Yeni Üyelik
4.
Bölüm

Yüzsüzlük

@nur.ycy

Eve ulaşmıştık ama ben bunları şikayet edip etmemek arasında kalmıştım ya şikayet etsek bunlar bize daha çok sataşırsa? Organ mafyasından uzak durmam lazımdı ve Burak ile dışarı çıkmam lazımdı babama herşey anlatmalı mıydım? Hayır, herşeyi kendim halledecektim. Çocukları annesi ve babası aradığı için onlar karakola gitti ben vazgeçtim çünkü başka birşey kaldıramazdım.

(3 gün sonra)

Evimde kahvaltı yapıyordum. Evet, evimde çünkü o olanlardan sonra organ mafyaları tutuklanmıştı benle Burak farklı bir eve taşınmıştık. Ben Burak ile daha fazla vakit geçirmeye başlamıştım. Sanırım ben Burak'tan hoşlanıyorum. Evet, eminim ben Burak'tan hoşlanıyorum! Ama belli etmemeye çalışıyorum evimizde koruma var havuzu var ve villa! Çok güzel bir ev.

"Naz?" dedi soru sorar gibi Burak. Alt tarafı avm ye gidecektim.

"noldu ya alışveriş merkezinede gidemez miyim?" dedim hayal kırıklığıyla.

"gidersin ama benimle." dedi Burak. Evett, onunla alışveriş yapacaktık.

"tamam sen giyin bekliyorum ben seni." dedim ve boy aynama baktım. Üstüme siyah crop altıma kısa bir beyaz bir etek giymiştim. Ayakkabılarımın siyah detayları crobumla uyumluydu. Hafif bir makyaj ile tamamlanmıştım hazırlanmamı. Bugün çok güzel eğlenecektik. Evden çıktık arabaya binip alışveriş merkezine gittik sonbahar yaklaşıyorken güzel alışveriş yaptım. Bir mağazadan girip diğer mağazaya giriyorduk. Başka bir mağazadayken Burak gerçekten yorulmuştu ama benide anlamalıydı ben alışveriş yapmayı seviyordum.

"yeter artık yukarı kata gidip yemek yiyelim." dedi sonunda Burak gerçekten sıkılmıştı.

"tamam o zaman gidelim." dedim yanıtlayarak yukarı çıktık ve beraber bir yemek masasına oturduk. Döner yiyecektik.

"Naz sana birşey söylemem gerek." dedi Burak son 3 gündür hep beraberdik ve ben yavaş yavaş yakınlaşıyordum ona.

"tamam, söyle." dedim ne diyeceğini merak ederek.

"ben senden hoşlanıyorum benimle çıkar mısın. Normalde ben senden uzun zamandır hoşlanıyordum ama sana farkettiememeye çalışıyordum." dedi Burak. Evet o gün geldi bende mi açılsam ona EVET diye bağırsam mı yoksa? Hayır, olmaz çok abartılı olur.

"bende senden hoşlanıyorum Burak evet biliyorum ben seninle zorla evlendirilecektim ama gerçekten hoşlanmaya başladım." dedim duygularımı özgür bırakarak.

Ne olduğunu anlamayarak koşarak içeri koştum evet lavaboya koşuyordum kaçıyordum kalbim olmaz diyordu.

Bana "benimle sevgili olur musun?" demişti ve ben kaçmıştım bundan daha rezilce birşey yoktu.

Burda 2 saatimizi geçirmiştik ben konudan konuya geçiyordum ki Burak aynı soruyu sormasın diye. Ben neden kaçmıştım korkuyor muydum yoksa?

Evet, korkuyordum mafya liderinin oğlu ile evlenmezdim ilişki yaşamazdım evet seviyordum ama evlenemezdim.

Alışveriş merkezinden çıkmış eve gelmiştik yol boyunca hiç konuşmamıştık zaten akşam olmuştu ben odama geçmiştim kitap okuma köşeme oturmuş rengarenk ışıklarının loş ışığında kitap okuyordum. Kitap okuduktan sonra uyumaya başladım

"benimle evlenir misin Naz." dedi Burak.

​​​​"evet evet evet evlenirim aşkım."dedim bağırarak deniz kenarında bir evlilik teklifiydi bu onunla evlenecektim.

Misafirler ve salon hiçbiri umrumda bile değildi sadece o bana ben ona bakıyorduk. Evlenmiştik. Tekliften 3 gün sonra! Ve dans ediyorduk düğünün bitmesine az kalmıştı herkes yavaş yavaş gidiyordu. O bana, ben ona bakıyordum. Sonra herkes yok oldu birden dudağıma yapıştı ondan sonra birbirimizin sadece nefesini alıp verdik gözlerim kapalı kimse yoktu... Odaya girdiğimde beyaz geceliğim ile yatağa ilerliyordum yatağa uzandığımda Burağa arkamı döndüm ve gözlerimi kapattım...

Uyandığımda terler içerisindeydim nasıl rüyaydı bu? Yanımdaki bardaktan su içecekken birden kapı açıldı ve Burak'ı gördüm. Sinsi sinsi gülüyordu ne anlama geliyordu.

"ya benimle evlen ve benim malım ol benim kurallarımla yaşa ya da burda sonsuza kadar yaşa. Masal bitti prenses baban seni sattı..." dedi Burak ne oldu buna nasıl yani çığlıklarımın arasında kapı kapandı...

Bölüm biraz kısa oldu...

Umarım beğenmişsinizdir. 🎀

​​​​​

 

Loading...
0%