Yeni Üyelik
8.
Bölüm

8. Bölüm

@nurkedisi03

Turgut gayet keyifle yürürken arkasından nefes nefese Mahir geldi.Turgut şaşkınca baktı.

‘lann ne oldu’.Nefesini düzene sokan Mahir ‘abi yaa yetişemedim demi beyaz perdeye’ Hayır anlamında kaşlarını kaldırıp başını sola çevirip mırıldandı.’şimdi işler sarpa sardı Ömer’imm ‘.

‘efendim abi bir şey mi dedin’ yok abim.’Gezmeyi bırakamadın erken çıksaydın yetişirdin.Ayrılamadın mı anneannenden’.Elleri ceplerinde yürüyordu ‘köy iyi geldi valla abi yaa ‘ deyip selam verip kızlara yetişti.Kızların yanına geçerken Herkese de selam veriyordu.Mahir’i gören Ömer Asaf bi tık üzülmüştü neden gelmişti bu çocuk az köyde yaşasaydı ya.Bora zaten hiç memnun olmamıştı sülük gibi yapışırsa Mihra ya bu sefer öttürürdü bu Mahir’i.

Zeynep’e mesaj atmıştı onun haberi vardı zaten o yüzden Mahir hemen Mihra’nın gözlerine kapandı.Mihra önce Mahir’in ellerine dokundu sonra çocuksu bir tınıyla ‘ acaba kimm’ dedi.Bora hırsla izliyordu beş adım ilerisindeki görüntüyü.Sinir şimdiden beynine sıçramıştı.

Mihra konuşmaya devam etti. ‘sanırım sen köyü görünce beni unutan bir arkadaşımsın çok yakın değiliz yoksa arardın yani neydi adın yaaa hatırlayamadım’ dedi çarpık bir gülüş sahte bir triple. Mahir anneannesi ve dedesinin hastane işleri için köye gitmişti kontroller uzun sürünce birde orda bir güzele tutulunca bi kaç hafta kadar kalmıştı köyde.

Hızla ellerini aşağıya indirip Mihra’yı kolunun altına çekti ve şakağına öpücüğü kondurup ‘demek hatırlayamadın, hatırlatırız güzelim’ dedi Mihra’nın kafasını daha da sıkarak.Mihra yalandan sesler çıkarıp ‘ ayy valla imdat bu tanımadığım herif öldürecek beni’.

Şaşkınca konuşmaya devam etti Mahir ‘ulan hala tanımıyorum diyo’ deyip kahkha attı hızla Mihra ile sarıldılar.Mihra başladı Mahir’i öpmeye o her öptüğünde bora sanki biraz daha kızarıyordu.Turgut Bora’nın hallerine çaktırmadan gülüyordu.Onların bu mıçmıç hallerine daha fazla dayanamayan Bora’ lan süt oğlan bi dur artık ayarı gene kaçırdın’.Ona şaşkınca bakmaya çalıştı Mahir Mihra ve daha yenice onlara katılmış Zeynep’ten dolayı. ‘abi ben mi kaçırdım valla bu kızların suçu ne yapayım dayanamıyolar o kadar tatlıyım ki ‘ dedi böbürlenerek kızlara geri.Döndü Zeynep’in de alnına öpücük kondurup kızları birer tarafına geçirmişti.1.93 boyuyla Ömer Asaf’tan ,Turguttan ,Leventten hatta 1.90’lık Boradan bile heybetli duruyordu.Yüzüne bakmayan Mahir’i mahallenin abisi sanırdı Turgut’u değil.

Heybetli kollarından o Mihra’yı almak istiyordu Bora ama Ömer Asaf vardı kızdan olumlu cevap almadan Ömer asaf’ın yanında hiçbir tepki veremezdi herşey ters teperdi belki de.

‘yaaa ne tatlı ne tatlı hadi ordan sütlük’ dedi Bora.Sütlük kelimesini duyan gençler yarılırcasına gülmeye başlayınca Turgut devraldı sözü ‘mahirrr hayırlı olsun koçum yeni lakabın’ deyip bastı kahkahayı.

Gençler biraz daha millet bahçesinde yürüyüp Mahir birer kahve içelim bari diye ısrar ettiği için şimdi kamelyadaydılar.Ama Mahir ile Mihra neredeyse hiç ayrılmamıştı çok fazlaydı bu yakınlık Bora’yı darlıyordu.Bora‘ın bu duruma alışması zor olacaktı.Turgut Bora’nın halini görünce biraz rahatlatmak istedi.

‘Mihra ,Zeynep abicim su kaynadı fincanları getirir misiniz?’

‘Tabii’ deyip ayaklandı kızlar.Turgut’a eyvallah der gibi başını aşağı yukarı salladı Bora yakasını çekiştirip serinlemeye çalışırken.Turgut’ta babacan bir şekilde başını eğip gülümsedi can dostuna.

Kahveleri içip herkes eve dağıldı.Mihra tam kapıdan giriyordu ki Bora koluna dokundu fısıltı ile ‘ 1 saat sonra kamelyadayım’ deyip Mihra’nın cevap vermesini beklemeden çarpık bir gülüşle yanından ayrıldı.Mihra hafif kızarmıştı abisinin seslenişiyle hemen eve girdi.

Heyecan yapmıştı ne giyecekti ‘ abiye giyecek halin yok ya be kızım pijama eşofman işte’ dedi kendi kendine.Duş alıp hazırlandı siyah bir eşofman altı üzerine gri bir tişört giyip nemli saçlarını topuz yapmış üzerine hırkasını alıp abisine canım mısır istedi diye diye canını istetip patlatıp kendine ayırdığı mısırı da alıp evden çıktı.Karşı cama baktı ışık yoktu gitmişti demek ki.Tam adım atıyordu ki Özge seslendi ‘pişştt yengelern gülü nereye’.Şaşkınlıkla olduğu yerde kala kalan Mihra .Sinirle arkasını dönüp sus işareti yaptı.’kızım sessiz olsana bee ‘ kıkırdayıp devam etti Özge ‘ayy tamam be bir şey demedik insan az bi süslenir bu ne hal kızım yaa abim modern bakımlı hatun sever’.

Üzerini tekrar süzen Mihra cevap verdi.’ O zaman bakımlı kızlarla film izlesin benle değil ne yapalım be ,oyalama beni’ deyip öpücük atıp hızla kamelyaya yürüdü.Demek bakımlı kızlar ha çok mu sıradan giyinmişti .Off ne yapacaktı elbise mi giyseydi olmazdı o rahatı seviyodu beğenmeyen onla film falan izlemezdi.Yavaş adımlarla kamelyaya ilerledi.Bora çoktan gelmiş kamleyanın perdelerini indirmiş filmi açmış bekliyordu.

‘selamm ‘ dedi Mihra ürkekçe.Sesini duyan Bora heyecanla döndü Mihra’ya gülüşü büyüdü yüzünde.

‘selamm hoş geldin’ dedi elindeki mısırları alıp ekranın tam karşısında yerdeki halının üzerindeki minderleri gösterdi.

‘ben hemen içeçek alayım dolaptan’ diye Mihra’nın oturması için önünden çekilip birer kola getirdi.Oda hemen Mihra’nın yanına oturdu.Battaniyeleri falan çıkarmıştı dolaptan.Yavaş hareketlerle battaniyenin bir ucunu Mihra’nın sağ omzuna atıp gözlerinden gözlerini hiç çekmeden konuştu.’gerçekten hoş geldin güzel bir gece olacak ‘dedi tebessümle tam elini çekiyordu ki Mihra’nın saçlarına eli değdi.Islaktı.Kaşı hafifçe çatıldı.

‘Mihra bu ne ‘dedi saçlarını göstererek.Mihra saçında bir şey var sanıp elini hemen kafasına attı ‘ ne ne ne var ki ‘ dedi tedirgince.

‘Güzelim bu saçların neden nemli hasta olursun bee’ Mihra afallamıştı ama hoşuna da gitmişti.

‘bir şey olmaz abi ya ben hiçbir zaman kurutmam ki’.

‘hay abini’ diye kısıkça mırıldandı.’olur mu öyle şey hasta olursun bide dışarıdayız.

Mihra saçındaki tokaya uzandıp saçlarını çözdü ‘biraz sonra iyice kururlar merak etme abi ‘ deyip ekrana döndü.

Pek hoşuna gitmesede Bora da önüne dönüp battaniyeyi sol omzuna çekti.Korku filmiydi tabi ki filmi başlatıp mısırı alıp arkasına yaslandı.Mihra uzak durmaya çalışıyordu ama sağ kolunu mihranın omzundan atıp Mihra’nın sağ omzunu kavrayıp kendine doğru çekti.Mihra hiç başını kaldırmadan göğsüne başını koydu itirazsız.Gözlerine bakmazsa utanmazdı en azından.Bora zafer kazanmış bir gülüşle Mihra’nın saçlarınıMihra’nın anlamayacağı kadar hafifçe koklayıp belli belirsiz öpmüştü.

Bulabildiği enn korkunç filmi bulmuştu Bora.Şuan çok eğleniyordu çünkü Mihra resmen yapışmıştı Bora’ya.

Hiç konuşmadılar film boyunca sonlara doğru film daha da korkunç hal alınca Mihra başını ekrana çeviremez olmuştu ki uyuyakaldı.Film bitip te Mihra kıpırmayınca fark etti Bora.Uyuyan bir adet Mihra beklemiyordu.Tebessümü daha da mümkünmüş gibi büyüdü.Biraz saçlarıyla oynadı kurumuştu ve çok güzellerdi biraz yüzünü inceledi tam öpmek için yanağına eğiliyordu ki uyuduğu için doğru olmayacağını düşünüp geri çekildi ama bu sefer de aklına Mahir’in şapur şupur öptüğü geldi o öpüyoda ben niye öpemiyorum diye ani kararla yanağına eğilip öpücük kondurmuştu ki Mihra birden uyanıp başını sağa çevirince gözgöze dudak dudağa kalmışlardı.Dudakları konuşsa birbirine değecekti ama ikiside ne konuşuyor ne geri çekiliyordu.Derken Mihra oldu ilk ayılan hızla geri çekilip hiçbirşey olmamış gibi davrandı.

‘uyuya kalmışım yaa çok mu oldu film biteli Bora abi ‘ dedi.

‘pek sayılmaz yeni bitti uyandırmayayım dedim ‘ dedi olayı hala üstünden atamazken.İkiside minerde de hala battaniyenin içinde oturuyorlardı.

‘teşekkür ederim Mihra çok güzeldi’ dedi.

‘Ben teşekkür ederim korku sahneleri olmasa güzeldi ama valla film pek benlik değildi.’

‘sıkıldın mı yoksa ‘ dedi mahçup ifadeyle Bora.

‘yok sıkılmadım keyifliydi de tekrar oturupta izlemem mesela yani’

Tebessüm etti Bora ‘senle izleyeceksek ben izlerim çok keyifliydi ‘ dedi.

Mihra utanıp ‘ evet keyifliydi gerçekten neyse hadi kalkalım’dedi.Bora istemese de Mihra’nın onu kaldırmak adına uzattığı eline baktı.Naif bir şekilde tutup kalktı.Birlikte ortalığı toplayıp eve yürüdüler.İyi geceler dileyip hızla eve girdi Mihra müthiş derecede uykusu vardı eve girer girmez atmıştı kendini yatağa.

 

----&&&&----

Eğer kurgumu begendiyseniz beni desteklemek icin yorum ve begeni yapat mısınız 💐💞💞

Loading...
0%