Yeni Üyelik
1.
Bölüm

Tanıtım

@nyazar

 

Kayıp Aranıyor!!!

10 Temmuz gecesi, Ormanın ortasında bir ev,5 güzel kız.

Deniz, Nazlı, Meriç, Alya, Eda

Kahkahalar ile geldikleri o evde o gece pek çok duyguyu yaşadılar. Mutluluk, heyecan, şüphe ve korku en çok da korku. Karanlık dağılıp gün doğduğunda bir daha hiçbir şey eskisi gibi olmadı çünkü artık 5 kişi değillerdi.

Genç Kız Nerede?

Arkadaşlarının yazlığına giden genç kız o geceden beri kayıp. Arkadaşların sabah uyandıklarında evde olmadığını fark ettiklerini söyledikleri genç kızdan tam bir yıldır haber alınamıyor. Emniyet yetkilileri 1 yıldır derin bir soruşturma yürütüyor henüz net bir ilerleme kaydedilmeyen soruşturmada pek çok soru akıllarda dolanıyor.

Arkadaşlarının genç kızın kaybolması ile bir ilgisi var mı?

Kızlar o gece o evde ne yapıyordu?

Genç kız şu an hayatta mı?

Hepinize selam Canlar,

Yeni kurgum “KAYIP” çok yakında sizlerle buluşacak. Bu nefes kesici kurguya soluksuz dalmadan önce size küçük bir tanıtım yapmak istedim. Her karakterimiz için onlarla sizi tanıştıracak küçük tanıtım bölümleri oluşturdum, umarım onları çok sever ve devamında gelecek bölümleri keyifle okursunuz. Hikâye hakkında merak ettiklerinizi ve karakterler hakkında düşüncelerinizi yorumlarda benimle paylaşırsanız çok sevinirim, Sizin mesajlarınız her zaman yazmak için motive ediyor

Sevgilerle N. Yazar.

 

Loading...
0%