Yeni Üyelik
1.
Bölüm

Ruh Kapanı (Tanıtım)

@nyctophilia_1

𝑯𝒆𝒓𝒌𝒆𝒔𝒆 𝒔𝒆𝒍𝒂𝒎𝒎𝒎 26.06.2024

𝑨𝒏𝒐𝒏𝒊𝒎 𝒃𝒊𝒓 𝒚𝒂𝒛𝒂𝒓 𝒐𝒍𝒎𝒂𝒌 𝒊𝒔𝒕𝒆𝒅𝒊𝒈𝒊𝒎 𝒊ç𝒊n 𝒌𝒆𝒏𝒅𝒊𝒎𝒊 𝒕𝒂𝒏ı𝒕𝒔𝒂𝒎 𝒅𝒂 𝒅ü𝒓ü𝒔𝒕 𝒐𝒍𝒂𝒎𝒂𝒚𝒂𝒄𝒂ğı𝒎 𝒃𝒖 𝒚ü𝒛𝒅𝒆𝒏 𝒔𝒊𝒛𝒊𝒏𝒍𝒆 𝒚𝒂𝒛ı𝒍𝒂𝒓ı𝒎𝒅𝒂 𝒕𝒂𝒏ış𝒎𝒂𝒚𝒂 𝒈𝒆𝒍𝒅𝒊𝒎.

𝑩𝒖 𝒃𝒆𝒏𝒊𝒎 𝒊𝒍𝒌 𝒌𝒖𝒓𝒈𝒖𝒎 𝒗𝒆 𝒈𝒆𝒓𝒄𝒆𝒌𝒕𝒆𝒏 ç𝒐𝒌 𝒉𝒆𝒚𝒆𝒄𝒂𝒏𝒍ı𝒚ı𝒎, 𝒃𝒆𝒍𝒌𝒊 𝒅𝒆 ço𝒌 𝒂𝒎𝒂𝒕ö𝒓 𝒃𝒊𝒓 𝒃𝒂şl𝒂𝒏𝒈ıç 𝒐𝒍𝒅𝒖 𝒚𝒂 𝒅𝒂 𝒂𝒎𝒂𝒕ö𝒓 𝒃𝒊𝒓 𝒌𝒖𝒓𝒈𝒖 𝒐𝒍𝒂𝒄𝒂𝒌, 𝒃𝒆𝒍𝒌𝒊 𝒅𝒆 𝒅üşü𝒏𝒄𝒆𝒍𝒆𝒓𝒊𝒎𝒊 𝒂𝒌𝒕𝒂𝒓𝒂𝒎𝒂𝒚𝒂𝒄𝒂ğı𝒎 𝒂𝒎𝒂 𝒃𝒆𝒏 𝒃𝒖𝒓𝒂𝒚𝒂 𝒕ü𝒎 𝒃𝒆𝒍𝒌𝒊𝒍𝒆𝒓𝒊 𝒂ş𝒎𝒂𝒚𝒂 𝒈𝒆𝒍𝒅𝒊𝒎. 𝑺𝒊𝒛𝒊𝒏 𝒅𝒆 𝒐𝒚 𝒗𝒆 𝒚𝒐𝒓𝒖𝒎𝒍𝒂𝒓ı𝒏ı𝒛 𝒃𝒖 𝒚ü𝒛𝒅𝒆𝒏 𝒃𝒆𝒏𝒊𝒎 𝒊çi𝒏 ç𝒐𝒌 𝒐𝒏𝒆𝒎𝒍𝒊. 𝑫𝒆𝒔𝒕𝒆𝒌𝒍𝒆𝒓𝒊𝒏𝒊𝒛𝒊 𝒃𝒆𝒌𝒍𝒊𝒚𝒐𝒓𝒖𝒎;)

🦋

Ben Derin Soylu, 18 yaşındayım, Sakarya Adapazarı'nda babamla beraber yaşıyorum. Lise son sınıf öğrencisi olarak tıp fakültesi kazanmak için çalışmalarıma devam ediyorum. Şimdi ise hiç istemediğim bir psikolojinin içindeyim. Her şey annemin bizi terk etmesiyle başladı. Babam benden uzaklaştı beni baskı altına aldı. Oysa benim tek suçum anneme benziyor olmaktı.

Ben Derin'dim. Ruhumdaki yaralar gibi. Ben kaybolmuştum, ruhumdaki karanlıkta. Ben belki de bir kayıptım. Boğuluyordum artık kafamın içindeki seslerin arasında. Verdiğim bu yalnızlık savaşında kendimi kaybetmiştim. O beni bulana kadar.

Tanışmamızın bir hiçliğin ucunda olmasını istemezdim oysa. Beni çekip aldığı bu kapana onu da bulaştırmak istemezdim. Oysa ne çok yarası varmış onunda adım gibi Derin olan.

Ruhum duymadan çekip al beni..

Kafamın içindeki sesler boğmadan..

Beni bu sessiz zincirlerden kurtar..

Ve bu RUH KAPANINDAN sakla beni..

Yaralarım tekrar kanamadan,

Sesler beni yakalamadan,

İzler tekrar açılmadan,

Özgürlüğü tattır bana...

🦋

𝒯𝒜𝒩𝐼𝒯𝐼𝑀

Üniversiteye geçiş sınavına hazırlanan Derin, 2 yaşındayken annesi tarafından terk edilir. Annesinin yokluğuyla hayatı zorluklarla geçmeye başlamıştır. Babasından yani ailesinden gördüğü baskı ve sınav stresiyle de boğuşurken sınava az bir süre kala gittiği mezuniyet balosunda yaşadığı olayla psikolojisinin son demlerini yaşıyordur. Kafasının içindeki seslerle kaybolup gitmeye başlayan Derin'in, kendisiyle mücadele edecek gücü kalmamıştır. Ve artık kendinden kaçabileceği bir yer kalmamıştır.

Tüm bu olayların arasında kaçabileceği yer kalmayan Derin. Her zaman gitti uçurum kıyısında dururken yabancı bir ses duyar. Duyduğu bu yabancı sesle beraber hayatına dahil olacak yeni sırlar ve bilinmezliklerden habersizdir. Hırslar , sırlar, yalanlar, kayıplar, bilinmezlikler... RUH KAPANI'NA HOŞ GELDİNİZ.

🦋

RUH KAPANI çok yakında karakter tanıtımı ve ilk bölümüyle sizlerle ;))

Yorum yapmayı ve oy vermeyi unutmayalım lütfen, düşünceleriniz benim için çok değerliler.🦋

ÇOOOOOOKKK yakında yeni bölüm ve karakter tanıtımıyla görüşmek üzere..;)

🦋

Bölümlere paragraf arası fotoğraf eklemiştim ama burda ekleyemiyorum ilk bölümleri wattyden yazdığım için burda paragraflar boşluklu ve kısa duruyor. :(

 

 

 

 

 

UMARIM SEVERSİNİZ...🦋

 

Loading...
0%