Yeni Üyelik
8.
Bölüm

Öğrenilen Gerçekler.

@nzlkrcn

O günün üstünden iki gün geçmişti. Şimdi kızlar mutfakta içecek bişeyler hazırlarken. Erkekler ise bişeyler almak için markete gitmişti..

Ogün Alper o kızın ismini sayıklayınca bi anda gözlerini açan ebrar bir hışımla omuzlarından itmişti adamı. İtilmenin etkisiyle kendine gelip gözlerini açınca karşısında dona kalmış kızı gördü. "Ebrar? " dedi sorgularcasına. Kendinsine gelen kız hemen uzaklaşmaya çalıştı. "B-ben bi la-lavaboya gitmem gerek"hızla kalkıp arkasını döndü. Ama dönerken gözünden düşen yaşa engel olamadı. O yaşı alperde görmüştü. Banyoya giren kız elleriyle dudaklarını kapatıp sırtını kapıya yasladı. Kapıdan kalkıp aynada kendine baktı. Hızla dudaklarını yıkamaya başladı. Ovaladı tırnakladı. Yetmedi defalarca sabunladı. Sevdiği adam öpmüştü. Ama başkası sanarak öpmüştü. Bu öpücüğün hatırası kalmamalıydı. İçere ne kadar zaman geçirdi bilmezken onu kendine getiren kapının tıklanmasıydı.

" Ebrar iyi misin? "

"Hıhım"

"Çıkmıyacak mısın? "

"Geliyorum"

Elini yüzünü yıkayıp lavabodan çıkan kız duvara yaslanmış zorla ayakta duram adamı görünce hızla koluna girdi. "Neden kalktın ayağa. Daha toparlanmadın? "

"Sen uzun süre çıkmayınca merak ettim" Adamın koluna girip yatağa uzandırdı. Yüzüne bile bakamiyordu "sen yat ben sana çorba getireyim sonra ilaç iceceksin" Tam gidecekken kolunu tutan elle arkasına baktı. "Neyin var ebrar? "

"Bişey yok. İyiyim. Çorba getiricem" Hızla elini çekip mutfağa indi. Çorbayı ısıtıp tepsiye koydı. Yanına bi iki dilim ekmek koyup bir bardak suda ekledi. Yukarı çıktığında gözlerini kapatmış uzanan adama baktı hafif boğazını temizlediğinde gözlerini araladı genç adam. Tepsiyi yatapa bırakıp geri çekildi. Adam şuan ısrar etmesede kendine geldiğinde bunu konuşacaktı. Çorbayı yavaşça ve zorla içti. Çekmeceden ilaçlarını uzatan kızdan alıp suyla beraber onlarıda içti. Öok geçmeden ilaçların etkisiyle uyuya kaldı. Sabah eline bişeyin değmesiyle gözlerini araladı. Ayak ucunda pufa oturmuş başını yatağa yaslamış uyuyan kızı görünce şaşkınlıkla elini uzattı. Saçlarını sevdi. Kafasında bi el hisseden kız başını hızla kaldırdı. Uyanmış kendine bakam adamı görünce hemen toparladı."nasıl oldun Alper abi. "

"İyiyim küçüğüm, sen neden burda uyudun? "

"Ateşin çıkmasın diye beklerken uyuyakalmışım, kalka bilecek misin kahvaltını buraya mı getireyim? "

"Yok inerim aşağı, yorulma sen ama atıştırırız bişeyler"

"sorun değil. Ben çayı demliyim. Daha ilaçların içilecek" Hiç bişey olmamış gibi davranmak zorundaydı genç kız. Çünkü adam hatırlamıyordu. Hem zaten onu sevgilisi sanmıştı. Canını acıtanda buydu ya. Aşağı inip çayi koymuştu ki kapı çaldı. Kapıyı açtığında abisini görünce yüzü güldü. En azından yanlız kalmak zorunda değildi. Abisi poğaça almıştı. Bişeylerle uğraşmak zorunda değildi. Kahvaltılıkları çıkardı. Domates salatalık doğraı masayı hazırlarken abisiyle Alper mutfağa gelmişti. Beraber kahvaltı ettiler. Abisi kızı eve gönderip nöbeti devraldı..

 

 

 

İşte şimdi bugün Alper kendini iyice toparlayınca neler olduğunu konuşmanın zamanıydı. Kızlar kendi aralarında konuşarak mutfakta hazırlık yaparken içeri giren adamları duymamışlardı. Tam sesleneceklerken adamları yerine mıh gibi kitleyen cümle duyuldu.

"O gün öptü beni Alper. " Anında serdarın bakışları alpere döndü. Alper şokla bakakaldı. Bilmiyorum der gibi başini salladı. "Serdar abi biliyor mu? "

"Herşeyi biliyo olabilir ama bu kadarını bilmesi fazla geliyo bana Aysel. Anlatamadım. Nasıl anlatacaktım. İlk öpücüğümü sevdiğim adama çaldırdım ama o beni sevgilisi sanarak öptü diye? " Bu defa alperin sorgulayıcı bakışları serdara döndü. Ses çıkarmadan kolundan tuttuğu gibi aynı sessizlikle dışarı çıkardı. Kapıyı usulca kapatıp arkadaşına döndü. "Ne demek bu? Sen neyi bılıyosun serdar? "

"Sakin ol kardeşim. Duydun işte içerde. Ama şimdi sırası değil. Gerçekten değil. "

"Ne zaman lan sırası. Sevdiğim dedi. Kimi beni mi? "

"Dur bi artık. İçerde bizi bekliyolar. Önce bugünki konuyu konuşalım. Sonra dışarı çıkarız bi bahaneyle. Anlatırım herşeyi. "

Tekrar eve girdiler ama bu defa sesli olarak girdiler. Herşeyi hazırlayıp salona oturdular. Alper olanı biteni anlattı gelen mesajı resimleri. Onları bastığını. Gördüklerini sonrasında çıkıp gittiğini ettiğini herşeyi detayına kadar anlattı. O anlattı diğerleri köpürdü. Serdar sövdü diğerleti ah etti.. Böyle konuştular ettiler. Bağırdılar çağırdılar daha sonra erkek erkeğe konuşucaz diyip evden çıktılar. Kızlar evde kalırken. Serdar ve alper her zamanki mekanlarına sahile indiler.

"Anlat şimdi serdar,! Neydi o içerdeki muhabbet. Ebrar sevdiğim adam derken? "

"Anlamayacak kadar aptal değilsin Alper. Yıllardır ebrarın sevdiği adam sensin"

"Lan sen ne rahat söylüyosun bunu? Amk ben aylarca bu herifi aradım. Bu kızı üzen lavuğu aradım. Okulunda ortamında sağında solunda. Kimseye sana bile duyurmadan aradım. Ulan aynaya baktığımda karşımdaymış! "

"Nasıl aradın? Neden? "

"Bigün bizde kaldığında konuşmalarını duydum Ayselle. Çok sevdiğini söyledi. İçi çıkana kadar ağladı. Başkasıyla gördüğünü canının yandığını söyle... LAN!! Beni onunla gördüğü içinmiydi? Lan sen. Biliyor muydun? "

"Aslında sadece şüpheleniyodum en başta. Benim tek arkadaşım sen değilsin. Sana baktığı gibi diğerlerine hiç bakarken görmedim. Onlarla hep mesafeliydi. Donul bakardı ama sana bakarken gözleri parlıyodu. Yanında başka birini duysa anında yüzü düşüyordu. Ama ogün sen onunla kafeye gelince emin oldum. Keremi arattırıp çekip gitmesinden anladım. Seni hep duydu biriyle ama görmeyi hazmedemedi. "

"Ne zamandan beri? "

"Ben yaklaşık 3 yıla yakındır biliyorum. Ama. "

"ama serdar ama"

"o 6 yılı geçmiş seni seveli. "

"Ne 6sı amk 6 yıl önce 15 yaşındaydı bu kız. "

"tamda o yaştan beri işte. "

"Şaka mısın lan sen. Neden uyarmadın beni? Lan ben herşeyi gözünün önünde yaşadım ya. Allah kahretsin ondan kaçıyordu o! O yüzden gelmek istemedi bizler bi yere. Lan o söz günü benim yüzümden mi? "

"Ece ona kurdeleyi yutturunca dayanamamış. "

"O biliyodu. Daha doğrusu şüpheleniyordu. Ama ben konduramadım. Bilerek yaptı ogün. !! "

"O kadarını bilemem. Aslında bende onun ağzından ogün duydum tam olarak. Hastaneden çıkıp eve gelince geç saatte olsa konuştuk balkondw. Başta itiraz edecek oldu. Ama ben bildiğim konusunda ısrar edince anlattı ozaman dedi 15 yaşımdan beri diye. "

"Lan madem şüphen vardı ya da biliyodun. Neden getirdin herşeye kızı. Teklif ederken bile ordaydı. Lan gözleri dolu doluydu"

"Anlaması lazımdı. Yoksa hala umut edecekti. Kendi gözüyle görürse vazgeçer sandım. "

"Sen geçtin mi amk. Kaç sene geçti üstünden şuan çocuklarıyla gelse kucak açarsın"

"Biliyo musun oda aynısını dedi"

"Aklın yolu bir, konuşmam lazım onunla. Çok kırdım. Mahvettim onu o gözlerinin hali hala aklımda. LAN LAN LAN ÖPTÜ DEDİ bu doğru mu? "

Şimdi serdar delici bakışlarını Alpere dikti.

"Amk onu sen bilcen öptün mü lan kardeşimi? "

"allah belamı versin ki hatırlamıyorum. Ben en son kafam iyiyken ebrarı aradım gel beni al diye sonrası bulanık bölük pörçük net değil. Ama vallahi bilmiyorum"

"Bana anlatmıcanı söyledi. "

"Ebrarla konuşmam lazım"

"Sen bi dur yerinde. Önce benim konuşmam lazım. Bildiğini duyduğunu öğrenmesi lazım. Artıl gizlenecek bişey kalmadı. "

"Tamam sen konuş anlat. Ama benimde konuşmam lazım. Öylece çekilemem kenara. Pekü sen benden neden gizledin. Özellikle öğrendikten sonra"

"Ayselin böyle büyük sırrı olsa sen söyler miydin? O bana güvendi. Abiden çok arkadaşı gibi gördü. Bi kere güvenini kırsam bidaha bana güvenir mıydı?

" sende haklısın ne diyim. Kalkalım mi "

"Kalkalım bizim evde büyük yüzleime var bugün.

" Serdar? "

"Hı!? "

"Kızma ama bişey dicem"

"Ne,? "

"o şeyi öğrenirsen bana da söyle olur mu? "

"Neyi? "

"şeyi işte lan. Söyletme. Öpmüşmüyüm ben onu? "

"alper siktir git. Kırdırtçan bana çeneni. "

"Nasıl gidiyim oolum senin arabayla geldik. Mecbur sen götürcen! "

"Ulan seni burda bırakırdımda. Dua et yeni iyileşiyosun "

İki genç mahalleye geldiğinde Serdar ebrarı alıp eve geçti. Üstlerini değiştikten sonra. Elinde iki kahve Kupası'yla kardeşinin kapısını çaldı.

"Güzelim.müsait misin? Konuşalımmı biraz? "

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BÖLÜM SONUUUUU....

EVET ALPER SONUNDA HERŞEYİ ÖĞRENDİ.

ŞİMDİ NE OLACAK NE TEPKİ VERECEK?

PEKİ EBRAR ALPERİN ÖĞRENDİĞİNİ DUYDUĞINDA NE YAPACAK?

HİKAYEMİZİ BEĞENDİNİZ Mİ?

SİZCE MUTLU SON MU OLMALI?

YORUM YAPIP OY VERİRSENİZ ÇOK MUTLU OLURUM

HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM 🌸🥰

 

 

Loading...
0%