Yeni Üyelik
5.
Bölüm

5. Bölüm

@ogretmenbiranne

Ayy ayy merhaba arkadaşlar bugün size güzel bir bölümle geldim. 🍀

 

Yorumlarınız ve yıldızınız benim için çok değerli.🍀

 

İyi okumalar diliyorum 🍓🍓🍓

 

.

.

.

.

 

Sabah uyanır uyanmaz hemen üstüme rahat birşeyler giyinip küçük sırt çantama ihtiyacım olan herşeyi koyduktan sonra aklıma gelen fikirle hemen gardırobuma dönüp bir şort ve tişört daha koydum piknik yeri belli olmaz yedeksiz çıkmayayım.

 

 

 

(Aylizin piknik için giydikleri)

 

Aşağıya inince sadece kuzey abimi görünce;

 

"Abimler gelmeyecek mi" diye sordum

.

"Savaş abimin yetiştirmesi gereken bir proje varmış Ayaz abimde nöbetten geldiği için yorgun uyuyor sadece biz ikimiz gidecez"

 

"Ee ne zaman çıkarız herşey hazır mı" dedim.

 

"Hazır abicim.. Yağız 2 araca gerek yok bizim arabayla gidelim diyince kabul ettim Melis'le beraber gelirler birazdan" dedi.

 

Duyduğumuz korna sesiyle abim sepeti alıp çıktı bende ardında ayakkabılarımı giyinip çıkacakken abim geri geldi cüzdanını almayı unutmuş.

 

Melis yanıma gelip " yaa bugün çok eğlenecez çok heyecanlıyım denize girecek misin Ayliz"

"Ben bunu hiç düşünemedim yanıma mayo almadım ki" diyip dudaklarımı büzdüm, Yağız abi halime gülüp yanımıza gelince

"Tamam yol üstünde durur alırız düşürmeyin hemen modunuzu" diyince sevinçle zıplayıp sarıldım..

 

(Ben yağız abiye melisin abisi olan meteora mi sarıldım rezillik vol 7256489 🤭 aman ya napim birilerinin benim için bişey yapmasina alışkın değilim yani ondandır bu kadar sevinmem yoksa niye sarılayım demi ama.)

 

"Şey birden mutlu olunca şey yaptim yani aniden sarıldım özür dilerim" dedim. yağız abi derin bakışlarını gözlerimden çekmeden gülümseyerek

"Önemli değil hadi binelim arabaya Emreler bizi marketin orada bekliyor" dedi.

 

Yol üstünde bir mağazada durunca abim telefonla konuşacağını söyleyip arabada kalmış ben, melis ve yağız abi mayo almaya inmiştik. Yağız abinin neden geldiğini melise sorunca

"Sus kızım ya alacaklarımı abime ödetecem gelsin daha iyi" diyip koluma girip yürümeye başladı.

 

Melis kendine birseyler bakarken ben kararsız kalmış bir şekilde melisin yanıma gelmesini bekliyordum arkamdan duyduğum ayak sesleriyle Melis olduğunu düşünüp " Melis ya kararsız kaldım nasıl bişey alayım bu iyi mi" diyip elimdekini havaya kaldırıp arkamı döndüm.

 

'Upss Melis değil yağız abi karşımda.'

Yağız abinin gözleri önce elimdeki kırmızı bikiniye sonra benim gözlerime değdi adem elmasının hareket ettiğini görür gibi oldum hızlıca elimdeki bikiniyi bıraktım.

 

Melisin yanına geçtim elindeki kırmızı papatyalı bikiniyi bana verip "bu kesinlikle senin için üretilmiş hadi alalım da çıkalım" görevli kıza bedeni söyleyip kasaya gidinceye kadar ödenmiş olduğunu gördüm. İtitraz etmeme izin vermeden arabaya geçtik.

 

'Nolur bugün daha fazla rezil olmayayım' Amin.

 

Bugün pazar olmasına rağmen geldiğimiz yer çok kalabalık değildi. Yıllardır bu şehirde yaşamama rağmen böyle güzel bir yerin varlığından haberdar olmamam çok üzücü.

 

Arabadan eşyaları taşıdıktan sonra piknik yerinde hemen kalhvaltıyı hazırlamaya başladık. Emre abi Yiğit abi cemre ve beha emre abilerin arabasıyla gelmişlerdi. Hep beraber yere serdigimiz örtünün üstünde kahvaltıya oturduk.

 

Cemre " Abi denizden önce saklambaç oynayalım mı lütfen lütfen" diyince beha hariç diğer erkekler;

 

"Saçmalamayın çocuk muyuz oturur sohbet ederiz" dediler.

 

Melis abisine yavru köpeği bakışı atarken ben "nolcak sanki kabul etseydiler" şeklinde mırıldandım. Yağız abi bana bakıp

 

"Tamam hadi kalkın bende oynarım" diyince hepsi oynamak zorunda kaldı.

'İlk Yiğit abi ebe olunca saymaya başladı evet daha önce oynayanları görmüştüm ama hiç oynamadığım için etrafıma bakarak koştum ağaçların arasında kalınca kolumdan tutulup cekilmem bir anda oldu.

 

Ağzımdan kaçan 'hihh!' sesini dudaklarıma kapanan el böldü. Beni çekip ağaçla arasına alınca yavaşça çekti ellerini ama vücutlarımız hala bitişik gibiydi.

 

Aman Allahım bu koku halis mi? parfüm değil bu kendi gibi sanki? K9 köpeği gibi adamı koklamayi bıraktım o ise gözleri gözlerimde a az önce dudaklarima kapanan eli şimdi yanağımda duruyordu.

Fısıldar şekilde kulağıma yaklaşıp "sessiz ol civciv yaklanacaz senin yüzünden" diyip geri çekildi.

 

Kafasını çıkarıp bi yere baktıktan sonra elimi tutarak koşmaya başladı. Kalbim heyecandan bağımsızlık ilan ederken farkettigim şeyle gerçek dünyaya döndüm.. Meğer sobe yapmak içinmiş.

 

İçinde bulunduğum durumdan bir an evvel kurtulmam gerektiğini anlayınca sıkılıp oynamak istemediğimi söyledim. Kizlar itiraz eder gibi olsalar da sonradan kabullenip denize girme fikrini ortaya atmışlardı.

 

Şimdi eşyaları arabaya yerleştirmiş kumsala doğru yürüyorduk. Kabinlerin olduğu yerde mayo ve pareomu giyip çıktım. Abimler suya girerken biz kızlar biraz bekleyeceğimizi söyleyip yere serdigimiz havlulara uzandık.

 

Sıcak olduğunu farkedip ayağa kalkarak üstümdeki pareoyu çıkardım denizden gelen öksürük sesiyle oraya baktım.

 

Abimin arkası bana dönük olduğu için görmüyordu ama yağız abi gözlerini dikmiş üstüme abimin sırtına vurmasını umursamadan bana bakıyordu. Daha fazla kendime acı çektirmeyi düşünmediğim için göz devirip uzandım hemen.

 

Denizden çıkıp yere serdiğimiz örtüde meyve yerken herkesten soyutlanmış bir şekilde çileğim aşk yaşıyordum. Cemrenin durtmesiyle

 

"Noldu bisey mi oldu" dedim. Gülüp

 

"Yok bişey olmadı da bu çileği şöyle yemeye devam edersen olacak" "resmen çilekle öpüştün kuzum" diyince hemen elimden bırakıp geriye yaslandım.

 

"Utandırmasana kızı ya belli ki çok seviyor izlemesi keyifliydi" diyen melise dil çıkardım.

 

Akşam karanlık çökmeden hep beraber mahalleye dönmek için yola çıktık.

 

"Yarın Tolga geliyormuş akşama hep beraber toplanıp bişey yapalim mı" diyen abimle kimden bahsettiğini anlamayınca Melis bana bakıp pis pis sırıtarak

 

"Şu Hacer teyzenin askerdeki oğlu akşam yemeğini topluca mahallede yiyecez anneler hepsi biseyler yapıp getirecek"diyip bir anda çığırınca

 

"Ayy senin yarın dersin var mı ne giyeceksin" diye sorunca

 

"Evet sabah 9 var ama öğleden sonra evde olurum, ne giyecem Melis sende yani normalde ne giyiyorsam onu giyip gelirim" dedim.

 

Kafamı çevirip yağız abiye bakınca sinirden direksiyonu tutan elleri beyazlamıştı niye sinirlendiğini anlamasam da sorgulmaktan vazgeçip dinlediğim müziğe geri döndüm.

 

Akşam eve geldikten sonra duş alıp yatağa girdim aklıma uzun zamandır instagrama bakmadığım gelince hemen uygulamaya girdim.

 

Bildirim kısmındaki kırmızı işret şaşırttı beni. Hızlıca bakınca Melisin cemrenin daha doğrusu bütün ekibin takip istegini görünce hemen onayladım ve bende onları takip ettim.

 

Aklıma gelen fikirle hemen fotoğraf paylaştım.

 

Gelen bildirimleri merak edip bakayım dedim. 'sanki hepsi hazırda benim fotoğraf paylaşmamı bekliyormuş gibi' sırıtıp telefonu alarm kurup kapatarak kendimi uykunu kollarına bıraktım.

 

Bakalım yarın beni neler bekliyor.

 

Yağızla Ayliz olur mu dersiniz?

 

Tolga iyi mi olur sizce yoksa bu kitabın kötü karakteri mi olur?

 

                          

 

🍀🍀

 

Loading...
0%