Yeni Üyelik
1.
Bölüm

1. Bölüm

@oha_zeyno

Aden' den

Şaka gibi

17 yıl önce karışmışım

Babam olacak adam "ben kendi kızımı istiyorum pılını pırtını topla defol git evimden tek bir tane eşyanı bile görmek istemiyorum"

Bio aileme bakılırsa şaşırmışlardı karşımdaki çocuk bana dolu gözlerle bakıyordu.

Tartışmaya başladılar Ama benim kulağıma uğultu şeklinde gelmeye başlamıştı Evet sinir hastasıydım hem de en üst seviyede başım döndü Ellerim titremeye başladı ve kendimi Karanlığa bıraktım.

Yazardan

Adenin bayıldığını görünce herkes yanından koştu Baran en büyük abisi kucağına aldı acile götürdü. Baran" ACİL SEDYE" diye bağırdı. Doktor " bir hastalığı varmı??? " Baran"bilmiyorum diye fısıldadı.

Barut "Ben nasıl bir abiyim kardeşim hakında hiç birşey bilmiyorum" Barut sürekli bu cümleleri sayıklamaya başlamıştı hıçkıra hıçkıra ağlıyordu.

Atahan hemen barutun yanına gitti. Bir eliyle bileklerinden tutarak sarıldı. Sırtını sıvazlıyor, başını okşuyor, arada başına öpücük konduruyordu. 1,5 saat sonra doktor geldi

Baran hemen yanına gitti Baran "abisiyim kızımın durumu nasıl Doktor Bey " Herkes merakla dinliyorlardı. Doktor"hastanın durumu iyi ileri derece sinir hastası ve bunun krizleri, panik atakları oluyor. Hastanın geçirdiği küçük bir panik atak odaya aldık işlemlerden sonra gidebilirsiniz"

Kapının önüne geldiler tam içeri giricek- en odadan çıkan Adeni gördüler. Baran hemen tuttu Baran"nereye gidiyorsun "dedi çatık kaşlarla Aden " Çıkmak istiyorum çok daraldım" dedi arda " o zaman şöyle yapalım işlemleri hale tikten sonra çıkalım "Aden " Olur"dedi

Adeni tekrar yatağa yatırdılar Barut"ben işlemleri hale diyim"

 

Loading...
0%