Yeni Üyelik
4.
Bölüm

4.BÖLÜM

@okurtomato_986

Oy ve yorum atmayı unutmayın. AleynaNida0 'a 3 bölümdür. İlk oy attığı için çoook teşekkür ederim. Ve tabi diğer herkesede teşekkürlerimi iletirim. Ay böylede sanki kürsüde konuşma yapıyomuşum gibi oldu. İyi okumalar

Masal Alya'dan

Ne demek 5 ab 1 ikiz 1 kardeş. Ben yanlış duymadım dimi?

" Ne yazıkki kabul etsenizde etmesenizde o sizin kardeşiniz, şimdi susun ve oturun.

" Siz ciddimisiniz ya bu kızı tanımadan burda yaşamasına izinmi vericez"

Çocuklardan birinin konuşmasıyla doktor ona gülerek baktı

" Pek sevgili zeki kardeşim cenk, bizimle yaşamadan onu nasıl tanımayı düşünüyorsun? Evin en zekisi ve doktoru olarak ben bir cevap bulamadım da."

Doktor'un dedikleriyle cenk diyecek bir şey bulamazken bana çarpan abim hepsine bakarak derin bir nefes aldı ve sakince konuştu.

"Bakın daha masalı tanımıyoruz, belki sude gibi belki de değil. Bende hemen güvendim diyemem ama ona biraz zaman verin, önyargılı olmayın."

Cenk denilen çocuk abisini hiç dinlemeden bana sinirle bakıp yukarı çıktı. Ardından diğerleride çıktı. Annem'in gözleri dolmuştu. Babam ise sinirle, yukarı çıkan çocuklarının arkasından bakıyordu. Annem bana baktı ve yanıma gelip elimi tuttu

" Sen onları kafana takma tamammı. Sude bize çok kötü şeyler yaşattı. İnsanlara güvenemiyorlar. Zamanla alışacaklar. Hem biz sana kendimizi tanıtmadık. Ben Ayça Korkmaz bildiğin üzere annen'im. Baban Ateş Korkmaz, Büyük abin Kağan Korkmaz, bir küçüğü Alp Korkmaz. Diğer abilerinde umut ve uğur ikizler, sonraki cenk abin, ve ikizin merih ile kardeşin yağız var."

Tamam sakin ol masal sen üvey değilsin bu kadın 8 çocuğuda kendi doğurdu. Kadına acayip bir varlıkmış gibi bakmayı bırak.

" Kızım bir şeymi oldu niye öyle bakıyorsun."

" Siz 8 çocuğu nasıl yaptınız ve doğurdunuz hemde bu vücutla."

Annem kocaman ve şaşkın gözlerle bakıyor babam kendini gülmemek için sıkarken kağan ve alp abi kahkaha atıyordu. Bense dediğimi fark edip hemen elimle ağzımı kapadım. Hepsi yavaş yavaş sakinleşirken babam bana bakarak konuştu.

" Şimdi nasıl yaptığımızı anlatmıycam ama doğum konuşunu bende hala anlamadım taş gibi karım var. O kadar çocuk yaptık hepsindede mütiş oldu."

" Ohaa abi babam bize iltifat etti"

" Lafımı geri alıyorum alp sen dışında hepsi müthiş oldu."

" Ama baba ya karşında Türkiye'nin en iyi 14. Cerrahı duruyor. Lütfen yani darılıyorum bak."

Alp abimin dedikleriyle babam derin bir nefes alıp yüzünü sıvazladı. Daha sonra anneme hüzünlü gözlerle baktı ve duygusal zannettiği ama çok komik olan haliyle isyan etti

(Oy ve yorum atmayı unutmayınız knklar)

" Güzelim bu niye böyle oldu ya, bu doktor olup mezun olduğunda ben adam olur sanmıştım 3 yıldır hâla aynı, bazen ben bile bu kadar çocuk yapmak yerine alp'i yapmasamıydık diye düşünüyorum"

" Deme öyle kırılıyo sonra benim oğluşum"

" Evet kırılıyorum baba, şimdide sana küştüm."

Babam alp abinin ona trip atar gibi kafasını çevirmesine şokla bakarken kağan abim ve annem kahkaha atıyordu. Bende yere bakarak sessizce gülüyordum.

Onlar çok güzel bir aileydi keşke bende onlarla büyüseydim belki benide severlerdi. Diğer abilerim, ikizim ve kardeşim bana kötü davranmazdı. Annemle güzel bir anne kız ilişkimiz olurdu. Peki ya babam ona ne diyeceğimi bilmiyorum açıkçası. Ondan tek isteğim bana üvey babam gibi davranmaması.

" Kızım duyuyormusun"

"Ne? E-evet duyuyorum ne oldu."

" Bi daldın gittin, iyimisin yorgunsan sana odanı göstereyimmi."

" Biraz dinlensem iyi olur aslında teşekkür ederim"

" Hadi gel yukarı çıkalım"

Annemle beraber yukarı çıktık. Bir odanın karşısında durdu.

" Senin odan henüz hazır değil. Beraber çıkar eşyaları alırız. Burası misafir odası şimdilik burda kal, düzenleyince kendi odana geçersin."

" Tamam ayça hanım teşekkürler."

Bu cümlemden sonra yüzünü bir hüzün kapladı. Ona ayça hanım demememi üzülmüştü. Her ne kadar içimden anne,baba desemde dışımdan demek o kadar kolay değildi. Abilerede muhtemelen isimleriyle seslenirdim.

" Rica ederim kızım, eğer bir problem olursa mutlaka yanıma gel."

Hafifçe kafa salladığımda annemde bana hafifçe gülümseyerek aşağı indi. Yavaşça kapıyı açıp içeri girdiğimde odayı inceledim. Oda müthişti eski odamda sadece eski bir yatak,dolap ve masa olması ve burdaki eşyalar karşılaştırılamazdı bile.

Kocaman çift kişilik beyaz bir yatak vardı. Yatağın iki yanındada beyaz komodinler yer alıyordu, komodinlerin uyu makyaj masası vardı ve üzeri makyaj malzemeleri ile doluydu. Odada daha bir çok şey vardı ama benim en sevdiğim camın onünde tavandan asılı duran salıncak gibi şeydi.

Odada 2 tanede kapı vardı. Gidip birini açtığımda karşıma banyo çıktı odanın aksine banyo siyah ağırlıklıydı ama beyazlarda vardı. Diğer kapıyı açtığımda şok oldum. İçeride onlarca kiyafet vardı. Odanın 3 tarafı dolaplarla ve çekmecelerle kaplıydı bir tarafında küçük puf ve koltuk karışımı bir şey vardı. Burasıda çok güzeldi. Giyinme odasından çıkıp tekrar odaya girdim.

Bugün çok yorulmuştum. Üvey babamın her zamanki halleri biyolojik aile ve o ikisinin 1 hafta sonra tekrar ortaya çıkması beni çok yormuştu.

O yüzden şimdi sırtımın acısını umursamadan uyumalıydım. Ve öylede yaptım.

O iki kişi sizce kim tahminlerinizi alabilirmiyin?

Oy ve yorum atmayı unutmayın arkadaşlar yeni bölüm 2-3 gün sonra gelir. Diğer kitabım "mafya'cım"ıda okursanız çoook sevinirim byy.

Loading...
0%