Yeni Üyelik
9.
Bölüm

Aşk Doğum Dünya

@okuyanperi3404

Yeniden dünyaya gelme şansınız olsa neler olsun isterdiniz hayatınızda neleri değiştirmek isterdiniz ,ailenizi çevrenizi kendinizi ... elinizde bir sihirli değnek olduğunu düşünün neler olsun isterdiniz hayatınızda, peki neden başımıza gelen her şeyde kaderi suçlarız kader aslında Tanrı tarafından verilen bir roman kurgusu değilmi biz neden kalemi yeri geldiğimizde elimize alıp romanı devam edirmek yerine başkalarına teslim ediyoruz ....

 

Evet sevgili Agathalar, bizler dünyaya geldiğimiz gibi kader denilen bağlar başlıyor, kimimiz müthiş bir aileyle hayata gözlerimizi açarken kimimiz hiç açmak istemediğimiz ailelerle gözlerimizi açıyoruz kimimiz ise ailesiz bir yaşamda gözlerini açıyor,

 

Bunlar hayatin acıları bu acıların çoğunu değiştirebiliriz yada değiştiremeyiz boyun ederiz ailemizi değiştiremeyiz ama yeni bir aile kurabiliriz, fiziksel ozeliklerimjzjn yada engelilik durumumuzu degistiremeyebiliriz ama ruhumuzu gelistirebiliriz. Siz inanmasanız bile içinizde inanamayacağınız kadar yatan bir yetenek enerjisi yatıyor kendinizi keşfetmeniz gerekli ben elimden geldiğince size bu yolculukta yardımcı olucam ama yolun büyük bir kısmı sizden geçiyor yol biraz engebeli biraz sıkıntılı olabilir ,vazgeçmek isteyebilirsiniz, ama size şunu söylemem gerekirki cenneti yaşamak için her an bir adım daha atmanız gerekiyor .

 

Pek çok insanın göğüs kafesinde bir kara balon vardır.

Varlığını fark edip onu salıverebilen ne şanslı... Ama hayatın bir yerinde , çoğumuz o balonu patlatan birine denk geliriz .. güzel kalplere denk gelmeniz dileğiyle.

 

Aşk nedir sizce bence kendini bulma ,Aşk ilaki bir insanla olan karşılıklı bağ değildir insan sevmeye görsün Aşk kelimesine bile Aşk olurmuş aşk yaşam çevremizde olan nesnel duygusal boyutlar enerji yayan bütün guzeliklere beslenen yoğun duygudan ibarettir. Yaşıyorsanız lütfen Aşk olun sevin sevilin değer vermeyi korumayı korkmayı üzülmeyi... kısacası bütün duyguları yaşayın yaşayın ki yaşadığınızın farkına varın dedim ya o yol korkutucu ama sonu cenet cenet bahçesinde görüşmek üzere kalbi güzel insanlar .

 

Loading...
0%