Yeni Üyelik
10.
Bölüm

Vücudumuzdaki Negatifleri Dönüştürme Ritüeli

@okuyanperi3404

Bazen gün o kadar çok koşturmaca ve ağır bir enerjide geçerki ne yaparsak yapalım üzerimizde bir tortusu kalır. Bunu ertesi güne taşımamak adına akşam yapabileceğimiz bir ritüel paylaşmak istiyorum. Güzel bir meditasyon müziği açın hoşunuza gitmesi şart, üç tane sevdiğiniz renkten mum yakın. Ilık suyla dolmuş bir leğene bir kaşık kayatuzu ,bir kaşık elma sirkesi ,bir kaşık İngiliz tuzu ve bir kaç damla Lavanta yağı damlatiktan sonra ayaklarınızı sokun ve 10 ,15 dakika bekletin .Ayaklarınız leğendeyken üç kez yada kalbiniz kaç defa duymak istiyorsa okadar "vücudumdaki tüm negatif duyguların bu suya akmasını ve tekrar huzurla ,neşeyle sağlıkla guzelikle dolmayı seçiyorum eril dişil enerjimin farkındayım "deyin. Ardından duşa girip sol tarafınıza kaya tuzu döküp dişiliğimin farkındayım sonra sağ tarafınızdan normal sofra tuzu döküp eriligimin farkındayım diyin .

 

Hititlerin Mö 2000 Yıllındaki Duvar Yazısından:

 

Tanrım beni yavaşlat.

Aklımı sakinleştirerek kalbimi dinlendir .

Zamanın sonsuzluğunu göstererek bu telaşlı hızımı dengele .

Günün karmaşası içinde bana sonsuza kadar yaşayacak, tepelerin sükûnetini ver.

Sinirlerim ve kaslarimdaki gerginliği, bellegimde yaşayan akarsuların melodisini yıka, götür .

Uykunun o büyüleyici ve iyileştirici gücünü duymama yardımcı ol .

Anlık zevkleri yaşayabilme sanatını öğret;bir çiçeğe bakmak için yavaşlamayı, güzel bir köpek ya 'da kediyi okşamak için durmayı, güzel bir kitaptan birkaç satır okumayı, balık avlayabilmeyi ,hülyalara dalabilmeyi öğret.

 

Her gün bana kaplumbağa ve tavşanın masalını hatırlat. Hatırlat ki yarışı her zaman hızlı koşanın bitirmediğini, yaşam da hızı artırmaktan çok daha önemli şeyler olduğunu bileyim .

Heybetli meşe ağacının dallarından yukarıya doğru bakmamı sağla .Bakıp göreyim ki onun böyle güçlü ve büyük olması yavaş ve iyi büyümesine bağlıdır.

 

 

Loading...
0%