Yeni Üyelik
3.
Bölüm

3. Bölüm

@onnisaan4

Buradan gitmem lazım

Gözlerimi açtığımda bir odadaydım, odada nerdeyse hiç bir eşya yoktu bomboş bir odaydı halı bile yoktu. Ama önümde bir kağıt parçası ve içinde yemek olan bir tepsi, kağıt'da ise;

Uyandığında bunları ye ve beni bekle, artık bir yere kaçamazsın.

Yazıyordu.

Kafam o kadar çok karışmıştı ki ne yapacağımı bilemiyordum.. ellerim önden bağlanmıştı, ayaklarım ise sıkı bir şekilde bağlanmıştı. Ama tepside duran çatal ile kimse gelmeden ellerimi çözmeye çalıştım, ipler o kadar sıkıydı ki açılmıyordu bile. Oda bomboştu ve içinde yemek olan tabak ve çatal'dan başka hiç bir şey yoktu, buraya doğru gelen ayak sesleri duydum ve hızlıca çatalı bıraktım ve oturdum.

"yuri hanım, yemeğinizi yememişsiniz"

"sen kimsin?" diye sordum, galiba danny'in korumasıydı.

"danny bey'in çalışanıyım, sizi kontrol etmemi istedi."

"niye kendisi gelemiyor mu?"

"kendisi işte, birazdan burada olur."

O an aklıma bir fikir geldi ve şöyle söyledim;

"tuvaletimi yapmam gerek," dedim.

"bu odada da bir tuvalet var yuri hanım, orada."

"um...peki"

boş odadan çıktı ve kapının kilitlendiğine emin bir şekilde gitti. Yararlanacağımı bilsemde kurtulmak için tuvalete gittim ve ordaki aynayı fazla ses çıkarmadan kırdım, canım yansa bile oradaki kırık aynayı aldım ve ipleri kesmeye başladım. O an içime hafif bir rahatlama geldi çünkü artık ayaklarımdaki ve ellerimdeki ipleri çözümüştüm. Tuvaletten çıktım ve elime tepsideki çatalı alarak korumanın beni duyması için çığlık attım, aşağıdan hızla gelen ayak seslerini duyduğumda kapının yanına geçtim ve kapıyı açmasını bekledim.

"yuri hanım! iyimis-"

Derken hızlı bir hamle yaparak elimdeki çatalın sivri ucunu boğazına götürdüm ve karnına tekme attım.

"yuri hanım!? ne yapıyorsunuz!?"

​​​​​​Onun sorusuna cevap vermedim, ve oradan koşarak kaçmaya başladım. Ben kaçarken arkamdaki koruma acıyla yerde kıvranıyordu, hızla kapıya doğru yöneldim ve bir araba sesi duydum, camdan gizlice baktım ve bu danny'di

"ugh ne yapacağım şimdi.."

diye söylenip durdum. Canım yanıyordu çünkü aynayı elim ile kırmıştım elimde olan cam parçaları ve az sonra gelecek olan danny'i düşünüp duruyordum.

daha sonra arka bahçenin kapısını gördüm ve hemencicik oraya koştum, arka bahçeye koştum ve sonunda kaçtım diye düşünürken yaraladığım korumanın "YURİ HANIM KAÇTI!" diye bağırdığını duydum, onlar beni fark etmeden hemen karşımda olan duvara tırmanmaya başladım. Bunu yapabiliyordum çünkü eğitimini almıştım. Ben tam tırmanmanın yarısına gelmişken oradan danny'in bana seslendiğini duyup kafamı o yöne çevirdim.

"YURİ NE YAPIYORSUN SEN İN ORDAN!"

Onu duyduğumda daha da hızlı tırmanmaya başladım ve sonunda en tepeye ulaşmıştım, ama sorun şuydu ki ekipman olmadan oradan geri inmem gerekiyordu. Tırmansam bile inerken düşme ihtimalim vardı, ama bunları düşünmeyi ve arkamdaki sesleri dinlemeyi bırakıp duvarın arkasına geçtim ve diğer yönden inmeye başladım. Danny'in çabuk arka duvara geçin dediğini duyduğumda daha da hızlandım ama aşağı baktığımda bir uçurum ve bir deniz gördüm, yüzme bilmiyordum o yüzden hızlıca indim ve denize düşmeden uçurumun kenarına inmiştim.

sesleri tekrardan duyduğumda hızla koşmaya başladım ve ana yola çıktım, ana yolda bir çok araba geçiyordu hızlıca elimi kaldırdım ve yardım istedim. Sonrasında önümde bir motorcu durdu ve "sorun ne?" dedi.

"bir sorun mu var?"

"bana yardım eder misiniz?"

Motorcu kafasını adamların olduğu yöne çevirdi ve bana;

"bin." dedi.

Bende hızlı bir şekilde motora bindim ve hızlıca oradan gittim.

Bana "adın ne?" diye sordu.

"adım yuri, beni kurtardığınız için teşekkür ederim."

"benim adım da goomer, önemli değil o adamlar kimdi?"

"bilmiyorum"

"onları tanımıyorsan seni neden yakalamak istesinler ki?"

"çalıştığım markette karşılaşmıştık o kadar."

"o markette çalışmayı bırakmalısın, peşini bırakmayacak gibi."

"öyle yapacağım."

Sonra yaşadığım yerde beni indirdi ve şunları söyledi;

"adın yuri'yi değil mi, bu numaram ihtiyacın olursa beni arayabilirsin."

"teşekkür ederim goomer, kesinlikle ihtiyacım olursa arayacağım."

Sonra da motoruyla gitti, ben ise hızlıca evime girdim ve eşyalarımı toplayayıp arkadaşımın evine gittim. Çünkü adımı öğrendiyse evimi de öğrenebilirdi, apartmanın ön kapısından çıkmak yerine acil çıkış yerinden indim. Tam da tahmin ettiğim gibi apartmandan çıktığımda apartmanın önündeki siyah arabaları gördüm. Evimi öğrenmesini bekliyordum, erken hareket ettiğim için arkadaşımın evine gittim. Bahsettiğim arkadaşımın adı jessica, onunla lise'den beri arkadaşız.

"yuri! seni çok merak ettim."

"ben iyiyim jessica sorun yok"

"öyle deme, bir şeyler yedin mi?"

"yemedim.."

"ah yuri.. her neyse sen burada otur ve beni bekle ya da duşa falan gir kafana göre takıl ben yiyecek bir şeyler hazırlayacağım."

Bende rahatlamak için duşa girdim, üzerimi değiştirdim ve olan biteni en ince ayrıntısına kadar anlattım. Jessica bunları duyduğuna şaşırsada beni rahatlamak için elinden geleni yaptı ve birlikte film izlemeye başladık.

daha sonra kapı çaldı ve jessica kapıyı açtı....

3.bölümün sonu

 

​​​​​

 

Loading...
0%