Yeni Üyelik
1.
Bölüm

1. Bölüm

@onsraa


Hikayemizin ana karakteri olan 19 yaşındaki Josefi ve ailesini tanıyalım.

 

Adı: Josef (josef)

Yaş: 19

Meslek: ne olursa

Okul: lise terk

Hakkında: Hiç bile istiye suç işlememiş, hayatında bir kere bile kavga etmemiş, temiz yürekli, ela gözlü, siyah saçlı ufak tefek birisi olmakla beraber elinden geldiği kadar insanlara ve çevresine yardım etmeye çalışan saf bir gençtir.

 

Josefin ağabeyi

Adı: Evan (ivan)

Yaş: 24

Meslek: Sokak satıcısı

Okul: ilk okul terk

Hakkında: Josef' in ağebeyi olan Evan' ın hayatı sokaklarda mendil, saat, su ve çeşitli içecekler, kuru yemiş türleri, her türlü kıyafet, ikinci el elektronik cihazlar, gibi bir den çok eşya satmakla geçmiştir. Şuan ise eline geçen bütün para ile kumar ve bahis oynayıp kayıp etmekte. Sürekli borca girip yeni aldığı herşeyi borcunu kapatmak için kullanmış sadece eskileri kalmış ve onları giymek zorunda kalan uzun boylu, zayıf, siyah gözlü, çelimsiz bir adamdır.

 

Josefin kız kardeşi

Adı: Ann (en)

Yaş: 17

Meslek: yok

Okul: lise öğrencisi

Hakkında: Ann: adından anlaşılacağı üzere zarif ve merhamet dolu bir genç kızdır. Okul hayatı çok zorlu geçen Ann üniversite hayali olan alımlı, mavi gözlü, elmacık kemikleri belirgin, uzun boylu bir genç kızdır. Sürekli üzgün halde olan Ann'ın elinden her iş gelir, becerikli ve zeki birisidir ama mutlu değildir çünkü üniversite demek çok para demektir ve bu parayı ailesinden yardım almadan nasıl ödeyeceğini bilemez.

 

Bundan dolayı sürekli mutsuz gözükmektedir.

 

Josefin babası

Adı: Alfred (alfred)

Yaş: 50

Meslek: Eski kraliyet aile şoförü

Okul: yok

Hakkında: 15 yıl boyunca kraliyet ailesine hizmet etmiş kızı Ann doğarken Karısının ölmesi üzerine yıkılmış, kendini çok fazla dağıtmış ve kraliyet ailesnin arabasıyla kaza yapmıştır bu yünzden meslekten kovulmuş olan Alfred, şuan ayakkabı boyacılığı yapmaktadır. Saçlarının orta kısmı dökülmesine rağmen kendisi iri yarı, ela gözlü, ellili yaşlarda olmasına rağmen uzun boylu olduğu için herkesin dönüp bir kere daha baktığı

Orta yaşlı namuslu bir adamdır.

 

Hikayemize başlamadan önce karakterleri tanımanız benim için önemlidir. Okurken kafa karışıklığı okur için olumsuz bir etkendir.

 

Keyifli okumalar dilerim.

 

 

Loading...
0%