Yeni Üyelik
1.
Bölüm

Başlangiç

@ottoman

Başlangıç

İnsan bazen hayellerini kurduğu hayattan çok uzak bir hayat yaşamak zorunda bırakılır belki yolun sonunda ölüm veya acı belkide aşk ve mutluluk bekler onu...

 

"anne ben çıktım geç kalıyorum" annem sadece kafasını salladı genelde benle pek konuşmaz. Babamı küçük yaşta kaybettim, annem hala babamın yokluğuna alışamadı ve bunuda bana yansıtıyor, sadece bana. Kardeşim fırata hep ılımlı ve güler yüzlü yaklaşıyor bunun nedenini bir çok kez düşündüm.

 

Babama benziyordum, ve annem bana her baktığında belkide babamı hatırlıyordu bilemiyodum. Daha fazla oyalanmadan dışarı çıktım ve çalıştığım bara doğru ilerlemeye başladım. İşe çok samimi olmasamda konuştuğum arkadaşım görkem sayesinde başladım.

 

Paraya ihtiyacım vardı, hemde çok. Barın arka kısmından öne doğru gideceğim sırada önüme yavru bir kendi çıktı, çok tatlıydı ve ölüm döşeğindeydi. Ölüm​​. Ölüm beni hep korkutmuştur, yaşamayı seviyordum.

 

Kediyi kucağıma aldım ve bara doğru ilerledim ama eğer kediyi görürlerse elimden alırlardı belkide işten atarlardı, o esnada karşıda siyah takım elbiseli Bi adam gördüm. İş adamına benziyordu belkide ondan rica edebilirim. Adamın yanına doğru ilerleyince adamda bana bakmaya başladı tam karşısında dikilince

 

"Merhaba" dedim adam ilk başta bana tuhaf bir varlıkmışım gibi baktı ama bozuntuya vermeden devam ettim "bakın belliki bu bara giriceksiniz ve tanınan biri gibi duruyorsunuz" kucağımdaki kediye bakarak " bu kediyi daha demin buldum ve ölmek üzere sizden ricam sadece işim bitene kadar bakmanız sonra sizden alıcam hemen, eğer erken ayrılırsanız benim yanıma bırakın ben Bi şekilde saklarım kediyi ama yapamam diyo-"

 

Lafımı yarıda kesip

"öncelikle çok ve gereksiz konuşuyorsun " şaşırmıştım ağzımı tam açıcakken adam tekrar konuşmaya başladı " ve diğer konuya gelirsek neden sen bakmıyosun? "

Ne demeliydim, ne dicektim buranın sahibi gaddar biri ve beni kovmasından korkuyorum mu dicektim ama ya buranın sahibiyle arkadaşsa en iyisi doğruyu söylemek.

"ben burada yeni çalışmaya başladım ve.. Arkadaşım buranın sahibinin çok sinirli ve kötü biri olduğunu söyledi, kediyi içeri sokarsam kuvulurum ve kovulursam..."

"anladım ama kediyi aldıktan sonra ikinci kattaki siyah kapılı odaya geliceksin." bunu yapamazdım çünkü orası patronun odasıydı.

Hızla kediyi kendime çektim ve başımı sağa sola salladım "gerek yok ben başka birini bulurum" dedim ve arkamı dönüp gidicekken kolumu tuttu ve bedenimi kendine çevirdi göğsüm göğsüne dediğinde yutkundum.

 

Kısık ama hipnoz edici bir sesle " her iki türlüde o odaya geliceksin, şansını çok zorlama derim. Şimdi kediyi arkadaki adamlardan birine ver ve geç içeri"

 

Hala aval aval adamın yüzüne bakıyordum ama o derin bir nefes verip kediyi benden aldı ve arkadaki adama doğru uzattı, yüzüme dahi bakmadan bara girdi.

 

Çalıştığım Barın sahibinin zengin olduğunu ve genelde gelenlerinde zengin olduğunu biliyordum ama bu kadar ego bence fazlaydı, hemde çok fazlaydı.

 

Daha fazla kapıda dikilmeyip bende içeri girdim. Bar kısmına gidince bir kız "merhabalar ben selin. Sende yeni çalışan olmalısın, benimle gel sana iş kıyafetlerinin olduğu yeri gösteriyim."

Kızı, yani selini başımla onaylayacak takip ettim. Bir alt kata yani bodruma ilerledik ve sağdan 2. Kapıya girdik. Burda birsürü barmen kıyafeti vardı.

Selin giyinmem için odadan çıkınca bende bedenime uygun kıyafet seçip giydim

(barmen kıyafetinin ne olduğunu bilmediğim için bu resmi koydum)

Odadan çıktığımda selinin beni beklediğini gördüm "çok güzel olmuşsun, fakat daha fazla burada beklersek işten kovulabiliriz."

Aslında haklıydı çünkü onbeş yirmi dakikadır buradaydık

Yukarı çıktığımızda selin bana neler yapıcağımı gösterdi. Onun haricinde bişey olmadı zamanımız bu şekilde geçti.

🍻

Saatim dolmuştu eve gidicektim ama ondan önce yukarı çıkıp kediyi alıcaktım, daha sonra üstümü değiştirip eve gidicektim,yani öyle planlıyordum.

Siyah kapılı odaya geldiğimde tedirgin olmuştum Acba girmesem mi diye düşündüm ama kedi oradaydı "sakin ol kızım yapabilirsin bunu" kendime motivasyon verdikten sonra kapıyı tıklattım

"gir" sesini duyunca yavaşca içeri girdim ama keşke girmeseydim.

 

 

 

İlk bölüm nasıldı sizce sadece deneme amaçlı kısa yazdım eğer tutarsa devamını getireceğim

 

 

​​​​​5 oy ve 5 yoruma

 

Yeni bölüm geliyorrr!!

Loading...
0%