Yeni Üyelik
3.
Bölüm

2. Bölüm

@ottoman

Sabah alarmımım sesiyle uyandım zaten en fazla 2 saat uyumuşumdur. Her ne kadar dün miran öyle şeyler dese bile nedense mirana karşı hayla mesafeli olmak istiyorum.

Bu gün istemem vardı, düğün, kına hepsi bu gün konuşulucaktık fakat Bi sorun vardı dilanla çok samimi olmadığımız 2 - 3 ay önce tanıştığımız kız yani ezgi Mirandan hoşlanıyordu.

Aslında bu çok umrumda değil çünkü berdel yoluyla evlenmiştik ama ezgi bu tarz şeyleri çok abartan Bi kızdı. Sanırım bunu mirana söylemem gerekiyordu belki miranda ezgiyi seviyordur, benimle evlenmek istemez diye.

Ama Bi yandanda istemiyorum bana bir günde ne olduğunu merak ediyorum. Önceden yani bir gün öncesine kadar Mirandan çok korkuyordum fakat şu an korkmuyorum. Saat şuan 9 Du, telefonumu elime aldığımda ezgi, dilan ve Mirandan mesaj geldiğini gördüm ilk dilanın mesajını açtım

Dilan : özür dilerim miray, gerçekten bizim aklımızda eğer yakalanırsak ölüm vardı böyle olucağını bilmiyordum özür dilerim.

Cevap olarak

Sen :biliyorum dilan sen böyle bişey olsun istemezsin kendini üzme.

Ezginin mesajına bakmak istemiyordum o yüzden bakmadan direk Miranın mesajına girdim.

Miran :güzelim eğer işin yoksa 11 gibi haber ver bana seni almaya geliyi yemek yeriz.

Miran böyle birimiydi çok saygılı konuşuyordu. Ben Miranın çok yanlış tanımışım belliki

Sen : olur ama gelmeden önce yaz.

Miran anında aktif olunca gülümsedim

Miran : tamam güzelim.

Normalde görüldü atmayı sevmezdim fakat Miranın dün bana yaptığı şey aklıma gelince cevap vermeden aşağı indim.

"anne ben çıkıyorum" annem yemeği karıştırmayı bırakıp bana döndü

"Nereye bu saate, kiminle buluşacaksın" anneme miran dersem ne çabuk alıştın gibisinden şeyler söylicekti ama yalan söymeyi çok beceremediğim ve söylediğim an yakalandığım için doğruyu söylemeyi tercih ettim

"miran yemek yemek için dışarı çıkmak istedi bende kabul ettim" annemin kaşları Bi anda çatıdı

"ne ara alıştın bu çocuğa sen, daha dün abine vuruyordu diye önüne atladın, daha düne kadar korkuyorum diyordun ne değişti şimdi." annem aslında hakkıydı, ne olduğunu bende bilmiyordum anneme hiçbirşey söylemedim ve suratına bakmaya devam ettim. annemde dayanamayıp "tamam bakma bana öyle karışmicam artık. Ama en ufak bir fatada bu berdel saçmalığını buzucağıma emin olabilirsin."

annemi iyi tanıyordum bunu yapardı eğer başıma en ufak bir şey gelirse sonucu ne olursa olsun berdeli ebitirirdi.

aslında annemi anlıyorum bu tarz şeyler çok ters geliyor ona istanbulda doğup büyüyen birine ters gelmesi normal ama dedeimin arsa sıkınrısı yüzünden buraya taşınmak zorunda kaldık.

Daha fazla miranı bekletmemek için dısaşır çıktım ama miran daha gelmemişti. Kaldırıma oturup bir süğre miranı bekledikten sonra önümde siyah bir araba belirdi. İlk başta korksamda sonradan möiran olduğunu anladım. Camı açıp güzelim neden kaldırımda oturuyorsun içeride bekleseydin ya ben gelince haber verirdim sana"

arabaya binip " bilmem burada oturmak güzel oluyor " dediğimde yüzü düştü ve arabayı çalıştırdı bende dışarıyı izledim.

aslında miranın bu dediklerine ısınamıyorum geçmişimiz güzel değil, miranla. Ondan kormamı sağlicak birçok şey yaptı ben ona sırılsıklam aşıkken kendinden soğuttu beni. Ondan kormamı ve nefret etmemi sağladı .

Fakat son 1 haftadır bana karşı çok iyi. Altından bişey çıkıcak ama bilmiyorum

geçmiş

dilanla bizim evin önündeki kaldırımda otuyorduk. Ben yine mirandan bahsedip dilanı darlasamda bir şey demiyordu. Birazdan miran gelicekti dilanla beni okula bırakıcaktı yeni benim geliceğimden haberi yoktu ama olsun.

Kısa bir süre sonra miran geldi o siyah arabasıyla arabadan inip yanımıza geldiğinde gülümsesyen yüz ifadesi beni görünce değişti " dilan bana mirayın geliceğini söylememiştin "dedi dilan bir bana bir abisine bakıyordu. Kırılmıştım ama çok belli etmedim belkide ettim bilmiyorum.

"Bu kadar bozulcağını tahmin etmemiştim " miran birşey demeden arabaya bindi.Dilan beni ön koltuğa bindiricekken miran

"dilan sen öne gel" dedi ağlayasım gelmişti ama kendimi tuttum arka koltuğa bindim.

okula gelene kadar hiç konuşmadık daha doğrusu ben konuşmadım dilanla miran telefonla mesajlaşıyorlardı ,bu benim hakkımda biliyordum ama bişey demedim çünkü dilan bana okuturdu.

öğle molasında dilan yanıma geldi telefonunu bana uzatırken "eminsin dimi" dedi ama birşey demeden aldım teledonunu

abimm :bana mirayında bizimle geliceğini söyleseydin gelmezdim.

sen : abi miraya niye öyle şeyler söyledin o sandığın gibi biri değil

abimm : dilan zorlama istersen sevmiyorum o kızı itici, kim bilir kaç erkekle olmuştur o kız

mirandan böyle bişey beklemiyordum, daha doğrusu bu kadar ağır şeyler beklemiyordum ağlıyordum ve gözyaşlarımı silmeye bile tenezzül etmedim ve okumaya devam ettim

sen : abi abartıyosun miray öyle bir kız değil

abimm: bu konuda seninle tartışmicam dilan ama o kız geldiğinde bana haber ver ki ben gelmiyeyim

dilan hiç bir şey yazmamıştı bense ağlıyordum.

günümüz

"miray unutamazmıyız eskiyi " sorması bile saçmaydı ben nasıl unutabailirdimki bana yaptıklarını. Tamam dün bir anlığına unutmuş olabailirim ama aklımdan çıkması imkansız.

hiçbirşey demedim ve yola devam ettik.

Restoranta geldiğimizde yüzüne dahi bakmadan aşağı indim ona peşimden geldi "miray bu anı bozma söz veriyorum telafi edicem ama şuan yapma" cevap vermiyordum oda başka bişey demedi zaten.

Masamıza oturduk ve sparişlerimizi verdik miran benimle ilgilenmiyordu. telefonuda biriyle mesajlaşıyordu ama sırıtıyorduda. Mirana neolduğunu soracağım sırada telefonua bir bildirim gelgdi mesajlar kısmından bilinmeyen numara mesaja baktığımda ise

0516 : gerçekleri öğrenmek istiyormusun

 

 

2. bölüöü nasıl buldunuz?

 

sizce neler olucak

miran ne işler karıştırıyor

gizli numara kim

miray miran yerine başkasıylamı olucak

2. bölümü beğendiyseniz yorum ve oy kulanmayı unutmayınnn..

 

Loading...
0%