Yeni Üyelik
4.
Bölüm

3. Bölüm

@ottoman

Telefonuma mesaj gelmesi üzerine dört saat geçti. Saat şuan üçtü ve yedide istemem vardı. Henüz bilinmeyen numaraya mesaj atmak istemedim , gece sakin kafayla konuşmak istiyordum.

"miray kızım hadi hazırlan kuoför'e gidicez" istemiyordum hemde hiç istemiyordum ama bir şey belli etmedim. Hava sıcak olduğu içinüzerime beyaz bir crop altına ise beyaz biraz bol kot pantolonumu giydim.

İstanbuldan geldiğimiz için ailem giyimime birşey demiyorlar ,fakat miranın ailesi ne der bilmiyordum. Gerçi miranın onları susturucağından eminim ama neyse. Hazırlanıp çıktım ve annelerle kuoföre gittik.

 🎭

kuoförde tam üç saat geçirdik. randevü saatini bir saat sonraya ayarlamışlar ama biz bunu görmediğimiz için bir saat boş boş oturduk. Eve geldiğimizde odama çıkıp banyoya girdim .Duş aldıktan sonra banyodan çıktım ve telefonumu elime alıp mesaj gelmişmi diye baktım.

Bilinmeyen numaradan bir mesaj daha gelmişti. Neden bana böyle mesajlar geliyor bilmiyorum ama mesaja girdim.

0516 : Hadi ama neden yazmıyorsun ben sadece gözünü açmak istiyorum

siz : ne demek itiyorsun?

0516 : diyorum ki miran önceden benle evliydi.

ne diyeceğimi bilmiyordum ve şu an şoktan hiç bir şey yazamıyordum ama bilinmeyen numaradan yeni bir mesaj daha geldi.

0516 : nedenin ne olduğunu bilmiyorum ama miran senle bir neden için evleniyor. Bunu sakın unutma ben boşandım ve kurtuldum. Senin içinde çok geç değil. Ben sadece bunu söylemek istemiştim söylediğime göre artık beni ilgilendiren birşey kalmadı ortda kendine iyi bak.

 

 

 

 

 

 

Bilinmeyen numara tarafından engellendiniz.

her şey üst üste geliyordu, ne yapacağımı bilmiyorum. evlenmekten vaz geçemezdim söz konusu abim ve en yakın arkadaşımdı. ama şimdi ne yapacağımıda bilmiyordum

annemin aşağıdan bağırmasıyla siyah düz askılı elbisemi giyip hafif bir makyaj taptım.

Merdivenlerden inerken ne yapıcağımı düşünüyordum. " miray gel bak bu tatlı nasıl olmuş" annemin yanına gidipyanına tatlının tadına baktım

"çok güzel olmuş annem" annem yemek yapmaya devam ederken bende koltuğa oturmuş ne yapıcağımı düşünüyordum. Acaba boran ebiyemi söylesem diye düşünmedim değil ma kendisi antalyadaydı.

Boran abi , miranın abisi ama adam öldürmekten içeri girdi daha sonrada antalyaya gitti. aralarında 2 yaş vardı ama çokta fark vardı.

mirandan korktuğum zaman sorsalardı miranlamı yaşicaksın boranlamı hiç şüpesiz miran derim adamdan o derece korkuyorum.

Zil senini duyunca kapıya doğru yöneldim, ve kapıyı açtım. Önde miranın annesi ve babası daha sonra kardeşleri olmak üzer içeri girdiler en son ise miran girdi elinde çiçek ve çikolatasuyla.

Bana bakınca sanki zorla gülümsedi, yada bana öyle geldi bilmiyorum, bu mesajlar aklımı karıştırmıştı.

"çok güzel olmuşsun, güzelim." başımı sallıyıp çiçek ve çikolatayı aldığım gibi, miranın arkamdan baktığını hiçe sayarak mutfağa girdim.

Çiçek ve çikolatayı masanın üzerine koyup içeri geçtim. Kapının hemen yanındaki boş yere oturdum. Harbuki miran bana yanında yer ayırmıştı.

Babamlar havadan sudan konuşurken annem bana kahve yapmam gerektiğini söyleyince Dilana kaş göz işareti verip mutfağa gittim.

Bir süre sonra arkamda ayak sesleri duyunca Dilan sandım ama arkamdan belime sarılınca miran olduğunu anladım.

"miray güzelim bir soru mu var? Sabahtan beri soğuk davranıyorsun, yemektede öyleydin."

Aslında yemekte çokta benimle konuşmamıştı "hadi ya sen beninle konuşmak yerine telefonununa bakıp gülerken bende seni rahatsız etmek istemedim özür dilerim."

Miran arkamdan güldü ve konuşmaya başladı "ne oldu benimi kıskandın sen" allahım yardım et suratına çakmamak için şu an kendimi zor tutuyorum. "özür dilerim güzelim önemli bir işim vardı ilgilenemedim seninle."

Yok ya çıldırıcam şimdi "miran seni kıskandığım falan yok çık dışarı kahveleri taşırıcam." miranın dedin derin nefes alıp vermesinden sinirlendiğini anlamıştım ama umursamadım.

Onunla ilgilenmediğimi anlayınca kısa bir süre içerisinde içeri geçti zaten.

Kahveleri doldururken yanıma Dilan geldi." nerde kaldım be kızım iki saatir."

" ya boş ver şimdi sen onu abimin kahvesine tuz attın mı sen onu söyle."

İlanın söylemesiyle hemen tuzu, karabiberi, limon suyunu kahvenin içine koydum.

​​"oha kızım öldürücekmisin abimi, vur dedik öldürdün." nerde o günler, ama olmuyor işte.

"bir şey olmaz ona ben kahveleri götürüyürum arkamdan gel."

Miranın kahvesini ortaya diğerlerinide etrafına dizdim ve içeriye götürdüm.

Herkeze dağıtım ve on son mirana verdim kahvesini geri çekilicekken kolumdan tuttu ve yanına oturttu, fakat bunu kimse görmedi çünkü düğün işleri konuşuluyordu, belkide görülmüştür ama hiçbiri umrumda değil.

Herkez kahvesini bitirmişti bir tek miranın bitirmesini bekliyorduk o sırada babam "hadi bakalım miran oğlum iç bakalım kahvenide allahım emriyle sözleyilim sizi." içicek diye düşünmüştüm ama miranın değiyle yanıldığımı anladım.

"bence gerek yok murat amca, nede olsa vermekten başka şans yoktur." şaşırmıştım. Mirana baktığımda ise bana ne var gibisinden bakıyordu, bende birşey demeden önüme döndüm.

amed amca ortamdaki gerilimi fark edip konuya girdi " ee o zaman sebebi ziyaretimiz belli allahın emri peygamber efendimiz (s.a.v) kavliyle kızınız mirayı oğlum mirana istiyorum." babam birşey diyeceği sırada kapı sanki alacaklı gibi çaldı, tam kalkacakken miran kolumu tuttu ama kolunu itekleyip kapıya baktım.

Karşımda boran abi vardı. Ben donmuş bir şekilde boran abiye bakarken bana " ee miray daha bakışıcakmıyız hint dizileri gibi" diyip beni hafif itekleyip içeri girdi. Hem utanmış hem sinir olmuştum .

Bende boran abinin arkasından içeri geçtim ve miranın yanına oturdum.

boran abinin geldiğine kimse şaşırmadı ve amed amca sorusunu yeniledi. "evet boranda geldiğine göre isteyelim artık kızı-" amed amcanın sözünü bölen boran

"allahın emiri peygamber efendimiz (s.a.v.) kavliyle kızınız mirayı kendime istiyorum efendim."

 

 

evet arkadaşlar bu bölümde böyle oldu.

miran karakterine pek ısınamamıştım oyüzden hikayenin gidişatını değiştirdim

evet yanlış dıymadınız kendi yazdığım karaktere ısınamadım.

15 oy ve 20 yoruma bir dahaki bölüm gelicek.

bölüm hazırda bekliyor bir tek sizin oy ve yorumlarınıza ihtiyacım var ve lütfen 20 yorum olucak diye saçma sapan şeyler yazmayın kabul etmem ve bölüm atmam

 

​​​​

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Loading...
0%