Yeni Üyelik
1.
Bölüm

Gi̇ri̇ş

@panacea

Selam millet ;)

Okumaya başladığınız tarih->

​​​​​​Aslında bu bölüm gelecekten bir parça, o yüzden kısa olacak(giriş manasında). Keyifli okumalar dilerim :))

 

 

 

🍯🕯️

 

"Selam Komiser Hanım. Sizin burada ne işiniz var? Bildiğim kadarıyla bu müze hafta sonları kapalı. Yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum?"

Soğuk nefesini boynumda hissettiğimde ne yapacağımı şaşırmıştım. Bu adam nasıl buldu beni? Ben ne kadar da sessiz(!) ilerliyordum halbuki. En baştaki ufak çığlığımı kesmek amacıyla bir eliyle ağzımı kapatmıştı, diğer eliyle de ellerimi bileklerimden kavrayıp onu itmemi engellemişti. Her şey şaka gibiydi. Şaka gibi bir gün..

"N'oldu komiser? Sanki dilinizi yuttunuz."

Bu adam nasıl bu kadar gerizekalı ve bir o kadar da zeki olabiliyordu, anlamıyorum. Gözlerim ağzımın üstündeki eline kayınca sırıtarak yavaşça elini ağzımdan çekti.

"Bildiğiniz üzere cuma günü serginizdeydim ama düşündüğümden de erken kapandı müzeniz. Ve evet, burada mahsur kaldım maalesef. O kadar bağırmama rağmen kimse gelip de kapıyı açmadı. Telefonum çekmediği için de kimseye ulaşamadım. Bende burada kalacağım süre zarfında burayı gezemey..."

Sözümün kesilmesiyle neye uğradığımı şaşırmıştım. Sesi her zamankinden farklıydı. Ses tonu bile 'Ben tehlikeliyim, kaç!' diyordu. Hayır, sanki yalan söylemiştim. Tamam, arama meselesi ve bağırmam yalandı ama pardon da müzenin erken kapanması ve o adamın odasının bu kadar ilgi çekici olması benim suçum değildi. Bakışlarında bir öfke vardı.

"Eğer bağırsaydın sana çıkışı seve seve gösterirdim! Ama ne bağırdığını duydum ne de o lanet telefonunu alıp da birini aradığını. Ha bide şu ana kadar gördüğün her şeyi ben uydurdum. Yani bu müzenin hikayesine seni de kattım. Seni görmediğimi sanman ne kadar da aptalcaydı!"

Bu adam bana 'aptal' mı demişti? Yemin ediyorum, elime geçen ilk anda tutuklayacaktım. Ve o iğrenç(!) sesiyle konuşmaya devam etti.

"Eveettt Komiser Hanım, yeni oyuncu kilidi açılmıştır!"

Ben diyordum zaten, bu adamın bir sıkıntısı var diye. Gerçekten deli ya! Ne oyuncusu ne kilidi? Sanki oyun oynuyordum da seviye atladım! Bide kulağımın dibinde bağırıyor, gerçekten sıkıntısı var arkadaşın. Bakalım yeni oyuncusu da kimmiş? Düşüneyim bir...

"Oyunuma hoş geldiniz, Komiser Hanım!"

Aaa benmişim!..

"Beraber çok eğleneceğimizden eminim."

Galiba bu yolun sonu ikimizden biri için ölüm...

 

 

 

🍯🕯️

 

Gelecek, geçmişe gebedir arkadaşlar. Bakalım ilk bölümde neler olacak ;)

Bu arada oy vermeyi ve yorum atmayı bizden esirgemeyin. Keyifli okumalar dostlar♥

İnstagram: Taediumvitae.r

Loading...
0%