Yeni Üyelik
11.
Bölüm

HAYALLERİNDE GÖR BENİ..

@pandanin_hapishane

Sevgi neydi sevgi emekti yeşilçam sahneleri izleyip eski filmleri övmek cinsel sahne çıkıncada bugünden eleştiride bulunmaktı tıpkı doğunun töresi adeleti gibi hani derler ya eski köye yeni adet mi getiricez işte tam da bundan bahsediyorum biz geçmişini unutmamak için çabalayıp örnek almadan yürüyen kadına şiddetin normal karşılanıp kadını ezen kıran döken toplumun belkide en garip insanlarıyız yoksa canlılarımıyız demeliydim bu ezip hor gören aşağılayıcı toplum insan sayılırmıydı.

Bir insana eşyaya hayvana canlıya ne bileyim bir maddeeye verdiğimiz değer ona olan sevgimizi göstermiyormu her hikayenin her davanın iki problemi vardır birisi güvenmek diğeri sevmektir seversin ev eş iş olur sevmezdin cehennemin belkide kefeni olur tabi bazen sevsekde sevmesekte ne olur kadın değilmiyiz hepimiz göz yaşlı bir neslin daha eşi olur.

Her hikayenin bir amacı bir seveni bir öğütü vardı bazen karalamak bazense yüceltmektir insanlar kendi isimlendirdiği şekilde yaşar büyür ve ölürler biyolojide bize hep bunu öğretmedilermi ama birşey eksik eğer o kişi birini kendinden çok sevmedi ise bedenen gelişse dahi büyüyemez bir insanı yaptığı değil yapılan büyütür.

Bizde o büuüyen insanlardanız ya da olucaz hayata bakın daha dün ilkokulda yazı yazmaktan eliniz ağrıyor iken şuan bu satırları bedenen ve ruhen gelişmiş kendini kitaplara adamış biri olarak devam ediyosunuz sevgi bir insanın diğer insana verebileceği en güzel hediyedir tıpkı kitaplar gibi..

Sevmekten vazgeçmeyin sevdiğinizide kendinizden saklamayın unutmayın sizin sizden başka kimseniz yok..

 

Ben ASENA ASEN MELİKZADE berdele kurban gidecek olan yeni gelinim Melikzade aşiretinin biricik torunu 14 yaşında çocuk gelin olarak zorla getirilmiş Melek hanım ve Osman ağa nın kızı abim Mirza nedeni ile berdel yapılacak bir çift 18 yaşına yeni girmiş hayallerine kavuşamayacak törenin kurbanı olacak bir kızım yazsın bunu Mardin taş tozlu sokaklarına balkonlu konaklarına..

.....

Cihan ın attığı görüldü ile kafayı yerken hizmetli ayten hanımın çağırması ile avluya indim herkesin yüzü beş karıştı ağlamaktan gözleri şişmiş kadınlar aşiretin sözünü bekleyen erkekler vardı selam vererek babamın karşısına dedemin yanına oturup aşiret kararını açıklamaya koyuldum

-AŞİRETİN KARARI KAN BERDELİ BERDEL BOZULMAYACAK BOZULMAYACAKMIŞ

Diyerek herkes derin bir nefes almıştı adeta tabi Möhteber ananın benle dalaşmasından sonra oğlunun beni sevmesi beni suçum değildi ama teklifini kabul etmem evet benim suçumdu ..defolup gitmemde.. kurtulmak istemiştim ama öyle olmuyomuş burası Mardinmiş ya berdelle kefenin kankisi olan gelinlikle ya da iki metrelik beyaz çarşaf yani gerçek kefenle çıkarmışsın ...haklılarmış.

Dedem lafa girdi

Çok şükür eğer bozulsaydı o zaman sonumuzdu

diyerek mirza abime sinirli bir biçimde baktı. Abdullah amcam möhteber ana ile konuşurken Gonca ve abim yerden başını kaldırmıyor annem ise kızarmış gözlerle bana bakıyordu babamsa her zamanki gibi yine susmayı tercih etmişti.

Dedem aile fertlerini süzüp tekrar lafa girdi.

Bundan sonra sende bir melikzade değil bir aslanbey olacaksın tez vakitti evleneceksin bu konuda açılmamak ve kaçılmamak üzerine kapanmıştır bilesin

dedemin gözlerinin içine bakarak ağzımdan boyun eğecek kelimelerim dökülüyordu.

Tamam dede,müsadenizle

diyerek izin isteyip kimsenin yemek yemediği yemek masasından kalmıştım.

 

..

 

Gece olmuş herkes uyku perdelerini çoktan çekmişti bense odamın pencerisinden gökyüzüne bakıp direniyodum sanki nasıl olurda hayatım böyle kararırdı bilemiyordum zorla kelimesinin her yanına koyulan kelime iğrençti tıpkı şuanki hayatım gibi sanki herşeyi zorla yapıyordum nefes almak bile içimden gelmiyordu yıldızlardan medet umarcasına sordum.

BU KADAR KOLAY MI HERŞEYDEN VAZGEÇMEK BU KADAR KOLAY MI TÖREYE BOYUN EĞMEK

 

Elim telefonuma giti yediğim görüldüden çıkıp kafamı dağıtmak için bir şarkı açmak istedim playlistim gireceğim sıra Selçuktan bir sürü mesaj vardı sadece iyi olduğumu merak etmemesi gerektiğini deyip şarkılardan rasgele birisine tıkladım.

GECELER KARA TREN

Elimdeki sigara gözlerim önündeki yıldızlar daha da canımı sıkmaya başladı bu şarkıyı ne zaman dinlesem bana güçsüzlüğümü özetliyordu HER GECE BAŞ BAŞA KALINCA GELEN O YALNIZLIĞI SESİZLİĞİ GÜÇSÜZLÜĞÜ İNSANLARIN NEFRETİNİ bAZI İNSANLAR VARDIR GECE UYUMAZ UYUYAMAZ BEKLER BİRİLERİNİ SANKİ YİTİRMİŞTİR ARTIK UMUDUNU YAŞAMAK İÇİN SEBEBİ KAMAMIŞ MİSALİ

BENDE ONLARDANIM GECE NİN 3 Ü 5 İ NE FARK EDER.

Şarkının bitmesi ile acı playlistim susmadı

Dedublüman - Sen Bilmezsin

en çok yaralayan yerisi ise tam burasıydı..

Umrumda değil bu yağmurlar

Ben çoktan sönmüş, donmuş bi' mezar

Sen bilmezsin Sen bilmezsin,

sen bilmezsin

Haydan geldim, huya giderim, ah

Sen aşk rüyası görürsün

Ben kemik

Feryadım bazen bir şarkı

Bazen de göğsümde sancı

Anlatmam, zaten duymazlar

 

ANLATAMAM ZATEN DUYMAZLAR KİMİ DİNLE KİMİN OMZUNA YASLANIRSINSAN VURUR BİR HANÇER YÜREĞİNE BELKİDE BELİNE EFKARLI BİR GECENİN SİGARANIN DUMANINDAN GÖRÜNMEYEN YÜZÜYDÜM BEN KİMSESİZ GÜÇSÜZ BİR O KADAR DA ACI..

 

KİMİ SEVİYORDUM BEN KİMDEN NEFRET EDİYORDUM NEFRET NEDİR BİLİRMİYDİM EVLENECEĞİM ADAM KİMDİ ASIL SORU BEN BU HAYATIN NERESİNDE BU ADAMIN NESİ OLUCAKTIM ..

 

Beni en çok yaralayan yaşadıklarım değildi onların kendi kararları yüzünden yaşadığımdı boyun eğmeyen kıza boyun eğdirecek bir güç vardı ellerinde ve ben buna mecburdum.

yaşarken ölmeyi seçicem diyerek tekrar ettim .

Selçuktan gelen mesajlara kafamı kaldırıp baktım tekrar iyi olduğumu söyleyip mesajlardan çıktım şarkıyı kapatım sigarımı söndürdüm.Telefonla sosyal medya ile gezinirken arkadaşlarımın hayatlarındaa gezdirdim gözlerimi kimi sevdiğiyle çektiği fotoğrafı şarkılarıyla paylaşmış kimi üniversite kayıtları için başlamış kimi yaz tatilinin keyfine çıkarırken durum atmış hepsi hayatlarında bu pencerden mutlulardı evet bir tek ben değildim sanırım her zaman onlardan düşünce olarak farklı olduğumu biliyodum ama bu kadarını değil..

 

Biraz daha gezinirken bir dans videosu çıktı önüme bu geçen Cihan la gittiğimiz düğündü evet tam alıma geldiği sıra kamera bize döndü gelin damattan çok bizi çekmişlerdi ne de garip o gün kollarında olduğum adamdan bygün kaçmak için uğraşmıştım kendime değil tek izlediğim kitlendiğim kişi Cihandı gerçekten bu kadar yakışıklımıy diye iç geçirdi banane be diyerek devam ettim ne de güzel bakışlarla dans etmişiz sanki yıllardır birlikte gibi hemen videonun altındaki yorumlara tıkladığımda büyük bir karmaşayla karşılaştım.

Bazı insanlar direkt KIRMIZI ELBİSELİ KIZ diyerek bir sürü saçma salak asılma işlemi göstermişlerdi şerefsizler diyerek çıkacakken Cihanın her birine güzel bir süslü cevapla yanıtladığını gördüm anlaşılan Cihan da görmüştü..

Adamların olmamış torununada sövdükten kısa bir sonra videonun kaldırılması için bir şeyler yazmıştı anlayamamıştım neydi bu adam yazılımcı falanmı ..

yüzümdeki gereksiz gülümseme peydah olurken sahiplenmesi hoşuma gitmişti dedemin yanında hareketi gibi..

 

yeni bir mesaj gönderildi

Cihan Aslanbey (2)

Gelen mesajdan çok kişi dikkatimi çekmişti bu bana yazarmıydı genel de görüldü atarak yanıt verirdi beyfendi.

 

CİHAN ASLANBEY-UYUMAYI PLANLAMIYORMUSUN SAAT KAÇ OLDU UYU.

CİHAN ASLANBEY-YOKSA KAÇMAYIMI PLANLIYORDUN KÜÇÜK HANIM

-AYNEN KAÇIYORUM AYRICA SANANE BE BENİM UYUMAMDAN SANA MI SORUCAM

CİHAN ASLANBEY-KOCANIM BEN SENİN TABİ BANA SORACAKSIN

-NİKAH BİLE KIYILMADAN SEN FAZLA KAPTIRDIN BU KOCA İŞİNE AYAĞINI DENK AL

CİHAN ASLANBEY-ALMASSAM NAPARSIN BANA MI KAÇARSIN

-HAHAHAH ÇOK KOMİK SANA NİYE KAÇIYIM BE TİPİM DEĞİLSİN DAYI.

CİHAN ASLANBEY -SEN KADIN OLDUĞUNDAN EMİNMİSİN YA AYRICA MALESEF KOCAN OLUCAK BENİM O TİPİDE SİL AKLINDAN YORULMUYAYIM DİMİ NİŞANLIM

-KOCAMAN AĞASIN BİDE HAREKETLERE BAK AYRICA NASIL SİLEYİM AKLIMDAN SEVGİLİMİ..

Asen damarına basmak için uğraşıyordu Cihan ise dünden o damar patlamıştı.

CİHAN ASLANBEY- BAK KIZIM BENİ HASTA ETME BİR YAVŞAK DAHA ÇEKECEK GÜCÜM KALMADI ANLADIN

-SEN HASTAYSAN BEN NE YAPAYIM YAŞLISIN ZATEN NORMAL

CİHAN ASLANBEY-BENMİYİM YAŞLI SJSJSJJSSJSJJS

-O HA SEN RANDOM BİLİYORMUSUN YA AŞİRET PAKET EVET SEN

CİHAN ASLANBEY-YOK BEN DAĞDAN İNDİM AYRICA YAŞLI OLDUĞUMU DÜŞÜNMÜYORUM SEN ERGENSİN..

-HAHAHA ÇOK KOMİK HATIRLATIRIM O ERGENLE EVLENİYOSUN KARINIM YANİ

CİHAN ASLANBEY-HAHAHA MALESEF EVET SENDE KARIM OLMAYA NE MERAKLIYMIŞSIN

-AYNEN MERAKIMDAN KAÇTIM FALAN ÇOK SEVİYORUM YA KOCAMI CANIM KOCAMM

CİHAN ASLANBEY-İTİRAF ETTİN SONUNDA DEMEK KARICIM Ee ÇOCUĞUDA KONUŞALIM TAM OLSUN EN AZ 10

-AĞA MERAKINI BAŞKA KADINLARLA GİDER BEN SANA KÜÇÜK GELİRİM ERGENİM YA

CİHAN ASLANBEY-AA MALESEF BERDEL VAR KÜÇÜK HANIM ÇEKCEZ MECBUR

-AYNEN ÇEKİCEM SENİN YAŞLILIĞINI ANLAŞILAN KULAKLARINDA İYİ DUMUYOR GÖZLERİNİN GÖRMEDİĞİ KESİN ÜÇ BEŞ YILA ÖLÜRSÜN KURTULURUM SENDEN YAŞLI OLMAN İŞİME GELİR SONRADA GİDER AZAT LA EVLENİRİM HA

CİHAN ASLANBEY-BENİ BU KADAR ÇOK SEVME KARICIM HEM EVİN SENİ KUMASI OLARAK İSTEMEZ BENCE

-NE EVİN İ YA NE ALAKA

CİHAN ASLANBEY-CEZASINI BEN KESİCEKTİM ELİMDEN KOLAY KURTULAMAZDI BENDE EVİN LE EVLENMESİNİ UYGUN GÖRDÜM KİMSE CİHAN ASLANBEY İN KARISINA PARDON NİŞANLISINA YAN GÖZLE BAKAMAZ .

-CİHAN SEN NAPTIN AZAT IN BENİ SEVDİĞİNİ BİLE BLİE ONUDAMI ZORLA EVLENDİRİCEKSİN BIRAK BEN HARİCİNDE İSTEDİĞİ KİŞİ İLE MUTLU OLSUN

CİHAN ASLANBEY-İSTEDİĞİ KİŞİ SENSİN.OLMAZ.

CİHAN BAK LÜTFEN SENDEN RİCA EDİYORUM LÜTFEN BENİM İÇİN

CİHAN ASLANBEY-OFF TAMAM DÜŞÜNCEM VAZGEÇMEDİM DÜŞÜNÜCEM

-TEŞEKÜR EDERİM ÇOK TEŞEKÜR EDERİM

CİHAN ASLANBEY- VAY BE BİR AZAT KADAR OLAMADIK HA DEĞERE BAK

-EVET BENİM İÇİN DEĞERLİ BENİM NE OLURSA OLSUN ELİMDN TUTTU HERŞEYDE HER ZAMAN TABİ SEN BUNU BENİM NAMUSUMLA VURDUN AMA

-GÖRÜLDÜ ATARSAN YANINA GELİR O TELEFONU ANLADIN SEN.

GÖRÜLDÜ

 

WHATSAPP 1 YENİ MESAJ

CİHAN ASLANBEY-ATTIM GELİYOMUSUN YANIMA

-GELMEMİ BU KADAR ÇOK MU İSTİYOSUN

CİHAN ASLANBEY -KONUM ******** *********** ******

GELMEK İSTEYENE AÇIK KOLLARIMIZ YOLLARIMIZ SEN BİLİRSİN KÜÇÜK HANIM

-CİHAN İÇTİN Mİ SEN

CİHAN ASLANBEY- YAŞLI BİRİSİNİ FAZLA ÖNEMSİYORSUN SEVİYOR GİBİ YAPMA NEYSE UYU HADİ İYİ GECELER RÜYANDA DEĞİL HAYALLERİNDE BENİ GÖR.

ÇEVRİMDIŞI...

 

 

Loading...
0%