Yeni Üyelik
3.
Bölüm

İlk Aşkımmı?❤

@pandanin_hapishane

Asena Asen gördüğü yüzler ve o bedene ait sesler onu geçmişe götürdü..


10 YIL ÖNCE 


Anne Asaf neden benimle oyun oynamıyor


-kızım asenim o kocaman ağa seninle oyun oynar mı


-anne ama oynasın hem çok yakısıklı o benim kocam olsun bende onun karısı bu bebekte cocuğumuz olsun.


-şsss asen cok ayıp


-bak Sevim teyzeler geldi hadi sen de odana geç asenim


-Tamam anne


asen elindeki bebeğiyle odasına çıkar..


Sevim hanım göz yaşları içerisinde odaya girer asen göz ucuyla gördügü sevim teyzeyi konağın tahta direktlerin yanindan izler..


Kumasının kendisine yaptıgı oyunlar yüzünden kocasınla tartıstıgını bir müdet burda kalmak istedigini söyler annesi melek hanımda sevim hanıma basımızın üstünde yerin var diyerek ikiletmez peki neler olmuştur.


Sevim hanımın kayınpederi yani kocası Ahmet ağanın erkek kardeşi Mahmut ağa kuması zenan ile eskiden beraber olduğunu birbirinden konuşurken duymustur.


Bu bir namus meslesiydi üstüne kuma diye getirdi kadın ne ćıkmıştı öyle hemde ondan da cocuğu olmasına rağmen..


Peki o cocuklarda gerçekten Ahmet Ağadanmıydı orasını Allah bilir.


Sevim hanım feryat figandı kocasıyla arası zaten bozuktu eğer hunuda anlatır ve kanıtlayamazsa ölüm fermanını kendi elleriyle çizmişti..


Konağın kapısı tekrar gür sesle basılır içeri Ahmet Aga girerek karısını kolundan tutar korumalar cocukları alırken sesleri duyan konak halkı ayaklanır..


Mehmet Ağa kadının göz yaşlarını gitmek istemediğini hörür ve sen kimin konağindan kimi zorla götürürsün diye kükrer


Adamsa karısının yeri kocasının yanıdır diyerek bagrıslar kopar


Mehmet Ağa kadına acır ama o da kocasıdır izin vermemek ister o an ise Ahmet Ağa cekti silahla düşmanlığını çizer..


Aralarından su sızmayan iki mardinin güclü asireti birbirine düşman kesilir.


ŞU AN :


Konaktan aşağıya doğru indiğim de ilk dikkatimi çeken sevim hanım ve Ahmet Ağa oldu oldukça yaşlanmışlardı sanki 50 yıl geçmişti Sevim Hanım oldukça cökmüş ve suskunlaşmiştı..


Ahmet âga ise sacında sac bile kalmamıştı tam bir ağa otoritesi vardı ama o da artık bir bıkkınlık gelmiş gibiydi her şey den yorulmuşcasına.


Sevim Hanım eski sıcaklıģıyla Asenim ne kadarda büyümüşsün diyerek ortamı yumuşatmaya çalıstı evet artık oğluyla bebek oynamak isteyen bir kızı yoktu garip şuki oğluda yoktu hani nerdeydi Asaf..


Annesi cihan a seslenerek


-cihan sende otur hele nişanlının yanına


Ne Cihan Asaf mıydı çocukken aşkla baktıgım adam asafımmıydı ama o bu kadar degişmis olamazdı benim tanıdığım asaf bu değildi hayallerimin kisisi bu degildi..


Geldim ana diyerek yanıma oturdu Azat bizi köseden öldüresiye izliyordu. Ahmet âğa lafa girdi başıda sonuda belli oğlunun yediği haltı mecbur böyle temizlicez diyerek başĺadı.Dedemde onaylıyarak leke bizimdir tıpkı temizleyecek olanda anlımızın akıyla daha da duyurmadan halledelim olsun şu iş dedi bana bakarak ellerimle oynuyordum sinirden azat sinirle gözünü yumdu dede dediģi an dedem kes diyerekt sözünü kesti gonca ve mirza da yanımıza dogru geldi..


Büyüklerden özür dileyerek lafa başladı herkes onaylamıştı Cihan Âga söze girerek 2 gün sonra isteme olsun o zaman uygunsa dedi bana ve aile büyüklerine bakarak ona bakarak lafa girdim


-Gerek yok istemem


-Gerek var her şey en güzeliyle en uygunuyla olucak


diyerek atıldı sanki severek evleniyorduk gibi..


-Tamam yarına gelin isteyin o zaman uzatmanın manası yoktur diyerek dedeme döndüm dedemde onayladı..


Cihan ağa mutlu gözüküyordu ne olursa olsun başını dik tutması ne kadar güclü olduğunu yüzüne vurdu Asena diye bostan yere koymamışlardı adını


DİŞİ KURT


Sevim hanım ve Ahmet âğa kalkmak için doğruldular her şeyi konuşmuşlardı bense duyularımı kapatmıştım ne duyuyor ne de görüyordum ayağa kalkmalarıyla gideceklerini anlamıştım o kadar olaya rağmen buraya gelip insanca konuşmaları bu topraklarda pek normal bir şey değildi cok fazla iyilik vardı bu iki aile arasında bu da bunu etkilemişti..


Sevim hanım ve Ahmet âğa nın elleri öperek izin istedim o an Sevim hanım bana bakarak:


-kızımdın şimdi tam kızım oldun bu akşam yakın akrabamızın daveti var biz gidemicez tek Cihan âğa bizim yerimize gözükecek dedi


Sadece kafamla onaylamıstım ne demek istiyordu..


- siz de artık nişanlı sayılırsınız uygun düserse berber gidin


Dedi bir gün önce öbrendigim adamla bugün nişanlı olarak bir davete katılmamız yeteri kaar saçmaydı zaten bundan iki gün önce mutluluktan ölen kız bugünlerde şaşkınlıktan ölücekti.


Cihana bakarak elbette nasıl isterseniz dedim.


Cihan onaylamamı beklemiyordu tıpkı azat gibi cabucak toparlanmam onları hem sevindirmiş hemde endişelendirmişti.


Tekrar hapisaneme resim tuvalimin yanına geçtim örtüyü indirdim dakikalrca baktım benim sevdiğim ve sevecegim adam bumuydu abi dediğim azattan bile daha büyük bir adamla evlenmek garipti..


Ama buralarda yaşa bakmazlardı kaç olursa olsun kimin umru kimin zaferiydi belli.


Telefonuma gelen bildirimlerle kafamı telefonuma çektim hangi densizdi bu ard arda mesaj atan hıh kötü kocada lafın üstüne yazarmış..


Cihan Asaf Ağa


-Nasılsın iyimisin


-nasıl olabilirim sence


-sorumlusu ne ben ne de sensin.


-evet malesef öyle şu akşamki sey iş ne


-Gelmek istemiyosan ben hallederim


-Gerek yok ben de gelicem


-tamam gel gel😌🙂


-bu emoji ne be ee nasıl bisey bu onemli bisey mi ona göre giyincem


-evet yani şık giyin dicem de seninle bağdaşmıyor tarzın güzelde çekici değil


-Nee aksâm görürüz Asaf Ağa


-Sen nerden biliyosun göbek adımı


-😉🙂🤭


-lan bu emoji ne cevap versenee


-hadi Cihan hazırlanıcam iznin olursa duş almam lazım


-Tamam ha bu arada bu kadar yakısıkli olduğumu yeni ögrendim


-Nasıl ya anlamadım hangi kokoş dedi.


-Bir kokoş cizmiş de..


-Sensin be kokoş 😏


-Neyse kokoş hazıRlan sen


GöRüldü


Ee buna reste çektim ben ne giyinicem simdi abiye jastası bir iydim dolabım da yeni aldığım ama hiç giymeye cesaret edemediğim kıyafeti ayakkabı falan seçtim yatagın üstüne bırakıp Güzellik uzmanı leman ı en yakın arkadaşımı aradım okulu bitirir bitirmez mesleğini secmisti ve mutluydu daha yeni açmıstı hemen sekreterinden randevu oluşturdum kücük bir süpriz yapıcaktım.


Hızlıca bir duş alıp çıktım abiye ayakkabı aksesuarlarimıda yanıma alip hızlıca konağın kapısına dogru ge


Dim hiç biseyi umursamıyordum herkesin yüzü beş karışken ben gülmeye çalısıcaktım yoksa bu adamla bir ömür asla geçmezdi.


Konaktan hızlıca çıkarak konaģın arabasının anahtarının birini aldım şofer kullanmayı pek sevmiyordum kullanmayı biliyordum zaten çicekcinin birinde durup limanın en sevdiği ciceği aldım ardından starbuks yanında durup iki kahve almak için arabadan indim gördügüm manzara beni şok etmişti


Cihan kızın biriyle bir masada gülerek sohbet ediyordu ağamızın keyfi yeRindeydi anlaşılan bizde aklımız nerelerdeydi kız da yalan yok baya güzeldi bide sarısin beyaz tenli baya güzel bır kızdı bir kıza bir kendime baktım gerçekten çokmu basit giyiniyorum diye düsündüm..


Hemen iki kahve almak icin kısa olan sıraya girdim önümdeki beyfendi birden arkasını dönerek benim baktıgım yöne dogru baktı ben cihanla kıza bakarken beni izliyordu kafamı cevirdiğimde selçuk liseden en yakın arkadasım olduğunu farkettim.


Selçuk temas bagımlısıydı tıpkı benim gibi hemen benimle bir kahve alıp bir masaya geçtik sohbet etmek istedim biraz tahmin edin kimin masasının karşısına dediğim gibi selçuk biraz fazla temas seviyodu bunu birilerini üstüme çekmek için kullanabilirdim kullanîcaktım da zaten..


Selcuğun bir an sanki düsüyomuş gibi kolundan tuttum o da benim belimi sardı düserken hafiften korkup bagırmam cihanın bize dö mesini sağlamıstı..


Ardından hic bakmayarak selcuğun eli belimde bir masaya geçip konuşmaya başladık birinin bakışlarını sürekli üstümde hissediyordum en son bakmaya çalıştıgımda elini yumrukla sıkıştırmış olan eline gözlerim deydi damarları patlîcak kadar belliydi ayrıca yüzü falanda baya kızarmış sinirli olduğu her halinden belliydi.


Kız birden elini tutmasıyla kan beynime sıcradı üç-beş gün sonra bu adamın koynunda da kolundada ben olucaktım neydi bu samimiyet hemen kalkarak cihan ın yanına gittimkızın elini elınden çekmemle bakışları beni buldu


-Aşkım hanfendiyi tanıştırmıcakmısın


Cihan gülümsemeden yüzü görünmüyodu kadında şaşkınlık içerisindeydi


-tabi Aşkım burda olduğunu bilmiyordum kuzenim Evin


-Meraba Evincim bende kuzeninin müstakbel karısı Asena asen Arslanbey p-pardon melikzade


- Cihan ne zaman evleniyosun hic haberim yok


-Olmasıda pek gerekmiyodu buldum sevdim evleniyorum


Der iken asenaya bakar gülümsemesi her şeye bedel olan şah esere bilin bakalım arya kim girer


Selçuk.


-Asenim gelmiyomusun


cihanın bakısıda gülüşüde değişmisti elini sıktığı an hızla elini tuttum.


Asen:selçuk nişanlımla tanışmışmıydın


Selçuk:sen nişanlandınmı


-Evet


-Meraba selçuk bey bende asenimin kocası Cihan Arslanbey


Asenime bastırarak belli etmesi gözümden kaçmamamış kaçacak gibi deģil zaten batacak gibiydi..


Acilen araya girmem gerekiyordu yoksa sonu kötü biticekti.


-Kusura bakmayın bölüyorum ama benim yetişmem gereken kuaför randevum varda size iyi akşamlar


Cihanın sesiyle durdum


-KAÇ KAÇ


-Kaçmıyorum canım hazırlanmam lazım


-Öyle olsun canım görüsürüz hoşcakal


-Sende


Selçukla beraber cıktık selçuk işine gideRken ben yine 2 kahve alıp bu sefeR doğru lemanın yanîna gittim biraz kahve içip sohbet ettik cicekleride en güzel yere koydu tabi


Sıra hazıRlanmaya gelmışti aklımda bizey vardı ama bir değışiklik istiyordum lemana saçımı boyatmak istediğimi söyledim baya saşırmıstı evet ben boyayı asla saçıma süRmem derdim ama kararım degişti yenilik istiyordum bilin bakalım hangi renk sarı


Hemde bilin kimin saçıyla aynı renk bana yakısacağını düsünüyodum öylede oldu sacım boyanıp yıkandıktan sonra abiye elbise mi giydim ayakkabılarımıda giydikten sonra saçıma sekil vermesi icin tekrar başladık saçım ve rengi çok hoşuma gitmişti başka biri gibi duruyodum alısmam lazımdı tenimin beyaz olması daha da doğal durdurmuştu.


Saçlarıma kıymam beni bile üzmüşken sonucun mükemmel olması yüzümü gülümsetmişti baya güzel görünüyordu saçlarıma su dalgası yapıp sabitledik ardından oldukça şık ve temiz bir makyajla hazırdım bakalım cihan bey şık giyinmemize dayanabilecekmiydi.


Çantam ve telefonumu alarak çıktim az kalsın diger kıyafetlerimi unutuyodum onlarıda aldıktan sonra ödemesini yapmak istedim ama canım arkadaşımda bana süpriz yapmıstı 1 kuruş bile almamıştı kardesim gibiydi leman her guzel seyi hak ediyordu.

Üzerime kırmızı askılı derin yırtmac ve dekoltesı olan saten bir abiye elbise secerken ayakkabı olarakta siyah yves Saint Laurent YSL topuklu ince tek bant bir ayakkabıyla kombinlemiştim gercekten cok güzel olmuştum.

Arabayi binip calistırdim kiyafetleri cantamın yanına koyup bu topuklularla arabayı rahat bir biçimde kullandım alıskındım zaten konağa geldigimde korumaya kıyafetlerimin odama çıkacagını söyledim ardından çantamı telefonu alıp avluya girdim.


Koruma olduğu yerde bana bakiyodu taniyamamıstı beni gülerek asena ben hadi ama senimi beklicem diyerek çıktım


Avluya girdiğimde herkesin garip bakıslarıyla kendimi bu.dum elimdrki anahtarı korumanın birine attım


Ardından kimseyle konuşmayarak avludaki büyük boy aynasının önüne geçtim


Güzel değil resmen afet alev olmuştum arkamı döndüğümde azatı farkettim.


Azat :çok güzel olmuşsun saçlarında yakısmış


Asena :Teşekkürler ağam


Diyip gülümsedim.


Azat cok garip bakıyodu sanki hic görmemiş gibi..


Azat şöyle iç geçirdi ya şu kadın senin elini tutan seninle evlenen olsaydı onu hep görüyordu hep te aşkına aşk ekliyordu beden hatlarının ne kadarda güzel oldugunu bir kez daha gòrdü ayrıca cok ta seksi görünüyordu bir alev gibi kırmızı bir insana bu kadar yakısabilirdi.


Konaktaki kadınların bana imrenerek baktıkları gördügümde gülümseyerek baktım ardından Cihanı aramak için telefonu açtım hala numara olarak göźüküyordu kaydetmemiştim bile..


2 gün sonra kocam olucaktı ama benim gönlümdeki asaf o değildi benim ilk aşkım o degildi..


Tok sesiyle telefonu actı.


-Efendim


-Hazırım ben geliyomusun


-Evet kapıdayım


Hemen gözlerimi konağın kapısına çevirdim simsiyah takımı ile kaslarını olduğu kadar belli ediyordu gözünde günes gözlügü yeni kuaförden cıktıgı belli eden saçıyla kırmızı kravatı adeta uyum icerindeydik.


Bakışları ilk elbisemde sora saçlarımda buldu tırnaktan saçlarıma kadar baktı içinden biseye sinirlendi büyülenmiş gibi bakıyordu ee bakmalıydıda o kadar uğraşmıstım .


Ardından bana yaklaşarak


-Cok güzel olmuşsun


-teşekür ederim sende çok yakışıklısın


Azat sinirli sinirli köseden bizi izliyordu.


-Ama birsey eksik güzellik


-ne eksikki her sey tam


Dedigim sıra elindeki kutudaki elmas kolyeyi çıkararak


-Teşékkür ederim ama kabul edemem


-Rica ederim edersin


-Takabilirmiyim


-Tabi


Burgusunu cıkardı bende saclarımı arkadan topladim buz gibi elinin tenime temas ettiği an Azat sinirle konağın kapısını delicesine vurarak cıktı.


Küpeside alıp kendim taktım hazırım cıkalım diyerek cıktım.


Bakalım gece nasıĺ geçicekti nerden nereye getirecekti.


Bölüm sonu


Loading...
0%