Yeni Üyelik
10.
Bölüm

10.Bölüm

@papatyaninuzuntusu

Haftasonu olabildiğince fazla bölüm atmaya çalışıcam yorum ve oylarınızı bekliyorum,seviliyorsunuzz❤️

İlahi Bakış Açısı”

Güneş’in uyuya kalmasıyla kafası Efe’nin omzuna düşmüştü,Efe bir an için şaşırsada ikizin gördüğünde içini garip bir mutluluk ve heyecan kaplamıştı,ikizinin kokusu ona ilk dakikadan huzur vermişti.

Selim’se uçağa bindiğinden beri Güneş’i izliyordu,kardeşi uyurken daha da tatlı oluyordu onun bu haline tebessüm etti.Kardeşinin onunla aynı mesleği yapma fikri onu mutlu ediyordu.

Arabada nasıl da hevesle sormuştu ona fakat kendisi kardeşinin ani sorusu ve bakışları yüzünden şoka girmiş ve ona cevap verememişti.İşte o zaman genç kızın yüzünde nadir yakaladığı tebessüm kaybolmuştu.Hatırladığı düşüncelerle yine kendisine kızdı.

Umut mutluydu evlerinin neşesi ve biriciği ailesine geri dönmüştü.Kardeşinin artık onlarla kalma fikri ona rüya gibi geliyordu.

Ama endişeleri vardı ya Güneş onlara karşı olan korkusunu hiç yenemezse Kardeşinin kendilerinden korkması bile onu kötü yaparken bir de bunun geçmeme ihtimalini düşünmek dayanılmazdı ama karşısında gördüğü manzara tüm korkularını unutturacak cinstendi ve karşısındaki Güneş ile Efe’yi izlemeye başladı.

Tarık mı?O çok mutluydu kardeşi onlarla geliyordu,sonunda tüm aile bir arada olucaktı.Kardeşinin tekrar onlardan gitmesini göze alamazdı.

Kardeşi ile tekrar küçüklüğünde ki gibi eğlenip,şakalaşmak istese de Murat denen şerefsizin kardeşini dövdüğünü öğrenmesiyle tüm ipler kopmuştu.Melekleri bu 15 seneyi hiç kolay geçirmemişti.

”Arabaya Binmeden Önce Geçmiş”

Güneş alt kata indiğinde Selim hızlıca Murat’ın yanına yürüdü ve ona yumruk attı,kardeşinin kolundaki morluk ve herkesten Korkması Murat’ı yeterince suçlu yapıyordu.

Herkes ne olduğunu anlamaya çalışırken Selim konuşmaya başladı

”Nasıl yaktın lan onun canını diye sorup bir yumruk daha attı o sırada odadaki herkes neden bahsettiğini anlamıştı Tarık ve Efe’de hızla hareketlenirken merdivenlerden çıkan Güneş’i görmeleriyle hepsi yerinde durdu.

Hızlıca Murat itinin önünü kapattılar Güneş dışarı çıktığında Efe’yi de onun arkasından gönderdiler Efe her ne kadar gitmek istemese de ikizini yalnız bırakmamak için hızla dışarı çıktı biraz daha kalırsa o da Murat’ı dövmeye başlıcaktı.

Efe’nin çıkmasıyla Selim ağzı yüzü kanayan Murat’ı yere doğru fırlattı ve dışarı çıktı.Tarık ve umut hızlıca murat itini dövmeye başladılar.O sırada Serdar Bey sessizce olanları izliyordu.Sonunda işleri bittiğinde hızla arabaya geri döndüler.

”Şimdiki Zaman İlahi Bakış Açısı “

Tarık Güneş’e bakıp uyuduğundan emin olduktan sonra herkesin ona bakmasını sağlayıp konuşmaya başladı”Güneş bu 15 yılı hiç kolay geçirmemiş ve şuan hayatının tamamen değişmesi onun için çok zordur kızın üstüne fazla gitmeyin ve onu konuşmak için zorlamayın”derken Efe’ye bakıyordu,Efe ise mutsuz bir şekilde kafasını salladı.

O sırada Umut babasının yanına gidip 2 dakika konuşabilir miyiz diye sordu babası ile beraber kardeşlerinin yanından kalkıp kardeşlerinin onları duyamayacağı kadar uzağa geçip başka bir yere oturdular.Umut babasının karşısına oturup konuşmaya başladı.

”Niye hiçbir şey yapmadın”dediğinde Serdar anlamamazlıktan geldi.

”Baba Güneş’in şiddet gördüğünü öğrendiğinde niye hiç tepki vermedin”diye sakin ama tehditvari bir şekilde konuştu.

Serdar”Ben sizin kadar kolay bağ kuramıyorum tam 15 yıl geçti ve ben onu unutmuştum şimdi karşımda durup onunla baba-kız gibi olmamamızı benden bekleme”dediğinde Umut’un içinde bir şeyler kırılmıştı,evet bu çok zor bir şeydi ama onlara ne kadar zorsa Güneş içinde zordu.

”Baba ne dediğinin farkında mısın kızın o senin üstünden ne kadar yıl geçmiş olursa olsun o senin çocuğun bize nasıl davranıyorsan ona da öyle davranmalısın”

Dediğinde babası onu daha fazla dinlemedi ve Umut’un karşısından kalkıp eski yerine oturdu,umutsa çok kötüydü babası nasıl kardeşini istemezdi ya Güneş bunu öğrenip onlardan gitmek isterse...

O zaman ne yapardı bilmiyordu ama bu konuyu kesinlikle abileriyle konuşmalıydı...

”Ayy bu Serdar da çok boş konuştu ya neymiş 15 yıl yokmuş şimdi niye varmış gerçekten çok mal bu adam”

Loading...
0%