Yeni Üyelik
11.
Bölüm

11.Bölüm

@papatyaninuzuntusu

Selamm hazır vaktim varken bir bölüm daha attım oy ve yorumlarınız beni mutlu ediyor,seviliyorsunuzz❤️

“Güneş’ten”

Babam yine beni dövüyordu,yine kilerdeydim ama bu sefer canım çok yanıyordu.Hiç durmadan bana vuruyordu bir anda üstüme gelip boğazımı sıkmasıyla nefes alamıyordum.Son hatırladıklarım ise bana “Geber de senden kurtulıyım küçük orospu”dediğiydi

Birinin beni dürtmesi ile hızla uyandım karşımda Efe vardı ve bana endişeli gözlerle bakıyordu.Nefessiz kaldığım için hızla etrafıma bakıp çantamı aradım çantamı görmemle hemen ayağa kalkıp içinden astım ilacımı çıkardım ve ağzıma sıktım.

Efe de hemen yanıma gelmişti

Efe”İyi misin,senin astımın mı vardı özür dilerim bilmiyordum gerçekten”diye hızlı hızlı konuşması dikkatimi çekmişti.Ona iyiyim anlamında kısa bi tebessüm gönderdiğimde şu diğer 3 adam yanımıza geldi.

Tarık”Efe noldu Güneş iyi misin abicim” diye sorduğunda ben başımı sallarken Efe konuştu.

”Kabus gördü nefessiz kalınca da astım ilacını almak için geldi”

&

”Senin astımın mı var?”diye aynı anda hepsinin konuşmasıyla şaşırmıştım.

İç ses “Bunlar niye koro halinde konuşuyo ya?”

”Öf bi dur iç ses adamlar cevap bekliyor”diyip hızlıca karşımdaki adamalara”Evet 7 yaşında ortaya çıktı”diye cevap verdim.

Umut”Başka bir hastalığın ya da alerji vesairen var mı?”diye sorduğunda kısa bir süre düşündüm,heh havuç”Evet bir de havuca alerjim var”dediğimde pek şaşırmış gibi görünmüyorlardı.

Sanırım açıklama gereği duydular ki biri konuşmaya başladı Selim”Efe’nin astımı yok ama onunda havuca alerjisi var yani seninde olmasını bekliyorduk”diye konularında baş salladım.

Yani bu dediğine bir cevap beklemiyordur heralde tam o sırada hostes yanımıza gelip,koltuklara oturmamızı ve kemerleri takmamızı söylediğinde hepimiz yerlerimize geçtik.

Oh be sonunda uçak inmişti,havalimanında fazla zaman kaybetmeyip hızla arabalara bindik be Eve geçtik.

Araba durduğunda herkesle beraber bende indim ev 2 katlıydı Serdar Bey kapıyı tıklattığında kapıya şık giyimli bir kadın çıktı.

İç ses “Bu kadının annemiz olma ihtimali yüzde kaç”

”Öff iç ses yine mi bak rezil olucaz şimdi sus azcık”

”Aman sende iki dakika dedikodu yaptırtma”diyip gitmişti.

Kapıdaki kadın herkesle sarıldıktan sonra en son ben kalmıştım,bana ise elitle içeri gösterdi.Sarılmamamız benim işime gelmişti,bende çok takmayıp içeri girdim.

Herkes koltuklara oturduğunda Efe koltukta kenara kayıp yanını işaret etmişti onlara güvenmesem de korkumdan gidip yanına oturmuştum.

İç ses “Kendine gel kızım adamların seni ne kadar sevdiği kabak gibi ortada”dese de bir yanım ya bize oyun oynuyorlarsa diye düşünüyordu.

Ortamdaki gerici havayı Umut bozdu”Bu da annemiz Şevval kendisi moda tasarımcısı anne sen de bir şey demek ister misin?”dedi son kısmı bayağı imalı söylemişti ama şuan buna takılmakla uğraşamıcaktım.

Kadın da”Oğlumun dediği gibi moda tasarımcısıyım evden çalıştığım için Eve herhangibi çalışan falan girmiyor evle ben ilgileniyorum yani”diyip konuşmayı bitirdiğinde bende pek bir şey demeyip kafamı sallamıştım.

Efe”Abi ben Güneş’e evi gezdirecem”diye hevesle konuştuğunda abiler onaylayan mırıltılar çıkarmışlardı bende tedirgin olsam da onun peşinden gittim.

Mutfağı yatak odasını tuvaletleri falan anlattığında sıra bizim odalara gelmişti

”Bak şimdi abimlerin benim ve senin odan ikinci katta abilerimin ki şu karşıdaki üç oda en baştaki Selim diğeri Tarık sonuncusu da umut abimizin bu yan yana olan iki oda da bizimkiler gel ilk benim odamı gösteriyim Sonra senin odanı”diyip baştaki odanın kapısını açtı.

“Burası benim odam ama gece ya da gündüz istediğin saatte yanıma gelebilirsin benden çekinmeni istemiyorum”dediğinde cevap vermemiştim.

O da derin bir nefe alıp benimle beraber odadan çıkmıştı”Ha bak şurada da asansör ver astımın varmış zaten bir de buraya çıkarken yorulma”dediğinde bu beni rahatlatmıştı iki kat merdiven benim için ölüm gibi bir şeydi hemen nefes nefese kalıyordum.

”Burasıda senin odan dolaptaki kıyafetler yeni alındı senin için sağdaki kapı banyo çalışma masasında ise defterler,ders ve test kitapları birde senin için kalemler var onları kullanırsın”dediğinde bende tamam demiştim.

”Ben şimdi çıkıyorum sen istersen üstünü falan değiştir rahatlarsın altıda akşam yemeği yiyoruz ben seni o zaman çağırırım ama yine de haberin olaun diyip odadan çıkmıştı.

Oh be sonunda gidip yatağa oturdum ve odayı inceledim gayet ferah ve geniş bi odaydı gerçi o bodrum katından Sonra heryer benim için cennetti.Üstümü değiştirdim ve hala uykum olduğu için yatağa yattım...

Loading...
0%