Yeni Üyelik
12.
Bölüm

12.Bölüm

@papatyaninuzuntusu

Ayy bugün bölümlere doyamadık oy ve yorumlarınızı bekliyorum,seviliyorsunuzz❤️

“Güneş’ten”

Uykumu aldığımda kalkıp hızla saate baktım.10 dakika kaldığını gördüğümde hızla saçımı ördüm ve saçımı bağlarken kapım çaldı.”Gel”dediğimde odaya Efe girdi.

”Uyuyan güzel günaydınn”dediğinde utanmıştım ve bu da onu eğlendirmiş olucak ki kahkaha attı.

”Yol yüzünden yorulmuştum,biraz fazla uyumuşum”diye mıraldandım.

Efe”İstediğin kadar uyu senin arkanda ikizim var Kızım”dediğinde ağzımdan hafif bir kıkırtı çıkmıştı.

Efe”Sen bana güldün dimiii,baş şimdi aşağıda abimleri nasıl delirticez hadi gel”diyip elini uzattığında elini tutmamıştım,tamam konuşuyodum ama onun elini tutmak benim için gerçekten çok zor bir şeydi.

”Şey ben özür dilerim temas sevmiyorum”dediğimde üzülsene belli etmemeye çalışarak”Tamam onun da zamanı gelir”diye kısık sesle söylese de duymuştum.

Efe”E hadi gel artık geç kalıcak bak”dediğinde kafamı sallayıp,onunla beraber asansöre bindik.Yemek masasının olduğu kata indiğimizde herkesin bize bakmasıyla gerilmiştim.

Efe de bunu anlamış olucak dikkati kendi üstüne çekmek için konuştu”Selamm canım ailem nabersiniz?”dediğinde Umut konuşmaya başladı.

Umut”Ah ah şu çocuktaki enerji bende olucaktı varya nerde”

Tarık”Dimi ya,anne siz buna bize vereceğiniz enerji geninide vermişsiniz”dediğinde odadakilerden bir kahkaha sesi yükseldi.

O sorada bende Efe’nin yanındakinin sandalyeye oturdum.Şevval hanımla servisleri yaptıktan Sonra yemeğe başladık.Çok geçmeden Serdar Bey konuşmaya başladı.

”Güneş sanırım bundan önce açıköğretimdeymişsin seni Efe’nin gittiği okula kaydettirdik.Bir akrabamızın okulu Efe’yle gider gelirsiniz.He birde bu da yeni kimliğin”diyip elindeki kimliği bana uzattı.Bende kimliği alıp teşekkür ettim.

O sırada Şevval hanım konuşmaya başladı”Sınıfta falan mı kaldın da açıköğretime geçtin”dediğinde moralim bozulmuştu,cevap vermemiştim.

Murat yüzünden ortaokulu zar zor bitirmiştim,liseyi normal okumama asla izin vermezdi ama ben açıköğretimde olsa sonuçta okumuş ve kendimi geliştirmeye çalışmıştım.Bilip bilmeden konuşması beni kırmıştı.

Selim”Anne düzgün konuş istersen,hem ben prensesimin notlarına baktım,valla benim o zaman ki notlarımla aynıydı”dediğinde içimde değişik bir duygu vardı.

Efe bu gergin ortamı dağıtmak için konuyu değiştirdi.”Biliyor musunuz?Güneş ilk bana güldü”demesi ben tekrar güldürmüştü.Çünkü bunu ufak bir çocuk edasıyla yapıyordu.

Efe”Bakın gördünüz mü?Canım ikizim ya ilk bana güldü”dediğinde kafamı kaldırıp abilere baktığımda hepsi şaşkınlıkla bize bakıyordu.Onların bize öyle bakmasıyla bende Efe’ye döndüm.O da yaklaşıp kulağıma doğru fısıldadı.

”Kıskançlıktan inme indi adamlara”dediğinde yine kıkırdamıştım.Bu çocuk her şekilde beni güldürüyordu.

Şevval”Yeter bu kadar şaklabanlık hadi yemeğinizi yiyin”diye sinirli bir Eda’yla konuşmasıyla hızla önüme dönüp eski pozisyonumu aldım.

”İlahi Bakış Açısı”

Abiler Güneş’in Efe’nin her sözüne gülmesiyle adeta şoka girmişlerdi.Efe Güneş’in kulağına ne söylediyse o bile genç kızı güldürmüştü.

Fakat annelerinin arkadan gelen sinirli sesini duymaları ve Güneş’in hızla gülüşünü soldurmasıyla,abiler kendilerine geldi.

Annelerinin ve babalarının Güneş’e olan tavırlarını hiç böyle hayal etmemişlerdi.Küçükken herşey daha iyi gibiydi.Ama annelerinin azarlar tonda konuşmasıyla hepsi ona kötü kötü bakmaya başlamışlardı.

Yemeği gergin bir şekilde bitirdikten Sonra herkes odalarına çekilmişti.

Yorumlarınız beni mutlu ediyor,oy ve yorumlarınızı bekliyorum, seviliyorsunuzz❤️

Loading...
0%