Yeni Üyelik
13.
Bölüm

13.Bölüm

@papatyaninuzuntusu

Yorumlarda sizin fikir ve görüşlerinizi almak beni mutlu ediyor oy ve yorumlarını bekliyorum, seviliyorsunuzz ❤️

”Güneş’ten”

Herkes odalarına çekildiğinde bende odama geçip,telefona bakmaya başladım.İçimde garip bir heyecan vardı,pazartesi okula gidicektim.Sanırım Efe’ye ders programını sormalıydım.

O sırada odamın kapısı açıldı Tarık’ın geldiğini görünce gerilmiştim.Efe beni güldürse bile onlara alışmak için çok erkendi,en azından bana öyle geliyordu.

Tarık”Hadi peşimden gel”diyip odadan çıktı.

İç ses”İnsan bi açıklama yapar,niye peşinden gidiyoruz ki”

”İç ses insanlara azcık olumlu mu baksan acaba?”

İç ses”Ay sende iyice Polyana gibi oldun Kızım adamları tanımıyosun mal mısın her dediklerini yapıyorsun?”

Tarık önümdeki odanın kapısını açtı ve benimde içeri girmemi bekledi,sanırım burası Selim’in odasıydı.Tedirgin olsam da kapıda beni beklemesiyle içeri girdim.

Odada tüm abileri ve Efe’yi görmemle şaşırdım.Herkesin bana bakmasıyla gerildim ve ellerimle oynamaya başladım.Bunu fark eden Efe yine konuşmaya başladı bu çocuk gerçekten iyi biri gibiydi.

Efe”Güneş gel hadi senle film seçelim”diyip beni yanına çağırdı.Efe’nin yanına gidip film bakarken arkadan Umut’un sesini duydum.

Umut”Acaba animasyon filmi mi izlesek”dediğinde heyecanlı gözlerle ona baktım.Bunu fark etmesiyle kıkırdamıştı.

Selim”Tamam o zaman animasyon filmi izliyoruz Efe şu bir tane seri halinde olan bir animasyon vardı onu açsana”dediğinde Efe kafasını salladı.

Bu benim babam evde yokken izlediğim animasyondu.Aklıma gelen düşünceleri def etmek için başımı iki yana salladım.Animasyonu başlatmak için herkes yatağa geçtiğinde ilk Efe’nin yanına baksam da oranın dolu olmasıyla üzülmüştüm.

Umut”Gel benim yanıma otur”dediğinde Efe’ye baktım bana hadi otur der gibi bakmasıyla gidip oraya oturdum.

Efe”Ay durun başlatmayın aşağıdan cips ve çikolata alıp geliyorum”diyip hızla odadan çıkmasına tebessüm etmiştim.Fakat yanımdakilerin varlığını hatırlamam ile yine gerilmiştim.

Selim”Efe’yle anlaşmanıza sevindim”dediğinde tebessüm ettim.Selim”Yemekte olanlar için özür dileriz.”dediğinde”Sorun değil”diye kısa bir cevap verdim.

Aslında sorundu Şevval Hanımla,Serdar Bey’in bana iyi davranmasını istemesem de Murat sağ olsun böyle şeylere alışıktım.O sırada odaya Efe’nin girmesiyle Selim diyeceği şeyden vazgeçip ağzını kapattı.

Efe’nin bana çikolata uzatmasıyla gülümsedim ve çikolatayı aldım,film başlamıştı bende bir yandan çikolatamı yiyordum.Bu tadı gerçekten özlemiştim,çikolatanın bitmesiyle paketi yan tarafa bıraktım ve filmi izlemeye devam ettim.

”İlahi Bakış Açısı”

Kardeşler Selim’in odasında film izlerken Şevval Hanım Efe’nin odasına gitti ama oğlunu bulamayınca diğerlerinin odalarını gezdi ve en son Selim’in odasının önüne geldiğinde hızla kapıyı açtı.

Odadakiler Şevval Hanım’ın bu şekilde odaya girmesine şaşırırken Güneş ise korkmuştu.Murat her odasına böyle girdiğinde sonu çok kötü bitiyordu.

Seliim”Anne ne oldu birine birşey mi oldu?”dedi

Şevval”Hiç kimse odasında yoktu sizi merak etmem normal değil mi?Özellikle evde hırlı mı hırsız yoksa başka bir şey mi olduğu belli olmayan bir kız varken”dediğinde Güneş’in içinde bir şeyler kopmuştu.

Genç kız abilerinin ona olan tavırlarına hemen güvenmekte hata yapıp yapmadığını bilmiyordu.Ama bu kadın çok kötü biriydi.

Selim”Efe Güneş’i de yanına al odana geç abicim,biz birazdan gelicez”dediğinde Efe Güneş’le beraber odadan çıktı.Güneş’in gergin ortamlardaki hal ve hareketlerinden korktuğu çok belliydi ve Efe ikizinin onlardan korkmasını istemiyordu.

Onlar Efe’nin odasına geçtiklerinde Selim hızla kapıyı kapattı ve annesinin karşısına geçti...

Gün içinde başka bölümlerde atmaya çalışıcam yorumlarınız benim için çok önemli,seviliyorsunuzz❤️

 

Loading...
0%