Yeni Üyelik
15.
Bölüm

15.Bölüm

@papatyaninuzuntusu

Paragraf arası oy ve yorumlarınız beni mutlu ediyor, seviliyorsunuzz❤️

“İlahi Bakış Açısı”

Tarık ve Serdar’ın konuşması çalan kapı zili ile bölünmüştü.Zil sesiyle beraber Umut’ta aşağı inmişti,Efe ise uyuya kalmıştı bu gece olanlar herkesi yormuştu.

Umut salona hiç bakmadan hızla kapıya doğru ilerledi,aşağı inmesede konuşmaları yeterince duymuştu.Umut kapıyı açtığında karşısında görmeyi beklemediği kişi dedesiydi.

Onu görmesiyle hızla ona sarılması bir oldu.O sırada herkes kapının önündeydi.Umut geri çekilip hızla dedesinin elini öptü ve herkes aynı şeyi yaptı.

Mehmet”Hadi herkes salona sizinle konuşacaklarım var”dediğinde herkes hızla salona geçti.Mehmet Şevvalin babasıydı.

Fakat Şevvalin yaptığı saygısızlıklardan dolayı sadece torunlarıyla görüşüyordu,Serdar Mehmet’ten korkuyordu bunda Mehmet’in emekli yarbay olmasıda etkiliydi.

Mehmet Güneş’i bulmak için her türlü yola başvursada,maalesef Güneş’i bulmayı başaramamıştı.Mehmet konuşmaya başladı.

”Yıllardır aradığım torunum bir anda ortaya çıkıyor.Onu evinize getiriyorsunuz ama ben bunları sizin yerinize başkalarından öğreniyorum”dediğinde Serdar ve Şevval’e bakıyordu.

Serdar korkusundan hızla konuşmaya başladı.”Olur mu baba öyle şey sadece biraz zaman geçmesini bekliyorduk”derken Şevval ise ortamdaki muhabbeti gram takmıyordu.

Mehmet”Kes sesini kes”diyip torunlarına yöneldi.”Hadi bakalım herkes yukarı sizinle konuşucaklarım var”dedi,çok rahat takılıyordu.

Bu evi ilk evlendiklerinde o hediye etmişti ama Sonradan kızının ve damadının yaptığı hareketler onu delirtince bu Eve fazla gelmez olmuştu.

Gelmeden önce ise Güneş’i araştırmış ve babasından şiddet gördüğünü,eski dedesinin ona zorla uyuşturucu verdiğini ve genç kızın babasının ona sadece vurmak için dokunduğundan temaslardan korktuğunu biliyordu.Bunların bir kısmını da evde çalışan görevliden öğrenmişti.

Herkes Selim’in odasında toplandığında Selim konuşmaya başladı.

”Dede sen ne zaman öğrendin ve Güneş’in neler yaşadığını biliyor musun?diye sordu.

Mehmet”Dün öğrendim bütünde geri döneceğinizi bildiğimden bir uçak bileti alıp geldim hemen ve evet öğrendim.Güneşle Efe nerede?

Tarık”Sen gelmeden önce babamlarla biraz tartıştık Güneş’te çok korkmuştu.Kriz geçirdi sonrada uyuya kaldı.”

Mehmet”Kızın kriz geçirmesine sebep oluvak kadar hangi konuda kavga ettiniz?”

Selim olayları baştan sona dedesine anlatmıştı.Çünkü ona çok güveniyordu,Mehmet kızının nasıl böyle birine dönüştüğüne anlam veremiyordu ve yaptıklarını duydukça daha da sinirleniyordu.

Damadı ise torunlarını evden kovmuş birde onları kardeşlerinden ayırmaya kalkmıştı.Mehmet tüm sinirini bastırıp konuşmaya başladı.

“Biliyorsunuz eskiden zaten bu şehirde kalıyordum bu mahalleden ev tuttum bunda Sonra burada yaşıyorum,ikizler 18’ine bastıktan Sonra hiç biriniz bu evde kalmıcaksınız.Yarın da zaten kahvaltıda buradayım Güneş’in karşısına çıkarım ama Güneş o ailedeyken dedesi tarafından bir süre uyuşturucu içmeye zorlanmış.Fakat verdiği hapları bir şekilde içmemiş daha Sonra da üvey babasıyla kalmaya başlamış.Kısacası yarın Güneş gelmeden ona benden bahsedin,korkusu biraz daha açılsın.Tekrar kriz geçirmesini istemeyiz.”

Diye uzun bir konuşma yaptığında kardeşler duydukları şeyleri anlamaya çalışıyorlardı.Onların küçük kız kardeşleri neler yaşamıştı.

İçlerinden kendini en hızlı Selim toparladı ve konuştu.

”Tamam sen yarın gelmeden konuşuruz Efe’de ona senin iyi biri olduğun hakkında birşeyler söylerse korkusu biraz daha azalır.Sen geçiyor musun şimdi Eve?”

Dediğinde Mehmet onu onayladı Selim dedesiyle kapıya kadar gidip onu uğurladı.Anne ve babasıyla ise hiç konuşmadan yüzlerine dahi bakmadan odasına çıktı.

”Hadi bakalım herkes odasına kardeşimiz bundan Sonra bizimle ve onu korucağız”dedi

Umut”Bize de güler mi?”diye sordu kardeşinin Efe’nin neredeyse her sözüne gülmesi onu kıskandırmıştı.

Tarık”Güler tabi bir Efe’ye mi gülücek biraz zaman geçsin en çok bizim yanımızda gülücek”dediğinde Selim de onu onaylamıştı.

Selim”Hadi hadi yeter bu kadar,yarın uzun bir gün olucak.Hem okul için Güneş’e forma almayı unutmuşuz yarın dışarı çıkar onu alırız biraz da gezeriz uykunuzu iyi alın”dedi ve herkes odalara dağıldı...

Yorumlarınızı belirtmeyi unutmayın,bu Serdar dede beyden baya korkuyor gibi ne dersiniz?Seviliyorsunuzz❤️

 

Loading...
0%