Yeni Üyelik
16.
Bölüm

16.Bölüm

@papatyaninuzuntusu

Selammm yine ben yine ben,yarın derslerden dolayı bölüm atamama ihtimalim var sizi idare etmesi için bugün bol bol bölüm attım, seviliyorsunuzz❤️

“Güneş’ten”

Sabah başımın feci bir şekilde ağrımasıyla uyandım.Bir dakika ben dün kriz geçirmiştim,off şimdi bunların yüzüne nasıl bakıcaktım.Benle dalga geçerler miydi?

İç ses”Kızım sende bu adamlara bir güveniyorsun,bir güvenmiyorsun anlamıyorum ki ben seni.”

”Ben naptığımı biliyor muyum iç ses geriliyorum işte onların yanında napıyım”

İç ses”Dur bak sana moral veriyim,Kızım yarın okula gidiyoruz”

”Oha bir dakika ne...Doğru yarın Pazartesi ayyy çok heyecanlı”Bir yandan İç sesimle konuşuyor diğer yandan saçımı örüyordum.Örgülü olması daha iyi oluyordu,çabuk dağılmıyordu en azından...

O sırada kapım çaldı”Gel”dememle içeri tabi ki Efe girdi.

”Günaydınnn bak seni gördüm doğdu Güneş’im canım ikizim Ya” diye konuşmasıyla gülmüştüm.Bu çocuk gerçekten çok enerjikti.

Efe”Dün biz uyuduktan Sonra Eve kim gelmiş biliyor musunn?”diye sormasıyla kafamı iki yana salladım.”Dedem gelmiş biliyor musun?O çok iyi bir insan bizi çok sever dün senden Sonra bende uyuya kaldığım için görememiştim ama şimdi ikimiz görürüz daha iyi olur”

Diye uzun uzun konuştuğunda”Dedem”kelimesinden sonrasını dinlememiştim.Gözlerimin dolmasıyla hızla aynaya geri döndüm ve kendimi sakinleştirmeye çalıştım.

Efe”İkiz iyi misin”dediğinde kendimi toparlayıp ona döndüm ve”Evet inelim mi”diye sordum Eğer burada kalırsak konuşma uzuyıcaktı.

”Tamam,o zaman aşağı inelim”dediğinde onaylayıp onunla beraber asansöre yürüdüm.

Efe”Eee okul için heyecanlı mısın”

”Evet hem heyecanlı hem de gergin hissediyorum”dediğimde bana şaşkın şekilde bakmasıyla kıkırdadım.O sırada yanımıza Umut’ta geldi.

Efe”Ay ikizim ilk uzun cümlesini de bana kurduuu”diyip asansöre binmesiyle bende asansöre bindim,benim ardımdan da umut geldi.

Umut asansöre bindikten Sonra hiç konuşmamıştık.Masaya geldiğimizde üçümüz ve şu dede şahsı dışında herkes buradaydı.

Tarık”Günaydınn” dediğinde ben tebessüm etmekle yetinirken diğerlerine karşılı verdi.Herkesle beraber bende yerime oturduğumda asla Şevval Hanım’dan tarafa bakmıyordum.

Dün söylediği şeyler ağrıma gitmişti.Aslında beni sevmeyen birini önemsememem gerekse de aramızdaki kan bağından bile olsa beni seveceğini düşünmüştüm.

Bir sürü erkeğin arasındaki tek kadın olması da beni sevse keşke deme nedenlerimden biriydi.

O sırada kapı çaldı ve Efe koşarak yanımdan kalkmasıyla onun ardından baktım.

Umut”Efe dedemizi ço seviyor da ondan bu heyecanı normalde geldiği zaman ilk o dedemin yanına gider.”diye açıkladığında kafa salladım.

İçeri yaşlı bir adam ve Efe’nin girmesiyle herkes ayağa kalkarken bende kalktım.Herkes gidip elini öpmüştü ama bunu yapamazdım,gerçekten yine aynı şeyleri Yaşar ve bu sefer kurtulamazsam diye çok korkuyordum.

Kafamı Efe’ye çevirip medet umar gibi ona bakmamla anlamış olucak ki hızla dikkatleri yine üzerine çekti.

“İlahi Bakış Açısı”

Mehmet içeri girdiğinde karşısında gördüğü torunu ile mutlu olmuştu.Yıllar sonra tek kız torununa kavuşuyordu ve onu kendi kızı gibi görüyordu.

Şuan gidip ona sarılmak istese de bu genç kızı bir hayli korkuturdu.Herkes elini öptüğünde genç kız tam o şurada geldiğinden beri kaldırmadığı başını kaldırıp Efe’ye bakmıştı.

Genç kızın ona bakmasıyla Efe anlamış gibi hızla dikkatleri kendi üzerine çekmişti.Mehmet Güneş’in Efe’ye güvendiğini o zaman anlamıştı.

Efe”Dede dün geliyorsun ama bana haber vermiyorsun,kırıldım”diyip tripli tripli masaya doğru ilerlemesiyle herkes masaya geçti.

Mehmet”Ben dün sizi görmeye geldim beyefendi ama siz çoktan 10.rüyanızı görüyordunuz”dediğinde Efe gülmüştü dedesiyle olan bu muhabbetlerini seviyordu.

Efe”Ben yakışıklılık,ikizim de güzellik uykusundaydı bir kere önemli bir iş bu”diye ciddi ciddi konuştuğunda güneş kıkırdamıştı,diğerleri ise kahkaha atıyordu.

Yemekten Sonra Şevval ve Serdar dışında ortamdaki herkes halinden memnun gibiydi,o şurada Selim konuşmaya başladı.

”Sen üstünü değiştir istersen bugün gidip sana forma alalım.”

”Olur”diyip Efe’yle beraber yukarı çıktık işlerimiz bittiğinde ise aşağı inmiştik.

Selim”Dede sende gelir misin yoksa evde misin?”

Mehmet”Bugünlük siz beraber çıkın Sonra hep beraber çıkarız”dediğinde rahatlamıştım.Hep beraber evden çıkıp arabalara bindik.

Güneş abilere alışıp,okula gittiğinde olaylar biraz daha renkli olucak, seviliyorsunuzz❤️

Loading...
0%