Yeni Üyelik
17.
Bölüm

17.Bölüm

@papatyaninuzuntusu

Ay normalde bugün kendimi derslere vermem gerekiyordu ama hazır daha başlamamışken bir bölüm daha atıyım dedim, seviliyorsunuzz❤️

“Güneş’ten”

Arabaya bindiğimizde ortam hafif gergin gibiydi.Bende kendimi bu gergin ortamdan kurtarmak adına telefona bakmaya başladım.

Arabanın durmasıyla herkesle beraber arabadan indim ve mağazaya girdik.

Selim”Evet ilk önce sana forma alalım ondan Sonra da biraz gezelim”dediğinde herkes onaylamıştı.

Formaları aldıktan Sonra sinemaya gitmiştik gerçekten çok eğlenceli geçiyordu.

”İlahi Bakış Açısı”

Güneş abileri ve ikiziyle dışarıda vakit geçirirken evdeyse bir kaos hakimdi.

Mehmet”Siz benim çocuğum bildiğim torunlarımı kendi evlerinden mi kovuyorsunuz?Cevap verin lan bana!” diye sinirli bir edayla sorduğunda Serdar hızla cevap verdi.

”Baba farkında mısın bilmiyorum ama şu an o çocukların değil benim evimdesin kendine gel ve bana bağırma”demesiyle Mehmet’te ipler kopmuştu.

Hızla Serdar’ın üstüne atlayıp ona bir yumruk attı.

”Ne o çocukları evden kovup kardeşlerinden ayırmaya çalıştığın yetmedi mi bir de beni mi evden kovuyorsun it herif!i

Şevval”Baba dur nolur”demesiyle Mehmet Serdar’ın üstünden kalktı.

”Ayrıca bu ev sizin falan değil,ben bu evi size hediye ederken tapusunu size verdim mi?Hayır tapuda benim adım yazıyor yani biri gidicekse siz defolup gideceksiniz buradan”

Şevval ve Serdar duyduklarıyla şok olmuşlardardı.Ama hızlıca kendilerini toparladılar Şevval”Baba farkındaysan biz zenginiz,bir ev için ağlıcağımızı falan mı düşünüyorsun demesiyle Mehmet kahkaha attı.

”Yanlış siz değil benim torunlarım kazanıyor o parayı,kocan olucak mahlukat çalışıyor mu?Hayır,sende uzun süredir çalışmıyorsun bilmiyor muyum ben bunları”

Serdar”Biz gidersek ikizleride peşimizde sürükleriz.Mazallah abiler yine kardeşlerin kaybeder falan hatırlarsan en son ki kayıp 15 yıl Sonra ortaya çıktı.”

Mehmet”Ne diyorsun lan sen Eğer o işte bir parmağın varsa seni süründürürüm”diye bağırmış ve Serdar’ın üzerine yürümüştü.

O sırada dış kapının açılmasıyla herkes o tarafa döndü.Mehmet torunlarını görmesiyle gülümsedi.

”Ne yaptınız bakalım eğlenceli geçti mi?”diye sormasıyla Efe konuştu.

”Vallahi müthiş geçti Dedem aşırı eğlenceliydi.”

Efe”Siz kavga mı ettiniz,baba bu yüzünün hali ne”demesiyle genç kız odaya girdiği ilk andan beri kaldırmadığı başını kaldırıp Serdar’a bakmıştı.

Serdarın yüzünün gözünün kan halde olması onu korkutmuş ve hızlı hızlı nefesler almaya başlamıştı.Bunu ilk fark eden ise Umut olmuştu.

”Abicim sakin ol bak krize girmek istemezsin,hadi abicim rahatla biraz.”demesiyle Güneş derin nefesler alıp kendini sakinleştirmeye çalıştı.

Efe ise açtığı konuya pişman olmuştu.Tarık”Efe hadi abicim Güneş’le yukarı çık”dediğinde Efe hızlıca bir baş sallayıp dediğini yaptı.

Selim”Dede ne oluyor burada”

Mehmet”Benim evimden torunlarımı kovmaya çalışmalarının bedeli”

Tarık”Senin evin mi?Bu ev onların üzerine değil mi?”diye sordu.

Mehmet”Evi onlara hediye ederken tapusu benim üstümdeydi sonrada değiştirmedim zaten,yani bu evden gidicek biri varsa o da onlar”

Şevval”Baba eğer ki bizi bu evden kovmaya çalış,ikizleri de gittiğim yere sürüklerim.”dediğinde abiler sinirlenmişti.Hiçbiri Efe’yle Güneş’ten ayrılmak istemiyordu.

Selim”Öyle birşey yapamazsınız”

Serdar”Bizi bu evden kovunda bakın bakalım noluyor onların reşit olmasına daha 1 yıl var.O kadar zaman Sonra da izimizi bulamazsınız.”

Tarık”Kes sesini,eğer ki kardeşlerimi bizden ayırmaya çalış,yemin olsun seni süründürürüm”

Mehmet”Senden önce ben yaparım onu,ama şimdi bu konuyu kapatıyoruz.Gidin Güneş’e bakın iyi mi diye”Abiler kardeşlerini hatırlamasıyla hızla yukarı çıktılar.

Efe ve Güneş yukarı çıktıklarında Güneş biraz daha sakinlemişti fakat aşağıdan gelen bağırma sesleri onu bir krizin daha eşliğine getiriyordu.

Efe hızlıca bir kulaklık alıp Güneş’in kulaklarına taktı ve arkayada güzel bir şarkı açtı.Güneş’in nefes alış verişleri sakinlediğinde ve kendine geldiğinde Efe’ye teşekkür anlamında tebessüm etti.

Efe seslerin kesildiğini anlayınca kulaklıkları çıkardı ve o sırada odaya abiler geldi.Selim”İyi misiniz”diye sorduğunda Güneş ve Efe’nin aynı anda baş sallaması onları güldürmüştü.

Sanki az önce kimse kimseyi tehdit etmemiş,bağırıp çağırmamış gibi herkes mutluydu.

Tarık”Hadi o zaman yarın ikinizinde okulu var yataklara”dediğinde Efe oflarken Güneş ise onaylamıştı.Geç olduğunda herkes odalara dağılıp kendilerini uykuya bırakmışlardı.

Oy ve yorumlarınız benim için çok değerli, seviliyorsunuzz❤️

Loading...
0%