Yeni Üyelik
19.
Bölüm

19.Bölüm

@papatyaninuzuntusu

Derslerden dolayı anca yazabiliyorum kusura bakmayın,seviliyorsunuzz❤️

Güneş’ten”

Efeyle beraber okula doğru ilerlerken herkes bize bakıyordu ve bu çok rahatsız ediciydi.Efede anlamış olucak ki biraz daha hızlandı.

Zaten Efe’yle aynı sınıfta olduğum için müdürün yanına gitmeme gerek kalmamıştı.

Efe”Gel hadi yanıma oturursun”dediğinde gülümsedim.Biz Efe’yle konuşurken yanımıza birkaç çocuk geldi.

Arda”Ooo Efe manita mı yaptın,çok güzelmiş”diye alayla konuşması ve beni süzmesi rahatsız ediciydi.

Efe”Düzgün konuş lan bana dediklerine birşey demedim ona bulaşırsan kötü olur.”dediğinde çok sinirliydi.Efe’nin elini tutarak sorun yok manasında güşümsedim.

Şimdi biraz daha sakin gibiydi yanımızda ki çocuklarda daha fala konuşmadan gitti.”Kimdi onlar”

Efe”Sınıfta kalan birkaç sorunlu öğrenci işte,sana herhangi birşey söylerlerse Ya da yaparlarsa bana söyle olur mu?”dediğinde başımı salladım.

Sabah ki olay dışında herşey normal ilerliyordu Efe’nin arkadaşıyla tanışmıştım ve şuan üçümüz kantinde yemek yiyorduk.Gün bu şekilde biterken çıkışta bizi Tarık almaya geldi.

Tarık”Ee Güneş alışabildin mi nasıldı okulun ilk günü?”demesiyle hevesle konuşmaya başladım.”Çok güzeldi Efe’nin arkadaşıyla tanıştım öğretmenlerde çok iyiydi”diye anlattım.Tarık”Efe senin nasıldı abicim”

Efe”Çok güzeldi abi ikizimle aynı okula gittik daha ne istiyim.”dedi Efe’nin benle bu kadar iyi anlaşması beni çok mutlu ediyordu Eve geldiğimizde odalara çıkıp üstümüzü değiştirdik ve aşağı indik.

Herkes sofraya oturmuş bizi bekliyordu yemekler yenirken konuşmaya başladım.”Şey benim astım ilacım bitti de dışarı çıktığınızda bir tane alabilir misiniz”dedim.

Selim”Ne zaman bitti”dediğinde bende dün dedim.

Selim”Yarın bizden biri alır ama sen kendine dikkat et tamam mı?” Dediğinde kafamla onayladım.

Serdar”Bu ilaca gerek var mı?Niye boşu boşuna para harcıyorsunuz” dediğinde Tarık”Baba parayı biz vericez zaten senlik bir durum yok”dedi bunu sakin kalmaya çalışarak söylüyordu.

Şevval”Bu ailemize girmesi daha 1 hafta bile olmayan bir kız için masraf yapmanızı istemiyoruz.”

Umut”Farkında mısınız bilmiyorum ama biz kardeşimizle konuşuyoruz sizi alakadar eden bir konu yok.”

Dediğinde ortamın gerilmesiyle kendimi ne kadar sakinleştirmeye çalışsam da olmuyordu.O sırada birinin elimi tutup kaldırmasıyla hızla yana baktım bu Efe’ydi onla beraber yukarı çıktık.

Efe hızla beni kendi odasına sokup bana sarıldı.Efe”Sakin ol biz senin yanındayız hiç birşey olmıyıcak”diye kulağıma doğru fısıldadı.Gerçekten daha rahat hissediyordum.

Efe”Hadi bakalım küçük hanım yarın okula gidicez yatma vakti.”demesiyle hızla ona sarıldı ve Sonra koşarak odama gittim.

”İlahi Bakış Açısı”

Efe’nin Güneş’i yukarı çıkarmasıyla odadaki ortam daha da gerilmişti.

Selim”Kendinize gelin artık her gün aynı şey bu kız sizin yüzünüzden durmadan ya kriz geçiriyor Ya da krizin eşiğine geliyor”dedi

Serdar”Asıl siz kendinize gelin kız 2 gün önce geldi 2 bu kadar çabuk güvenmeniz aptallıktan Başka birşey değil”dedi

Mehmet bütün kendi evinde kalıcaktı fakat içini kaplayan huzursuzlukla Demir ailesinin evine gitti hızlıca anahtarıyla kapıyı açtığında konuşmaları duymuştu.

Kızıyla damadını iki dakika boşlamaya gelmediğini bir kez daha fark etti.Hızla yemek salonuna ilerlerken Tarık’ın sesi duyuldu.

”Sizin onu kabul edip etmemeniz umurumuzda değil o bizim kardeşimiz Efe neyse Güneş’te o”dediğinde odaya Mehmet girdi.

Herkes ona baktığında konuştu”Dedim ki bir gün kendi hallerine bırakıyım belki bir şeyleri anlarlar ama nerde siz hala aynısınız”

Serdar”Sen evime nasıl girersin.”

Mehmet”Burası benim evim sok şunu o beynine ve kendine gel Serdar benim kim olduğumu unutma”dedi.

Mehmet geldikten Sonra ortamdaki gergin hava biraz daha Kalksada herşey tam anlamıyla normal değildi.

Serdar ve Şevval Hızla kalkıp odalarına gittiklerinde kardeşler olup biten herşeyi dedelerine anlattı.

Mehmet ise karar vermişti artık bu evde kalıcaktı bu Serdar ve Şevvalin biraz daha kendilerine çeki düzen vermesini sağlardı en azından o öyle düşünüyordu,fakat bu fikri değişicek miydi?

Biliyorum bölümleri daha hızlı atmamı bekliyorsunuz ama gerçekten müsait olduğum an yazmaya başlıyorum.Desteklerinizi bekliyorum, seviliyorsunuzz❤️

Loading...
0%