Yeni Üyelik
21.
Bölüm

21.Bölüm

@papatyaninuzuntusu

Müsait olduğum an atmaya çalışıyorum destek ve oylarınızı bekliyorum, seviliyorsunuzz❤️

“Güneş’ten”

Umut’la parka gitmemizin üzerinden 2 gün geçmişti bu iki gün boyunca Efe ve Umutla çok güzel geçmişti.Şevval hanım ve Serdar Bey ise Dedemiz bizde kaldığından beri sözlü hiç birşey demiyor,sadece dik dik bakmakla yetiniyorlardı.

Okul ise gayet güzel gidiyordu sınıftakilerle kafa dengim fazla uyuşmasada Efe ve onun arkadaşıyla dolaşıyordum.

Okulun ilk günü Efe’ye atar gider yapan Arda’dansa hiçbir haber yoktu.

İç ses”Ayy ben o çocuktan hiç hazetmedim,tam şerefsiz tipi vardı.”

”Ay bende bende,böyle okulun serserisi gibi takılmalar neyse yakında çıkar kokusu”

Şuan ise son derse girmeyi bekliyorduk.Fakat nöbetçi öğrencinin gelip hoca hasta isteyenler evlerine gidebilir demesinden Sonra Efe Tarık’ı ararken bense toparlanıyordum.

Efe”Tamam abi ben sahaya geçiyorum sende Güneş’i alırsın”dediğinde ona baktım.Telefonu kapatıp konuşmaya başladı.

Efe”Balım ben arkadaşlarla maça gidicrm Tarık abimde seni alıcakmış”dedi bende tamam diye karşılık verdim.

Tarık geldikten Sonra Efe yanımdan ayrıldı bende Arabaya bindim.

Tarık”Günün nasıl geçti?”

”Güzeldi şuan için herşey yolunda”dedim

Tarık”Evde işin var mı?”

”Anlamadım”

Tarık”Şey beraber kafeye bir yere gidelim otururuz biraz diye dedim ama işin varsa Eve geçelim”

”Ha,şey işim Yok gidelim”dememle yüzü gülmüştü.Onun bu hali komik gelse de birşey demedim.Araba sonunda tatlı bir kafenin önünde durdu ve arabadan indik.

Benim menüye kararsız bakışlarımı gören Tarık”İstersen ben seçiyim,hem bence çok beğeniceksin” dediğinde onu onayladım.

”Çikolatalı birşeyler söyler misin?”dediğimde beni onayladı ve sipariş verdi.Siparişler geldiğinde konuşmaya başladı.

Tarık”Ben aslında bu konuşmayı nasıl yapıcak bilmiyorum...Biliyor musun küçükken ben sana durmadan şaka yapardım,muhtemelen o zaman anlamıyordun ama her sözüme gülüyordun”dedi ve derin bir nefes aldı

Tarık”Yine eskisi gibi olamaz mıyız?”diye umutla sordu.”Bence hiç birşey için geç değil”dedim.Tarık “Gerçekten mi?”diye hevesle sorduğunda başımı salladım.

Hızla yanıma gelip bana sarıldığında ona karşılık verdim.Tarık”Seni çok seviyoruz bunu unutma”dedi bende ona tebessüm ettim.

Daha sonra Tarık’la uzun uzun konuşmuş o bana eski anılardan bahsetmişti ve gerçekten çok komik bir insandı.Eve geldiğimizde odama çıkıp üstümü değiştirdim ve aşağı indim.

Selimle uzak olmamız beni üzüyordu şuan mutfakta yemek yapıyor olması ise işime gelmişti.”Şey yardım edebilir miyim?”diye sordum.

Bir yandan da içimden reddetmemesi için dua ediyordum.Selim”Bana mı?idediğinde başımı salladım.Selim”Evet,tabi olur”

”Peki ne yemek yapıyorsun ve ben ne yapabilirim”dediğimde bana hala şaşkın gözlerle bakıyordu.Tamam Eve geldiğimden beri onunla pek konuşmasında bu kadar şaşırmasını asla beklemiyordum.

”İlahi Bakış Açısı”

Selim bir anda yanına gelip ona yardım etmek isteyen kardeşiyle şaşırmıştı.Kardeşi onla vakit geçirmek istiyordu ve bu genç adamın eli ayağının biribirine dolaşmasına sebep olmuştu.

Tam iki kere bardak kırmasının üzerine Güneş onun yaptığını yaparken o da birşeyler doğruyordu.Ama bunu çok dikkatli yapıyordu.

Çünkü kardeşi onu uyarmıştı ve bu kendisine dikkat etmesi gerektiği anlamına geliyordu.Selim ve Güneş yemekleri yaptıktan sonra herkes sofraya oturdu ve yemeğe başlandı.

Efe”Yemeklerin tadı niye böyle”

”K-Kötü mü olmuş”diye sordu genç kız efeyse Hızla konuşmaya başladı.Efe”Hayır çok güzel olmuş ama bunu abim yapmışa pek benzemiyor.”

Selim”Ben güzel yemek yapmıyor muyum lan”diye kumara suna konuştuğunda Güneş olaya müdahale etti”Bugün yemekleri beraber yaptıktan”dediğinde Şevval hanım ve Serdar Bey Hızla yemeklerini bırakıp yemek odasından çıktılar.

Umut”Sen boşver onları,bu arada ben en baştan anlamıştım zaten mükemmel olmuşş”dedi genç kızsa azönce olanları takmamaya çalışarak gülümsedi ve yemeğe devam ettiler yemek boyunca sofradaki kahkahalar hiç eksik olmamıştı.

Genç kız dedesine bile güvenmeye başlıcaktı saatler ilerleyip herkes odasına çekildiğinde Selim Güneş’in odasına gidip kapısını çaldı.

İçeriden ses gelmemesi ile genç adam içeri girdi.Genç kız ona yaklaşan adımları duyduğunda anında uyanmıştı.Fakat bunu belli etmeyerek uyuyormuş gibi yapmayı sürdürdü.

Selim”Bugün yanıma geldiğinde o kadar mutlu oldum ki Umut ve Efe yanındayken durmadan gülüyorsun onlarla eğleniyorsun ama Tarık ve benim yanımda çekiniyordum sanırım artık Tarık’la da aran iyi özür dilerim ben nasıl yapıcağımı bilmiyorum.Seni çok seviyorum ama o gün benim yüzümden kaybolduğunu,benim yüzümden bunca sene zarar gördüğünü unutamıyorum olmuyor”diye adeta fısıltı şeklinde konuştu.

Genç kız konuşmanın sonuna geldiği anlayınca Hızla Selim’e sarıldı ve”Senin hiçbir suçun yoktu ki emin ol sende benim kadar masumdum”dediğinde genç adam bir anda etrafına sarılan kollarla şaşırsada kardeşinin dediklerini duymasıyla o da ona sarıldı.

”Umut küçükken benimle yatmayı çok sevdiğini söyledi yine yapalım mı?”diye kendisine hevesle soru soran genç kızla gözleri parladı ve başıyla kabul etti.

Yatağa yatmasıyla genç kızın “Sarılsam uyuyabilir misin”demesi bir oldu genç adam Hızla kardeşini yanına çektiğinde kardeşi uykunun verdiği sersemlikle”Seni seviyorum abi”dedi.

Genç adamın ise duyduğu kelimeyle içinde birşeyler hareketlenmişti bütün kardeşi onu kabul etmişti bugün kardeşi kendisini suçlamamış o gün onun da bir suçu olmadığına inanmıştı...

Ayy fazla mutlu değiller mi?Bence bu kadar mutluluk yeterli,seviliyorsunuzz❤️

Loading...
0%