Yeni Üyelik
22.
Bölüm

22.Bölüm

@papatyaninuzuntusu

Anca atabiliyorum kusura bakmayın, seviliyorsunuzz❤️

“Güneş’ten”

Sabah abime sarılı halde uyandım gece benim uyuduğumu sanması ve bana tüm duygularını anlatması onu daha rahat anlamama sebep olmuştu.

Ben onu izlerken yavaşça gözlerini açtı Selim”Günaydın prensesim”diyip yanağımdan öptüğünde kızardığımı hissedebiliyordum.

Selim”Sırf şu halini görebilmek için seni utandırabilirim”dediğinde kaşlarımı çatıp ona baktım o ise bana hiç aldırış etmeden kahkaha atmıştı.

Selim”Şuan çok tatlı gözüktüğünün farkındasındır umarım”

”Abi ya,be sana trip atıyım da gör”diyip yataktan kalktım ve tripli tripli banyoya yürüdüm.

Geldiğimde odadan çıkmıştı bende Hızla üstümü değiştirip aşağı indim yemeğe indiğimde mis gibi kek kokuyordu.Karnımdaki açlıkta bunu bekliyormuş gibi kendini belli ettiğinde Hızla sofraya geçtim ve yerime oturdum.

Sonunda herkes toplandığında abim diğerlerini kıskandırmak için dün gece olanları anlattı Umut ve Tarık baya kıskanmışsa benziyordu.

Çünkü suratları asılmıştı onlarada abi dicektim ama bu anı çok iyi değerlendirmeliydim.Serdar Bey ve Şevval hanım hiç yorum yapmazken dedemin mutlu olduğu her halinden belliydi.

Bende sabahtan beri kokusunu aldığım keki yemeye başlamıştım.Fakat dilimlerden birini bitirdiğimde boğazımda garip bir yanma hissi oluşması ve öksürmem bir oldu.

Umut”Güneş abicim iyi misin?”

Tarık”Abi nefes alamıyor gibi kıpkırmızı oldu

”Selim”Umut noluyor”dedi Efe ise Hızla yanıma geldi ve bana su vermeye çalışıyordu.

Bense öksürmekten hiç birşey diyemiyor ve suyu içemiyordum bu kadar öksürmem astımıda tetiklemiş olmalıydı.En son nefes alışlarım iyice kötüye giderken Efe’nin beni tuttuğunu ve bayıldığımı hatırlıyorum gerisi ise uzun bir karanlık...

”İlahi Bakış Açısı”

Demir ailesi Güneş’in bayılması ile hızla arabalara binerken Serdar Bey ve Şevval hanımsa yemeklerine kaldıkları yerden devam ediyor,birbirleri ile sohbet ediyorlardı.

Tüm kardeşler hastaneye geldiğinde herkes Güneş’i düşünüyor ve olayı anlamaya çalışıyorlardı bir anda bölmüştü?

Mehmet’in ise aklına bir fikir gelsede kızının ve damadının çocuklarının sağlıklarıyla oynıyıcak kadar delirmiş olduklarına inanmak istemiyordu.

Doktorun diyecekleri ile herşey kesinleşecekti,o şurada doktor çıktı ve konuşmaya başladı.

”Hastamızın gösterdiği tepki alerjik reaksiyon bu da hastamızın astımını tetikleyerek onu kötü bir duruma sokmuş geldiğinde oksijeni düşük olsada,oksijen desteği ve ilaçlar ile durumu dengeledik Fakat uyandıktan birkaç gün Sonra katı yiyeceklere geçsin bu birkaç günde sıvı gıdalarla beslenmesini öneriyorum,hastayı görebilirsiniz geçmiş olsun”dedi ve gitti.

O sırada herkesin aklında aynı şey vardı yemekleri Şevval hanım yapıyordu ve Efe’nin de Güneş’in de havuca alerjisi vardı gerçekten bunu yapmış mıydı?

Şuan herkes Güneş’i görmek istediği için hızla içeri girdiler ve bu duruma evde konuşmaya karar verdiler.

Mehmet”Kızım iyi misin Boğaz’ın çok ağrıyor mu”demesi ile Güneş Kızım hitabını duymasıyla duygulanmıştı ama belli etmemeye çalışarak iyiyim dedi.

Güneş o gün taburcu olup Eve gittiğinde asıl kıyametin o zaman kopacağından habersizdi.

Ayyy meymenetsiz kadın ya,ben zaten hiç sevmemiştim bu kadını.Bakalım evde neler olucak, seviliyorsunuzz❤️

 

Loading...
0%