Yeni Üyelik
2.
Bölüm

2.Bölüm

@papatyaninuzuntusu

Kapıyı açtığımda başım öne eğikti,başımı kaldırırsam konuşmak zorunda kalırdım ve eğer konuşursam onlar gittikten sonra babamın bana sinirlenip dövmesi kaçınılmazdı...Ne diyorum ben ya bu gecenin sonu öyle ya da böyle kötü bitecekti.

Her neyse kapıyı açtım ve herkesin içeri girmesini bekledim sayabildiğim kadarıyla 5 erkek 1 kadın vardı.Daha önce de iş yemekleri olmuştu ama sanırım bunlar evdeki herkesi getirmeye karar vermiş.

Masaya geçtiklerinde hızlıca yemek servislerini yaptım,o sırada babamla yaşıt olarak tahmin ettiğim kişiyle göz göze geldim bana tebessüm etmişti ve tabi ki arkadan babamın öksürük sesi duyuldu, o adam babama kötü kötü bakarken ben ise çoktan işimi bitirmiştim.

Hızlıca odama indim ve kapıyı kapattım.O adam bana niye gülümsemişti ki ve bunu babam görmüştü.Şu an tek umudum babamın içip sızmasıydı yarın zaten seyahata çıkıcaktı seyahata çıkmadan önce bir olay yaşanmazsa bu iki günlük seyahat bana cenneti vadederdi.

Ben böyle düşüncelere dalmışken kapım tıklatıldı.Benim kapım mı tıklatıldı, iyi de bu babam değildir kim niye benim odama gelir.Kimseyle konuşmamak için hızlıca gözlerimi kapattım ve olacakları bekledim.

Evet tahmin ettiğim gibi biri odama girmişti.Konuşmamıştı ama bu kokunun bi kadın kokusu olmadığı kesindi.Titremeye başlamıştım ve yanımdaki şahıs kör değilse bunu fark etmiştir.Umut”Ben korkutmak istememiştim özür dilerim”diyen sesini duydum ve ardından kapanan kapı...

Babam onun buraya geldiğini fark etmiş miydi?O benden özür mü dilemişti,annem dışında biri benden özür diledi.Ne oluyordu kötü bi adam mıydı?

-“O zaman senden niye özür dilesin salak”

-“Off belki adam iyi görünmeye çalışıyordu iç ses olamaz mı”

-“Kızım sen iyice delirdin adam senin odana girdi odana”

-“Doğru ve bizim titrediğimiz fark etti”

-“Adam kör olsa yine fark ederdi buna emin ol”

-“Öff tamam kes kes uyucam ben”

Acaba o adam geri gelir miydi?Kötü bir adam mıydı?Güneş bu düşüncelerle uykuya dalarken yukarıda gergin bi ortam vardı.

“İlahi Bakış Açısı”

Demir ailesi 15 yıldır kayıp olan kızlarının Güneş olduğuna emindiler.Fakat Güneş’in üvey babası Murat bu durumu ısrarla reddediyordu.Çünkü yüklü bi para almıştı ve bunu heba edemezdi.

Umut artık bu muhabbetten çok sıkılmıştı.O Güneş’in en çok sevdiği abisiydi hissetmişti işte o kızın kendi Güneş’i olduğunu Güneş odasına inerken onu izlemiş ve odasının alt katta olduğunu öğrenmişti.

Sonunda Güneş’in olduğu odanın önüne gelince kapıyı tıklattı.Fakat içerden ses gelmeyince sessizce içeri girdi,yaptığının yanlış olduğunu biliyordu ama Umut kardeşine çok düşkündü.

Güneş’in uyumadığını farkındaydı oynayan göz kapakları,hızlı nefes alışverişi ve titremesi ile bariz bi şekilde belliydi.Güneş’in titremesinin artmasıyla özür dileyip hızla odasından ayrıldı asıl amacı Güneş’ten saç teli alıp DNA testi yaptırmaktı.

Demir ailesi de o sırada ayaklanmışlardı Murat Bey bu konunun uzayıcağını fark edince Demir ailesini resmen evden kovmuştu dışarı çıktıklarında ise Umut aklındaki fikri anlatmış ve herkes DNA testinin yapılmasını istemişti...

Loading...
0%