Yeni Üyelik
5.
Bölüm

5.Bölüm

@papatyaninuzuntusu

Selammm bölümlerin okunma sayısı çok iyi fakat oy ve yorumlarınızla da destek olmanız beni mutlu eder iyi okumalarr❤️

”İlahi Bakış Açısı”

Murat bey evin etrafına gizlice yerleştirdiği korumalardan eve Tarığ’ın geldiğini ve onu sorduğunu öğrenmişti ve bunu öğrenince deliye dönmüştü hızla bir uçak bileti ayarlayıpilk uçakla İstanbul’a geri dönmüştü.

Saat gece yarısıydı,normalde küçük bi tıkırtıda bile uyanan Güneş hem yorgun olduğu için,hem de babasının evde olmamasının verdiği rahatlıkla uyuya kalmıştı.

Murat hızlı adımlarla Eve girip salona girdi ama beklemediği şey Güneş’in koltukta uyumasıydı,fakat genç kızın koltukta uyuması onu daha da kızdırmıştı.Çünkü bu ev ve içindeki herşey onundu ona göre Güneş bunları kullanmaya layık değildi.

Hızla Güneş’in yanına gitti ve saçlarına asıldı uykunun verdiği sersemlikle genç kızın ağzından bir çığlık firar etti,genç kız karşısında babasını görmesiyle daha çok şaşırdı,kendi içinde onun neden bu kadar erken geldiğini sorguluyordu.

Güneş”B-Baba”

”Baba ya baba,ben sana demedim mi lan! Bu evde sadece yaşıyacak kadar yiyip içiçeksin diğer eşyalara parmağının ucuyla bile “DOKUNMAYACAKSIN”

”Baba yemin ederim uyuya kalmışım özür dilerim valla yapmam bi daha”

“Kes sesini lan ben zaten sana gelince bi ayar çekecektim daha da sinirlendirme beni be,kes sesini”diyip genç kızın yüzüne tokat atmıştı,genç kız yanağındaki sızı ile yere düşmüştü,gözleri dolmuştu her canlı acıya alışırdı,ama her canlı sevgisiz kalmaya dayanamazdı.

Babası genç kıza onu sevmediğini iliklerine kadar hissettirsede insan her gün yüz yüze kalmak zorunda olduğu biriyle ister istemez iyi anlaşmak istiyordu.

Fakat Murat’ın genç kıza hissettiği tek duygu saf nefretti,insanlar için birbirlerini sevmemek kolaydır karşı tarafından bir hareketinden,davranışından rahatsız olmuştur sevmemiştir işte...

Ama nefret öyle değildi,eğer bir insandan nefret ediyorsanız karşı tarafın size çok kötü bir şey yapması gerekir ki nefret gibi güçlü bir duyguyu ona yansıtın...

Fakat genç kız hiç birşey yapmamıştı ilk dayağını yemeden önce babasının onu hala sevebileceğine inanıyordu ama 9 yaşında babası ona ilk kez vurduğundan anlamıştı babası ondan nefret ediyordu ve bu nefretinin sebebi kendisi değildi.

“Ayy ben bu Murat’ı hiç sevmiyorum ya tam ölse de kurtulsak dediğimiz tipten değil mi?”

Loading...
0%