Yeni Üyelik
6.
Bölüm

6.Bölüm

@papatyaninuzuntusu

Yorum ve oylarınızı bekliyorum,seviliyorsunuz❤️

“Güneş’ten”

“Aptal Güneş,tam bir aptalsın niye odanda yatmazsın ki tabi sana rahat batıyor ama dimi,gitmiş bi de koltukta uyuya kalmışım ya ben”diye kilerde kendi kendime söyleniyordum.

Neden mi kilerdeyim,çünkü koltukta uyuya kaldım ve o tokattan sonra babam beni kilere sürükledi,sabaha kadar dövdükten sonra sonunda rahatlayıp çıkmıştı.

Tabi ben üstün zekalı olduğum için dün gece sanki hayatım çok güzelmiş gibi koltukta film izleyip uyuklamıştım,ama her şeye rağmen izlediğim animasyon filmi o kadar güzel di ki,ama film seri halinde olduğundan sadece ilk bölümü izleyebilmiştim.

-İç ses”Kızım sen sorunlu musun?Adamdan sabaha kadar dayak yedik farkındaysan”

-“Daha o kadar delirmedim iç ses farkındayım heralde ağrıyorlar zaten hatırlatmasan mı? Hem şuan kafa dağıtmaya çalışıyorum”

-“Öff iyi be sana da laf söylenmiyor.Al gidiyorum ben,sende kendi kendine konuş anca gıcık”Allahım iç sesini boğmak isteyen bi tek ben olamam ama dimi

O sırada kilerinin kapısı açıldı,kapı daki babamdı Murat”Kalk lan bana kahvaltı hazırla dedi”Güneş “Tamam baba”ona ne olursa olsun cevap vermek zorundaydım cevap vermediğimde sonuçlar pek iyi olmuyordu.

”İlahi Bakış Açısı”

Aynı gün Demir ailesinin evinde bir kargaşa hakimdi abileri ve ikizi çoktan Güneş için bir oda hazırlatmışlardı onun rahat etmesi için her şeyi düşünmüşlerdi.

Fakat babaları Güneş’e bunu açıklamak için hala erken olduğunu söylüyordu ama oğulları kız kardeşlerine yeterince geç kaldıklarını ve ona artık kavuşmak istediklerini söyleyip duruyorlardı,sonunda o da ikna olmuştu,bugün gidip Güneş’in babasıyla konuşucaklardı

Demir ailesinin oğulları çok mutlularda sonunda evlerinin neşesi Güneş’i onlara geri dönüyordu.Güneş onlarla sadece iki yıl geçirse bile o zaman dilimi boyunca evdeki kahkaha sesleri hiç eksilmemişti.

Kardeşler yine o zaman ki gibi evlerinden kahkahaların hiç eksilmeyeceğini düşünsede kısa süre sonra büyük bir şekilde yanıldıklarını anlıyıcaklardı...

”Ay şöyle sondaki cümleyle azıcık kafaları karıştırıyım dedim iyi yapmış mıyım??Seviliyorsunuz”

Loading...
0%