Yeni Üyelik
7.
Bölüm

7.Bölüm

@papatyaninuzuntusu

Yorum be oylarınız beni mutlu ediyor,seviliyorsunuzz❤️

“İlahi Bakış Açısı”

Demir ailesi arabalara binmiş ve Murat’ın şirketine doğru yola çıkmışlardı,sonunda geldiklerinde kardeşlerin içinde büyük bir heyecan vardı bu adamla konuşup sonunda biriciklerine kavuşucaklardı

Abileri Güneş’i az çok hatırlasada Güneş’in ikizi yani Efe o zamanları hatırlamıyordu,aslında en çok onun hatırlaması gerekmez miydi?Belki de tüm bunlar olmasa Güneş’le aralarından su sızmayacak derecede yakın olucaklardı,ama bunu kimse bilemeyecekti.

Güneş’in biyolojik babası Serdar,hızlıca Murat’ın odasına ilerledi ve kapıyı açtı.Murat karşısında gördüğü adamlarla şok oldu,fakat bu şaşkınlığını onlara belli etmemeye çalışarak cevap verdi.

Murat”Ooo beyler,sizi ilk ben ziyaret edecektim ne bu acele”diye korku ve alay içinde bi cümleyle karşılık verdi.

Tarık”Bence se niye geldiğimizi biliyorsun,senin yüzünden tam 15 yıldır hasret çekiyoruz lan biz”diyerek hızla Murat’ın yakasına yapıştı,babası Serdar ise hemen olaya müdahale edip,konuşmaya başladı.

Serdar”Tarık sakin ol sırası değil,Murat sende şuraya otur ve bizi dinle”

Murat sanki az önce Tarık üstüne atlamamış gibi yakasını düzelterek ve sakince yerine oturdu belli etmemeye çalışsada onlardan korkuyordu,aslında hepsinden değil sadece Serdar’ın oğullarından korkuyordu.

Serdar”Güneş’e DNA testi yaptık ve onun benim kızım olduğunu öğrendik.Ya bu iş mahkemeye kadar uzanır ve itibarın yerle bir olur,ya da Güneş’i bize geri verirsin.”

Diye konuya hızlı bir giriş yaptığında Murat şok olmuştu,duymayı beklediği şeyler asla bunlar değildi,o yine bir ihaleyle ilgili sorun olduğunu düşünmüştü,fakat karşısındaki adam ondan cevap beklediği için kendini topladı ve hemen cevap verdi.

Murat”Nereden belli yalan söylemediğiniz size hayatta inanmam”diye cevap verdi.

Umut”Murat,murat salak olduğunu biliyordum ama şuan karşımda beyin yoksunu bir adam oturuyor gibi bak burada ne var”diyerek elindeki DNA testini iki yana salladı.

Umut”Buna Güneş bakıcak ama sen buradaki videodan DNA testinin nasıl yapıldığını tüm ayrıntılarıyla izleyebilirsin”diyerek elindeki flashı Murat’ın masasına fırlattı.

Murat karşısındaki insanların herşeyi bu kadar ayrıntılı düşünmesiyle hayret ederken Umut konuşmasına devam etti

”Şimdi hızlıca buradan çıkıyoruz ve Güneş’in yanına gidiyoruz,biz bunları ona anlatırken sende tek kelime etmiyorsun o akşam anladığım kadarıyla Güneş’le aranız pek iyi değil.Eğer onu üzecek tek kelime edersin seni doğduğuna pişman ederim duydun mu lan beni!!”

Murat”Onun nasıl bir orospu olduğunu anladığınızda gelip kapıma atıcaksınız”diye konuştu bunun üzerine tüm kardeşler Murat’ın üstüne yürüsede babalarının sözleriyle herkes durdu.

”Eeeh yeter be kesin şunları Güneş’in yanına gidiyoruz herkes dışarı çabuk”demesiyle tüm kardeşler yeni akıllarına gelmiş gibi hızla odadan çıktılar ve doğru arabaya ilerlediler herkes bindikten sonra yola çıktılar.

Tüm kardeşlerin içinde büyük bi heyecan vardı 1-2 saate evlerine döneceklerdi ama bu sefer kız kardeşleride yanlarında olucaktı hepsi onu çok özlemişken Efe’ninse aklında kardeşinin onu sevip sevmeyeceği vardı küçükken durmadan oyuncak kavgası yaptığı kız kardeşi onu sevicek miydi bilmiyordu onu sadece abilerinin anlattığı kadarıyla tanıması onu üzüyordu...

Sonunda arabanın durmasıyla herkes hızla arabadan indi ve doğru Eve adımladılar kapıyı çaldıklarında,işte o 15 yıllık hasret karşılarındaydı...

”Selamm bu bölümü biraz daha uzun tutmaya çalıştım böyle daha mı iyi?”

”Ve önceki bölümlerde Güneş bol bol iç sesiyle konuşmuştu o sahneleri azaltma mı ister misiniz?Cevaplarınıza göre hikayeyi şekillendirilen cevaplarsanız sevinirimm”

Loading...
0%