Yeni Üyelik
1.
Bölüm

1.Bölüm

@pearlywl

Elimdeki kalemi çevirerek okulun bitmesi için duvardaki saati izliyordum , ama zaman geçmek bilmiyordu. Sıkıntıyla oflayrak arkama yaslandım. Ders coğrafyaydı ve benim harita bilgim sıfırdı.

Bugünde ne hikmetse sevgili sıra arkadaşım Güllü gelmemişti. Acaba neden gelmemişti ? İnek bir öğrenciydi ,sevgili sıra arkadaşım. Onun gelmeyişi bir garip hissettiriyordu. beni de anlayın canım.

Zilin çalmasıyla koşar adımın sınıftan çıktım. Yeterdi bu kadar derslere katlandığım. Güllü olmayınca çekilmiyordu bu okul. Kimseye aldırmadan hızlıca telefonlarımızı rehin tuttukları odaya geldim. Orada bekleyen feriha ablaya bir takım yalanlar uydurarak güllüye yazmak için telefonumu alıp whatsapp'a girdim.

Hızlıca güllünün adını ararken bilinmeyen bir numaradan gelen mesajla duraksadım. Güllüye yazmayı es geçerek bilinmeyen numaradan gelen mesajı açtım.

Bilinmeyen numara: Fasta mısın ?
10:58

Ne saçmalıyordu la bu dallama , hasta mısın mı yazmak istemişti acaba , merakıma yenik düşerek bilinmeyene yazdım

Siz: Yok kardeşim hasta değilim sağolasın *eyvallah yapan emoji*

Diyerek mesaj attım ve onun görmesini beklemeden hemen güllüye bugün okula neden gelmediğini sorarak , telefonumu tekrar feriha ablaya verdim ve koşar adımlarla sınıfa çıktım.

●●●

Gün bitmişti evlere dağılma saatimiz gelmişti. Nöbetçi öğrenci içeriye girerek telefonları öğretmenler masasının üzerine bıraktı ve çıktı. Sınıftaki çoğu kişi telefonlarını görünce anırmaya başlamıştı.

Bende buna dahildim tabiki. Ama sevgili matematik hocamız bizim mutlu olmamızı istemediği için telefonları zil çalana kadar vermemişti tüm sınıf için içimden hocayı tıch tıch ladım.

Zil çalar çalmaz herkes ani bir atakla öğretmenler masasına koşmaya başlamıştı , bu mesele bir ölüm kalım savaşıydı. Bir şekilde o kalabalıktan sıyrılarak telefonumu aldım ve zafer nidalarıyla sınıfı terk ettim.

İnşallah tekrar gelmek zorunda kalmazdım okul yanardı falan , telefonumun açılmasını beklerken hızlı adımlarla eve yürüyordum. Bir amaç uğruna eve hemen ulaşmalıydım hayat memat meselesiydi.

Telefonun açılıp açılmadığına hiç takmadan jet hızımla eve geldim. 40 dakika falan sürmüştü. Hemen odama koşup üzerimdeki nalet formalardan kurtuldum ve kendimi duşa atarak tüm derslerden arındım.

Aşağı indiğimde canım anam makarna yapmıştı. En sevdiğim yemek olurdu kendileri. Vizyonsuzdum evet.

Yemeğimi yedikten sonra sıra amacımı faaliyete geçirmekti hızlıca odama gidip kendimi yatağa attım. Huzur bu muydu? sanki kanatlarım çıkmış ,gökyüzünde süzülerek uçuyordum. Yatağımla yaşadığım aşkı telefonuma gelen bildirim sesi bozdu.

Sinirle telefonu elime alarak kimden mesaj geldiğine baktım. Bilinmeyen numara yazmıştı. Ay ay yoksa benimde hayranlarım vardı da beni merak ettikleri için yazıp ,kendilerini tanıtmayıp, sonra mafya olduklarını söyleyip ,kaçırıcaklardı ? Yoksam yok.

Hemen whatsapp'a girerek bilinmeyen numara ile olan konuşmamıza girdim.

Bilinmeyen numara : Ne diyorsun Tuğrul , Fas'a vardın mı diyorum ? Bana ne senin hasta olup olmamandan.
18.30

Siz: Tuğrul da kim ayol ? FAS neresi ?
18.30

Bilinemeyen numara : Tuğrul kafayı mı yedin oğlum ne saçmalıyorsun.
18.31

Siz: Ayol kıt kafalı mısınız , Hayır Tuğrul olmadığım çok belli değil mi ? LAN YOKSA MAFYA MISIN SEN !?!?
18.31

Bilinmeyen numara: Tuğrul oğlum şaka yapmanın sırası mı şimdi.
18.33

Ne oluyordu lan , VAY BAŞIMA GELENLERR ben mafyalara bulaşıp zorla töreye gurban gidecek kız mıydım, Uyy başıma gelenlerr..

$$$$$$$$$$
İlham perileri geldi hocam öyle bir yazayım dedim.
İyi yapmışmıyım :DDDD

YEDİYÜZ ELLİĞWW QŞGAJSGAKDGAKFHAK
YİNEDE İYİ İLERLEDIĞM~~~~~

Loading...
0%