Yeni Üyelik
2.
Bölüm

2.Bölüm

@pearlywl

Bilinmeyen numaraya dünden beri yazmıyordum. Hâla tuğrul mu sanıyordu acaba beni. Yok ya anlamıştır heralde salak değil canım.

Neyse güllü salağı bugünde okula gelmiyeceği için anneme evde kalmam gerektiğini savunarak kavga çıkarmış ve galip gelmiştim. Şu an salonda salak salak oturuyordum.

Ne yapsaydım göbek mi atsaydım.

10dk sonra

Gör bak neler oldu yüreğime
Tutmam, elin olmuş ellerin, kir pas
Zehir ettin düzenimi, heyhat
Bana senden gayrı olmaz
Ne bi' yâr ne de yara
Düşman, en baba kârın zarar
Ağlar, kalp nefreti sarar
Yanar, yine olmaz aşkın

Evet göbek atıyordum , oh yandan yandan sağdan soldan. Neden bu şarkıyı seçtiğimi bilmiyorum. Bi 10 dakika kadar daha oynadıktan sonra hararet basmıştı ve oynamayı bırakmıştım.

Mutfağa gidip kendime yiycek birşeyler aramaya başladım. Ama evde tek bir aburcubur kırıntısı dahi yoktu. Annem gelen geçen velede aburcuburlarımı veriyordu.

Hayır ben onlara gittiğimde onlar bana vermiyordu ki. Annem neden bu kadar düşünceli olmak zorundaydı. Homurdana homurdana üzerime insanvari şeyler giyerek evden çıktım.

İleri marş, kendimi komando zannederek markete ulaşmıştım. Aa birde ne göreyim güllü hanımda markette omeygat sanki hiç aynı mahallede yaşamıyormuşuz gibi.

Kollarımı açtım ve tabiri caizse anırarak "GÜLLLÜĞÜ" diyerek güllünün üzerine atladım. Şoku atlatamayan güllü yerde ne olduğunu kavramaya çalışıyordu.

Ona bakarak "Canım arkadaşım seni çok özledim nerelerdeydin"diyerek ondan ayrıldım. Baştan aşağı hasar tespiti yaptıktan sonra yerden kalktım güllüyü de kaldırarak "Kalk kız bi gören olucak" dedim.

Güllü bana delirmişim bakışları atarak "Elvin canım arkadaşım iyi misin ? Hastaneye gidelim mi " dedi. Şüpheli bakışlar atarak.

Hastane demişken lan Fas neresiydi dur güllü bilirdi. "Sevgili güllü ben gayet iyiyim. Sana birşey sormam gerekiyor" diyerek resmiyete bağlamaya çalıştım.

Güllü kıkırdayarak bana ayak uydurdu "Buyrun Elvin hanın sizi dinliyorum" dedi. Boğazımı temizleyerek "Fas neresi lan" dedim.

Güllü duraksadı "Ne alaka lan Fas " dedi. Tek kaşını kaldırmış kafasını kullanmaya çalışıyordu. Ona sırıtarak başladım bilinmeyen numarayı anlatmaya , hem anlatıyor hemde aburcubur alıyordum.

Ben anlatırken güllünün yüzü şekilden şekle giriyordu. Sonra durdu düşündü ve benim güzel kafamının basmayacağı şekilde "Fas , afrikanın kuzeybatı ucunda , Akdenizin güneyinde Atlas okyanusunun da doğusunda bulunan bi yer" diyerek bilimsel bir açıklama yaptı.

Güllüye ne diyon yaprağım bakışları atarak "Eee nolmuş yani atlas okyanusunun kuzeyindeyse olayı ne bu Fasın sen onu de hele " dedim.

Güllü elini anlına yaslayarak "doğusunda kuzeyinde değil. Ayrıca fas'ın ne olayı var bende bilmiyorum ama"dedi ve durdu.

Güllüye "Niye duruyorsun kızım acun musun sen" diyerek dik dik bakmaya başladım güllüye.

Güllü konuşmaya devam etti "İspanya ile fas birbirine çok uzak değil belkide ispanyaya gizli mal sokmak için orayı tercih etmişlerdir" dedi. (FAS ispanyanın güneyine 13km uzaklıktaymış GOOGLE amcanın yalancısıyım)

Güllüye bakarak salak mısın sen kızım bakışları atıyordum. "La belkı adam faslı ne biliyon"dedim.

Biz konuşurken ben güzelliklerimin kasadan geçip poştime girmesini izliyordum. Güllü de kendi tezini savunmya devam ediyordu. Aburcuburlarımı da alıp güllüyle beraber dışarı çıktık.

Güllü bana sinirli bakışlar atarak "Ne halin varsa gör tahmin yürütende suç" diyerek kıvırta kıvırta evlerine doğru yürümeye başladı.

Ben daha güllüye , sevilay ve alinin ayrılmasını anlatıcaktım. Ayrıca bu kız niye okula gelmiyordu. Ben çok mu düşünüyordum. Bilimmeyen numara neden yazmıyordu.

££££££££££££
WUHUU 2. BÖLÜMÜ DE YAZDIM İLK DEFA BU KADAR İSTİKRARLI YAZIYORUM.

Bu arada burdan sonraki bilgileri popişimden atcam yane çok takılmayın. Eyvallah şimdiden.

Şey bide güllü aslında güllü değil yani adı güllü değil , Adı Gülperi bizimki öle sesleniyor

Loading...
0%