Yeni Üyelik
3.
Bölüm

3.Bölüm

@pearlywl

Ben eve geleli 2 saat olmuştu ama annem hâla nermin ablalarla dışarda dedikodu yapıyordu. İzlediğim film de çok sıkıcıydı. Güllü de mesajlarıma bakmıyordu.

Ne yapayım ben öleyim mi heh?!?!

Kendi kendime konuşarak espiri yapmaya başlamıştım artık can sıkıntısından. Ben tam bir kez daha oflamak için hazırlanırken telefonuma bilinmeyenden bir bildirim düştü.

Paşa hazretleri sonunda benim tuğrul olmadığımı anladı demek ne mutlu.

Bilinmeyen numara : Kusura bakmayın Elvin hanım , Arkadaş numarasını yanlış vermiş. Sizi rahatsız ettiysem affedin.
19.04

Şimdi benim çok canım sıkılıyordu ya hani acaba diyorum birazcık ugraşsam ne olurdu kine hani ,yane bilemedim şimdi , çok ısrar ettin madem uğraşayım.

Az önce ne mi yapmıştım , kendi kendimi ikna etmiştim.

Siz : Tamam kardeşte siz kimsiniz necisiniz belki beni kaçırıcaksınız nerden bilebilirim he !?!?!
19.10

Bilinmeyen numara : Neden sizi kaçıralım Hanımefendi. Bizim çocuklar yanlış numara vermiş işte.
19.10

Siz: Peki benim adımı nerden biliyorsunuz ? Bay fasta bey
19.11

Bilinmeyen numara : Bay Fasta Bey de ne ? , ayrıca polisim ben Hanımefendi numaranızı sorgulatmak çok da zor olmadı.
19.11

Siz: Oha , pardon polis bey amca. Ben şeyden şey ettim siz şey edin ben şey ederim zaten. İyi günler.
19.11

Apar topar telefonu kapatım yatağa fırlattım ve aşağı kaçmaya başladım. Neyden kaçıyordum lan ben. Ay bizim bilinmeyen polis çıktı ya dur güllüye anlatayım da ZoRt olsun göt.

Şu an sallana sallana güllülerin evine gidiyordum. Zeynep teyze inşallah eve alırdı beni. Güllülerin evine yakınlaştığımda bizim bakkalcı muhuttin abiyle kasap erdal amcanın birbirine girdiğini gördüm.

Koştur koştur muhittin abinin dükkandan bir çekirdek kaptım. Parasını da atıştırıverdim ortaya görsündü bide adımız hırsıza falan çıkardı mazallah.

Çekirdeği aldığım gibi dedikoducu teyze gurubunun yanına oturdum. Onlarada çekirdek ikram ettikten sonra emine ablaya " Abla hayırdır niye kavga ediyor bunlar gene ? " diye sordum. Emine abla bana döndü "Ay gene nolcak kız bu Erdal (kasap olan) , Geçenlerde muhittinin bakkalının tabelesına astığı süsten mi ne almış. E tabi muhittin sen bunu gör. Git Erdal'a laf at. Erdal da durur mu aldı eline satırı başladılar kavgaya " dedi çekirdeği çitlerken.

Emine ablaya döndüm " kız erdal amca satırı saplamasın bizim muhittin bey amcaya " dedim gözlerimi kısarak. Emine abla bana döndü "Saplamaz ya nolcak hem muhittinde boş değil çakıyla gelmiş"dedi muhittin abiyi işaret ederken.

(QŞGAJSGAKDGAKFHAKQŞÉŞĞWŞGQWSAPDWS)

Erdal abi , "Benim dükkanımda daha güzel durdu diye kıskandın dimi kaybol dükkanımın önünden muhiii" diye muhittin abie bağırdı. Ee muhittin abi de elindeki çakıyla süsü koparmya çalışıyordu "Çekil lan eşşek kasabı benim dükkanıma ait bu sadece bende olabilir" dedi. Erdal abi eşşek kasabı lafına çok gıcık olurdu.

Ortama bir sessizlik çöktü. Erdal abi geri geri gitmeye başladı. Muhittin abi de tam karşısına geçmişti. Ortamda çekirdek çitleme sesinden başka bir ses yoktu. Erdal abi satırı çekti. Muhittin abi de boş durmadı çakıyı çekti. Birbirlerini öldürüceklerdi lan. Emine ablalar çekirdek çitlemeyi bırakmıştı.

Sonra tam birbirlerine giriyorlardı ki , siren sesleri ve polis arabalarıyla herkes bir sağa bir sola kaçışmaya başladı. Ee tabi ben daha olayın şokunu atlatamadım. Sonra beni de içeri atarlar korkusuyla çekirdeğimi kaptığım gibi "BEN MASUMUM" diye bağırarak muhittin abinin dükkanına girdim.

Emine abla , ben ve muhittin abi bakkal tezgahının arkasında saklanıyorduk. Ortamdaki gerilim bozulmasın diye onlara ayak uyduruyordum.

İçeriye biri girdi. Hepimiz kafamızı yukarı doğru kaldırdık. Polis bize ne yapıyonuz amk bakışı atarken , emine abla ayağa kalktı. "BEN YAPTIM MEMUR BEY BENİ TUTUKLAYIN" diye haykırdı. Sonra muhittin abi ayağa kalktı."HAYIR MEMUR BEY ÇOCUĞUM BEN YAPTIM" diyerek elindeki çakıyı gösterdi.

Tüm gözler bana döndü yavaşça ayağa kalktım derin bir nefes aldım ve "Ben yapmadım valla bu ikisi suçlu"diyerek ellerimi kaldırdım.

Ben yapmamıştım zaten salak mıyım da suçu üstleneyim ayol. Ama polis bey amca ikna olmamış ve şu an bizi karakola götürüyordu.

   

¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥
Kalsik polis kız kitaplarına dönücek kitap o yusden goodbyy

Yazmak ne kadar zormuş la beynim duruyor arada bi , hem bu bölüm olmadı gibi sanki kızı konuşturamadım neyse olsundu anca bu kadar benden

Neyim ya ben öffğ erkek yhağağaaa

Çok mu kısa la bölümler

NANNAAAYYY INDIRIYORUM MİDEYE MİDEM DOYDU GÜNEŞIM DOĞDUUU TABEEE

Kitapped'e selamlar biraz deli dolu salak olabilirim umarım iyi olur

Loading...
0%