Yeni Üyelik
1.
Bölüm

Giriş: Göz Göze

@perdidoentisara

Göz göze gelince hafifçe dudaklarım aralandı. Kaşlarım hafifçe çatılırken korkusuzca onu süzdüm. Siyah takımı onu olduğundan daha olgun gösteriyordu ya da bana öyle geliyordu, emin olamıyordum. Rüzgârdan dolayı dağılan saçlarına takıldı gözlerim bu kez. Yumuşacık gözüküyorlardı, her zamanki gibi. İstemsizce oluşan saçlarıyla oynama isteğimi bastırdım. Saçlarıyla oynayamazdım. Bakışlarımı yeniden yüzüne çevirdiğimde tekrar göz göze geldik. Gözlerimizi birbirimizden ayırmıyorduk ikimiz de sadece birbirimizin gözlerinin içine bakıyorduk. İçimde hafif bir sızı hissederken yutkundum. Sanırım bu her şeyin sonuydu ya da başlangıcı. Bunu öğrenmenin tek bir yolu vardı, zamana bırakmak...

Bana doğru yaklaştığını görünce yanımdaki arabaya yaslanıp onu izlemeye devam ettim. Yanıma varana kadar rüzgâr saçlarını benim yerime okşamaya devam etti. Yanıma vardığında dağınık olan saçları daha da dağılmıştı. Gözlerimi saçlarından ayırıp ona baktım.

Hafif kısılmış gözleriyle dikkatlice bana bakıyordu. Ne kadar itiraf etmek istemesem de onun bu sessiz ve dikkatli halleri beni ürkütmüştü. Gerçekte de böyle biri miydi? Hakkında duyduğum şeyler genelde oldukça ciddi ve agresif birisi olduğuydu. Belki de kimseye göstermediği bir yüzü daha vardı ama insanlara bunu göstermek işine geliyordu, kim bilir...

"Gitmeye hazır mısın?"

Başımı sallarken uzattığı koluna baktım. Bir mesaj atmıştım altı üstü, mevzu buralara nasıl gelmişti?

 

*********

Çok heyecanlıyım çünkü çocuklarımla tanışmanızı çok uzun zamandır istiyordum ve siz de (2 kişi askldjaföşcd) çok istediğiniz için artık yavaş yavaş onların zamanı geliyor.

Bu kurgunun temelleri 2020'de atıldı. O zamanlar başlayıp 12 bölüm falan yazdım ve Wattpad'den paylaşıyordum sonra bir şeyler istediğim gibi gitmedi, beğenmedim ve sildim tüm bölümleri. Sonra defalarca kez yeniden başladım yazmaya. Yazdım, sildim, yazdım sildim derken en sonunda tamamen kaldırdım.

Ve nihayet şimdi son kez olmasını dileyerek yeniden ve daha güzel bir platformda sizlere sunuyorum bebeğimi. Şimdilik sadece bu giriş bölümü duracak burada ve yayımda olan 2 textingim (Son Deneme Bükücü ve Artık Bi' Manyağın Var) bittikten sonra elimden geldiğince düzenli bölüm yükleyeceğim.

Küçükken mafya kitapları okumayı çok severdim ve bir yandan da dalga geçerdim sonra bir gün dedim ki kendime Sara sen neden yazmıyorsun? Hem sen eğlenirsin hem de okuyan birkaç kişi olur mis gibi takılırız sıkıcı yaz günlerinde (Bunu 4 sene önce demiştim tabii ahjskdhnklamd) :33

İşte şimdi buradayım. Henüz minik bir bebek olan bu kurgumun girişini sizlere emanet ediyor ve ben diğer hikayelerle ilgilenmeye kaçıyorum.

Girişi nasıl buldunuzz

Yorumlarınızı okumak bana aşırı iyi geliyor ve yazma motivasyonumu arttırıyor <33

Profilimden diğer kurgularıma da göz atmayı unutmayın :33

Beni diğer sosyal medya hesaplarımda da takip etmek isterseniz şu şekilde;

tiktok/instagram: asraninzihni

twitter/inkspired/wattpad/cizgistudio/kitappad: perdidoentisara

Loading...
0%