Yeni Üyelik
4.
Bölüm

~Son 1 gün

@piccky1

Deniz'den

Sanki üstümden koca bir kamyon geçmişti. Nerdeyse saatlerdir gelinlik bakıyorduk yarın düğünüm vardı kına gecem olmayacaktı şahsen bende pek istemiyordum. 1 hafta çok hızlı geçmişti anlamamıştım. Daha evleneceğim adamı görmemiştim. Beyefendi gelmemişti çok merak etmiştim. Sanırım şımarık birisiydi.sen terbiye edersin denizcim umarım iç ses Evleneceğimi adamın annesi çok iyidi bir o kadar da bana üzülüyordu Ayşe hanım(Polat'ın annesi) hayatımda ilk defa birisi bana üzülmüştü. Buna çok şaşırmıştım. Neyse bugün hamama gidecektim. Nedeni ise yarın içindi. Yarın çok korkuyordum yaa bana dokunursa ben ne yapacaktım hiç bilmiyordum eğer bana dokunursa kriz geçirirdim.

Deniz 6 yaşındayken:

Küçük deniz babasının en yakın arkadaşı Musa ile oyun oynuyordu. Çünkü babası işleri yüzünden 1 günlüğüne şehir dışına çıkmış. Küçük deniz bu duruma çok mutlu olmuştu. Çünkü babası onu yaşıtlarıyla oynamasına izin vermiyordu. Musa babasının yaşında olmasına rağmen hep onunla oyun oynuyordu. Çok mutluydu.

-Denizcim yeni oyun buldum oynayalım mı? Çok sevinceksin küçük deniz çok mutlu olmuştu çünkü yeni bir oyun oyuncaklarıdı. Musa hemen Denizi kucağına aldı küçük deniz kucakta mı oynayacağız dedi Musa sadece kafasını sallamıştı. küçük Deniz korkmaya başlamıştı. Ama Musa durmadı küçük kızı öptü dokundu Deniz'in çığlıkları da durmadı.

Günümüz:

Bağırarak ağlıyordum çünkü o gece aklıma geldikçe kriz geçiriyordum. Babama bunu söylediğimde bana kuyruk saladığımı söylemişti. O zamanlar bilmiyordum ama şimdi öğrenmiştim. Birden babam kapıda belirdi.

-Nie ağlıyorsun o*spu neyse gidiyorsan zaten gitmeden önce bir icabına bakiyım. Geri geri gitmeye çalıştım ama babam saçımdan tuttu ve sürüklemeye başladı çığlık atıp yalvarıyorum ama durmuyordu. Kemerini çıkartıp sırtıma vurmaya başladı karnımada

elinden geldiğince sert tekmeler atıyordu. Kısık kısık inliyordum yapma diye en sonda bayıldım gücüm yetmememişti babama.

Ve bitti.

İlerleyen bölümlerde uzun olacaktır.🤍

Loading...
0%