Yeni Üyelik
4.
Bölüm

3.bölüm

@pinklalalisam

Bugün okulum vardı. Ama hiç gitmek istemiyordum. sanırım regl dönemim geliyor. Birkaç günüm vardı .Yataktan kalkıp banyoya gittim. Elimi yüzümü yıkayıp aynada kendime baktım. Ağlamaktan kızarmış gözlerim dağınık saçlarım çok kötü görünüyordum. Dişlerimi fircalayıp aşağı indim.

 

Bizimkiler çoktan masadaydı günaydın diyip yerime oturdum pek yiyesim yoktu ama yemezsem. şüphe çekeceğinden kendimi bir iki lokma atıştırmaya zorladım. Kahvaltıdan sonra hazırlanmak için odama çıktım. Üstüme beyaz kısa kol giyip altıma da siyah kargo pantolon giydim. Saçlarımı bugün açık bırakmak istiyorum bu yüzden dalgalı yaptım. Artık hazırdım çantamı alıp aşağı indim.

 

 

 

 

Ev boşalmıştı Abim işe gitmiş olmalıydı. Babamda her zamanki gibi kahveye gitmiştir. Anneme "anne ben çıkıyorum" dedimo. da "tamam kızım dikkatli ol" dedi. "tamam dikkat ederim" diyip evden çıktım. Cerenin çoktan çıkmış olması gerekiyordu ama mesajıms bakmamış bile cerenin kapısına gidip zile bastım. Kapıyı Nebahat teyzenin açmasını beklerken Sezgin abi açtı dünden sonra onu görmek biraz değişik hissettirdi.

"Günaydın Sezgin abi Ceren daha hazır değil mi" diye sordum. "Günaydın melis Hanımefendi uyuya kalmış daha yeni hazırlanıyor." Dedi tam o sırada arkadan Ceren geldi "ayyy geldim geldim kusura bakma" dedi. Bende "sorun değil ama biraz daha geç kalırsak otobüsü kaçıracaz "dedim. Sezgin abi "ben sizi bırakırım" dedi. ceren "abi senin işe gitmen gerekmiyor mu" dedi. "gidicem benim salak kardeşim daha vaktim var siz arabaya binin ben dosyamı alıp geliyorum" dedi. Cerenle arabaya binip bekledik 5 dk sonra Sezgin abide geldi. Arabayı çalıştırdı. Yolda giderken kimseden çit dahi çıkmıyordu yarım saatlik yol sanki günler gibi gelmişti. Yol boyunca camdan dışarıyı izledim. Arabanın durması ile Sezgin abiye baktım arka aynadan bana bakıyordu "Melis iyimisin hastaneye gitmek istermisin' dedi.

Bende "iyiyim abi önemli birşey yok" dedim o da "peki sen nasıl istersen bir şey olursa arayın hemen gelirim" dedi. Bende "teşekkür ederim abi" dedim. yola devam ettik.

 

üniversiteye geldiğimizde cerenle "teşekkürler abi kolay gelsin" dedik. Ve içeri girdik sınıfa girip hocayı beklemeye başladık sınıftan Ahmet adında bir çocuk "kızlar haftaya parti düzenlemeyi düşünüyoruz gelmek ister misiniz "dedi. Hiç gitmek istemiyordum sebebi ise 1. Partileri sevmezdim ikicisi ise Ahmet Kaya'nın yakın arkadaşıydi kaya kimmi bir ara bana takıntılı biriydi. Sürekli önümü kesiyordu bir gün abim haddini bildirmişti ondan sonrada görmemiştim ama Cerene baktığımda "gidelimmi der" gibi bakıyordu "knk gidelim mi nolur hem seninde kafan dağılır" dedi. Bu dediği kafama yatmıştı Ahmet'e "olur saati ve mekanı atarsın" demiştik. Daha sonra hoca gelmişti bugün gruplar halinde damardan kan alma çalışmıştık.

 

Dersten sonra eve gittik saat 5 ti abim işten gelmişti." Güzelim bugün mahallenin Gençleri ile parkta buluşucaz gelmek istermisin " dedi. Bende" Cerene bir sorayim oda gelirse gelirim" dedim abim "tamam güzelim haber verirsin" dedi direkt odama çıktım. Telefonumdan cereni bulup ona yazdım "bu akşam 7. De mahallenin gençleri parkta toplanacakmış gelecek misin" yazdım. Ceren de "olur kanka gidelim " dedi. Ben de " tamam o zaman akşam parkta buluşuruz" yazdım. Hazırlanmak için önce duşa girdim. Duştan sonra saçlarımı kurutup açik bıraktım. Altıma beyaz bol paça eşofman üstüne de siyah kısa kol giydim. Gece olduğu için makyaj yapmadım. ( Aşağıya resmini koydum diğer parçalar yok siz farklı düşünebilirsiniz )

Aşağıya indim abim çoktan hazırdı. Beraber evden çıkıp parka doğru yürümeye başladık. Parka geldiğimizde çoktan herkes gelmişti. Birden abimin "şaka yapıyorsunuz."

"Sedef senin burda ne işin var" demesiyle oraya baktım. 1.68 boylarında sarışın bir kızdı. Cerenden Öğrendiğime göre sedef abimlerle beraber mimarlık okumuş ve yurtdışında çalışmaya gitmiş 4 yıl sonra Türkiye'ye taşınma kararı almış ve buraya gelmiş.

 

Sedef "size sürpriz yapmak istedim." Dedi arkadan emre abide "çok güzel yaptın da "dedi. Abim sedefe sarildiktan sonra herkese selam verip tokalaştı abim Sezginin sağına sedefte soluna oturdu. Cerene "bu kıza hiç ısınamadım" dedim o da bana "bencede çok yapmacık geliyor" dedi. Onu onayladım.

Ece ablanın "Melis nasılsın kuzum" demesiyle ona döndüm. kadını sedefe daldığım için daha yeni farketmiştim "ayy Ece abla özlettin kendini nerelerdeydin" dedim. "o da iş güçten gelemedim bir tanem" dedi.

Bu arada Ece abla emre abinin dünyalar tatlısı nişanlısı çok yakışıyorlar 25 yaşında ve anaokulu öğretmenliği yapmakta birbirimize sarılıp yerimize oturduk.

 

Herkes güle eğlene sohbet ediyordu. Bir anda Karnıma sancı girmesiyle yüzüm buruştu. Sanırım sabahki teorim gerçekleşti regli olmuştum ve benim pantolonum Beyazdı.

Sezgine baktığımda sedefle koyu bir sohbete dalmıştı beni görmüyordu bile. "Arkama geçmişmi "diye Cerene sordum .geçmediğini söyleyince abimin yanına gidip kulağına "abi ben eve gidiyorum" dedim. Abimde "gelmemi istermisin" dedi. "gerek yok abi ben giderim tek başıma " dedim. "tamam "dedi. herkesle vedalaşıp evin yoluna koyuldum.

 

BIraz ilerledikten sonra Bir yerden cam kırılma sesi gelmesiyle küçük bir çığlık attım. Etrafa bakındığımda çöpü karıştıran bir kedi olduğunu gördüm. Bu beni biraz korkutmuştu çünkü şuan hava tamamıyla kararıyordu ve ben ISsız sokaklarda tek başıma yürüyordum. Sakinleşip yürümeye devam ettiğimde birinin beni takip ettiğini fark ettim korkumu belli etmeden dümdüz yürümeye devam ettim. araya mesafe koyduğumu zannedip bir anda koşmaya başladım. Arkadaki ayak seside koşmaya başladı. Ara sokaklara girip bir araya saklandım.

 

Sesin gittiğini fark ettiğimde rahatlamıştım. Taki birinin ağzımı kapatıp beni tutmasıyla deli gibi kurtulmaya çalışıyordum ağzım kapalı olduğu için bağıramiyordum adamın elini ısırdım imdatt diye bağıracaktim ki aaaa kızım napiyosun yaa elim gitti sesiyle durdum bu ses sezgine aitti Sezgin abi senin ne işin var burda dedim.

 

Parkta yüzünü buruşturdugunu gördüm daha sonrada kalktın zaten iyimisin diye merak ettim. Peşinden geldim korktun mu dedi bende tabiki korktum psikopat gibi sessiz sessiz geliyorsun özür dilerim seni merak ettim iyimisin dedi

ne diyeceğimi düşünerek iyiyim sadece midemi üşüttüm dedim. Tam o sırada alt tarafımda ıslaklık hissetmem bir oldu içimden koca bir siktir çektim kahretsinki arkama geçti.

 

Sezgin abi hadi gidelim dedi ama ben yürüyemiyordum. Gelmediğimi fark ettiğinde ne oldu dedi sadece yüzüne bakabildim utanç içinde şey ben şey oldum dedim ilk başta ney oldun dedi anlamadı yüzüme aval aval baktı sonra bir aydınlanma geldiki ceketini çıkarıp omuzlarıma bıraktı. Utandigimi anladığı için sessizce önden yürümeye başladı

 

Bende Arkadan sessizce onu takip ediyordum Yanaklarımın şuan patlıcan moruna döndüğüne yemin edebilirim. Mahalleye girdiğimizde teşekkür ederim sezgin abi ceketini yıkayıp geri vericem dedim. Ne kadar Gerek yok desede izin vermeyip ceketi aldım iyi geceler diyip eve girdim doğruca odama çıktım.

 

Ceketi tamamen Sezginin keskin kokusuyla birlikte sigara kokuyordu.

Banyoya girip ceketi çamaşır makinesine attım. Sonrada duş aldım sıcak su birazda olsa bedenimi rahatlaştırmışdı. Tatlis peluş geceliklerimi giyip mutfağa indim kendime regli çayı yaptım ve odama girip yatağıma oturur vaziyette yattım.

Çayı yudumlarken balkonun camına taş atıldı. Bardağı komodine bırakıp ayağa kalktım balkona çıktığımda aşağıda Sezgin abi vardı.

"sessizce sepet sal" dedi. dediğini yaptım içine poşet bıraktı. Daha sonra hiçbir şey demeden evine girdi. Sepeti yukarı çekip poşeti aldım odama girip yatağın üstüne boşalttım.

en sevdiğim cipslerden ve çeşit çeşit çikolatalardan almıştı. Yüzümde kocaman bir gülümseme vardı. Dikkati mi çeken ise poşetin üstünde yazan yazıydı. Kağıtta "Her zaman Herşeyi saklamak zorunda değilsin ben yanındayım" yazıyordu.

Bu bugüne kadar aldığım en anlamlı hediyeydi. Abur cuburlarımı dolabıma sakladım daha sonra yavaş yavaş keyfini çıkara çıkara yiyicektim. Saklamazsam abim hepsini götürürdü orası ayrı mutlu bir şekilde yatağıma yattım bugün olanları yarın mutlaka kızlara anlatmalıyım diyerek kendimi uykunun kollarına bıraktım.

 

3. Bölümü nasıl buldunuz yorum ve beğeni yapar mısınız 😘

Loading...
0%