Yeni Üyelik
10.
Bölüm

6.Bölüm

@pinklalalisam

 

Beğenmeyi ve yorum yapmayı unutmayın lütfen öpüldünüz 🥰💋

 

 

Sabah olduğunda banyoya gidip elimi yüzümü yıkadım. dişlerimi de fircalayıp odaya geri döndüm. Kızları zorda olsa uyandırıp dün akşam olanları anlattım. Benim adıma çok mutlu olmuşlardı 3 yıldır karşılıksız sezgini seviyordum ama o bunu hala daha anlamamıştı. Bu aralar bana yakın davranması his beslemesinden mi diye düşünüyorum ama sedefle aralarındaki bağı anlamıyorum.

 

 

Dalmış olmalıyım ki ceren "hadi hazirlanalim bu akşam kulüpteyiz" Dedi. sena' da "ayy evet bugün eğlence var dedi' bende gülümseyip "iyi hadi daha kahvaltı hazirlicaz" dedim üçümüz de hazırlanıp aşağı indik.

 

 

 

 

Bugün ayağım gerçekten daha iyiydi hiç acı yoktu. Kahvaltıyı hazırlayıp uyuyan herkesi çağırdık. Kahvaltı yaparken emre abi "bugün akşama kadar havuzda vakit geçirelim akşam zaten kulübe gidicez" dedi hepimiz onayladıktan sonra kahvaltımiza devam ettik kahvaltı faslı bittikten sonra kızlarla masayı kaldırıp yukarı hazırlanmaya çıktık.

 

 

ben renkli mayomu giyip saçlarımı açık bıraktım kızlarda hızlıca giyindikten sonra aşağı indik çeşitli içeceklerden alıp dışarı çıkardık. (aşağıya resmini koydum siz farklı düşünebilirsiniz)

 

 

 

 

 

Abimler deniz şortlarını giymiş masada oturuyorlardı Ece abla "içecekler geldi" diyip geldiğimizi belirtti.

 

 

Abimi böyle görmeye alışık olsamda sezgini bu halde gördüğümde aklıma belinde havluyla odada karşılaştığımız gün aklıma geliyor bu yüzden yüzüne bakamıyordum. Gizlice Vücudunu süzdügümde gerçekten iyiydi. Sezgin yüzüme bakmayı bırak bana bakmadan havuza girip abimleri çağırdı abim "geliyorum birazdan" diyip eve içeri girdi. (Temsili fotoğraf) Bu moralimi bozmuştu üstelik sedef yellozu da havuza girip hemen Sezginin yanında yerini aldı.

 

 

 

 

 

Suya girelim diye kızlara sorduğumda Ceren burda yoktu. senaya "ceren nerde" dediğimde "içeri birşey alamaya gitti" dedi

 

 

"ben ona bakıp geliyorum siz havuza girin" dedim. Onlarda onayladıktan sonra eve girdim girdiğimde fısıltı şeklinde konuşmalar duydum.

 

 

merakla kim diye ilerlerken görüş alanıma abim ve ceren girdi "ceren" diye seslendigimde ikisininde dikkati buraya kesildi

 

 

"ne yapıyorsunuz birşey mi oldu" dedim abim ve ceren aynı anda "birşey olmadı" diyince öyle mi der gibi bakış attım

 

 

abim "içeri birşey almaya geldim ceren de birşey arıyormuş bilmiyorum dedim" dedi

 

 

bende "anladım ne arıyorsun ceren sana yardım edeyim dedim"

 

 

abim "siz arayın ben çocukların yanına gideyim" dedi "tamam abi" dedim.

 

 

Ceren de "ben üstümü değiştirip geliyorum sen git" dedi "niye bikinin güzeldi hem çok isteyerek almıştın" dedim o da "evet ama beğenmedim mayo giyicem" dedi

 

 

bende "gideyim gitmesinede sizde bir iş var ilk önce ondan bahset" dedim "knk valla eve gidince anlaticam" dedi "söz mü" dedim "valla söz" dedi "iyi ben havuzdayim o zaman hızlı gel" dedim beni onaylayınca dışarı çıktım.

 

 

 

 

Havuza girip sena ve Ece ablanın yanına yüzdüm su ilk başta soğuk gelsede biraz sonra alışmıştım. Herkes konuşup sohbet ediyordu. Havuz başında 3 4 saat geçirdikten sonra erkekler alt katta kızlar üst katta sırayla banyo yaptık akşam yemeğimizi yedikten sonra kulüp için hazırlanmaya başladık. Ben siyah siyah dekolteli kısa bir elbise giyip saçlarımı açık bıraktım makyajımı koyu tonlarda yapıp ayağıma siyah topuklularimi geçirdim

 

 

( Ben)

 

(Ceren)

 

(Sena)

                       (Ece)

 

 

 

 

Kızlarla hepimiz hazırlandığımız da aşağı indik abimler ve sedef hazır bir şekilde arabanın yanında bekliyordu.

 

 

Yanlarına gittiğimizde abim beni süzerek "bu ne hal kızım" dedi bende omuz silktim "herkes bu şekilde giyiniyor ne olucak "dedim normalde bu kadar açık giyinmezdim ama bugün sedefin kıyafetini gördükten sonra senadan bunu ödünç aldım. bu sefer birşey diyemedi hepimiz arabalara bindikten sonra yola koyulduk hızlı geçen 2 saatin sonunda kulübe vardık kapıda 1.60 boyumuzla omuzlarına bile gelmediğimiz 2 metre adamlar kimlik kontrolü yaptıktan sonra içeri geçtik.

 

 

Yan yana bir masaya erkekler bir masaya kadınlar olarak geçtik abimler sipariş verirken bize hafif alkollü kokteyl söylediler kendilerine ise votka ve tekila söylediler

 

 

sedef "ayy ben de içki istiyorum" diyerek onlarla aynı sipariş verdi. Kızlarla kokteylerini içerken bir yandan müziğin ritmine göre hafif dans ediyorduk. Abimlere baktığımda Sezgin onlara birşey diyip çıkışa yöneldi. Ardından Sedefte tuvalete gidiyorum diyerek yanımızdan ayrıldı yaklaşık 10 dk geçti ama ikiside gelmedi bende cerene "abinin peşinden gidiyorum beni idare et" dedim.

 

 

 

 

Çıkış kapısından çıktığımda Sezgin görüş alanıma girdi sedefle konuşuyordu. Bu kız tuvalete gidicem dememiş miydi. Yanlarına gitmek için adım atmıştımki sedef sezginin dudaklarına yapışması bir oldu. Gördüğüm görüntü kazık gibi çakılmama neden oldu. Sezginin beni görmesiyle sedefi itip "Melis yanlış anladın" demesi bir oldu hızla kulübün içine girdim.

 

 

 

 

Sezgin arkamdan gelip kolumu tuttu. "Melis gerçekten yanlış anladın anlatmama izin ver" dedi. "Abi ben neyi yanlış anlıcam sedefin seni öpmesini mi öpebilir. Sonuçta Bu beni ilgilendirmez bırak kolumu" diyerek elimi çektim kızların yanına olabildiğince hızlı vardım abimler içki almak için barmenin yanına gitmişlerdi.

 

 

Kızların masasına gittiğimde beni gören sena oldu "ne oldu kızım bu ne hal" dedi "birşey olmadı eğlenceye devam" dedim sipariş götüren garsonun elinden adını bilmediğim ağır bir içki alıp kafaya diktim boğazım gibi içimde kor ateş gibi yanıyordu.

 

 

Sezgin sedefle konuşmak için geri dönmüştü sanırım peşimden gelmediğine göre Kızlara "hadi bakalım dansa devam' dedim ve dans etmeye başladık bir süre sonra yanımıza hiç tanımadığımız birkaç erkek gelip "ooo kızlar bizimle takılmak istermisiniz" dedi.

 

 

Ece abla sabit bir yüz ifadesiyle "gerek yok yanımızda takıldığımız birileri var" dedi.

 

 

Çocuk "oo güzellik sen konuşuyormuydun geldiğinizden beri bakıyoruz çok sessizsin" dedi bu sırada abimler içkilerini alıp gelmişti emre abi "ne oluyor beyler hayırdır" dedi.

 

 

"Biz Kızlara soruyoruz size ne oluyor eee güzellik ne diyorsun" diyerek soruyu bana yöneltti. ne ara geldiğini anlamadığım Sezgin "bize ne mi oluyor mahallenin kızlarına özellikle kız kardeşime laf atarsan bu oluyor" diyerek adamın yüzüne kafasını geçirdi abimlerde boş dururmu diğerlerini de onlar almıştı biz çığlık çığlığa "yapmayın" desekte durmamışlardı.

 

 

polisler olaya el atmıştı ama iki tarafta sakinleşmeyince Sonumuz ne mi olmuştu. Tabi ki de nezarethanede abim Sezgin ve emre abi bir hücrede sena ben ceren ve Ece abla onların yan hücresinde oturuyorduk. Kavga ettikleri çocuklar ise şuan hastanedeydi. Hepimizin ifadesi alınmış sonucu bekliyorduk.

 

 

Bizi bir üşüme almıştı tir tir titriyorduk abim bunu görmüştü ve "sana demiştim dimi böyle giyinme diye ne oldu şimdi üşüyorsun" bana ceketini çıkartıp verdi Sezgin ve emre abi de çıkarıp cerenle senaya verdi.

 

 

Abim oturduğu yerden kalkıp "Allah'ım sen bana sabır ver" diyerek gezelemeye başladı.

 

 

emre abi "tamam cem biraz sakin ol" dedi bende ona katılarak abime "aynen abi biraz sakinleş heee" dedim.

 

 

oda "sakinleşeyim heee şuan nerdeyiz farkında mısın Melis" dedi

 

 

Bende "eee nezarethanedeyiz abi" dedim. "Onu zaten görüyorum Melis tatile diye geldik şimdi nezarethanedeyiz." Dedi

 

 

bende "dövmeseydiniz çocukları napiyim bir anda üstlerine atladınız" dedim.

 

 

Cerende beni destekledi "evet cillop gibi adamların haşatini. çıkardınız özellikle abi sen çocuk tır çarpmış gibi gözleri yerinden oynadı" dedi

 

 

Sezgin sessizliğini bozarak. "İyi yapmışım az bile oldu birde gelmiş cillop gibi çocuk diyor hem sen hiç konuşma çok kızgınım üzerim seni" dedi Abimde "evet hiç konuşmayın" dedi el mecbur sessizce oturduk.

 

 

İçeri giren memurla ayağa kalktık memur "çıkabilirsiniz adamlar körkütük sarhoşmuş fazla hırpalamişsiniz ama iki taraftada yaralanma olduğu için serbestsiniz" dedi kilitler açıldıktan sonra imza attık daha sonra arabalara binip yazlığa gittik sedefte ordaydi yanımiza gelip "ne oldu bu haliniz ne" dedi

 

 

abim sinirli bir şekilde "yarın sabah yola çıkıyoruz tatil burada sona erdi kim bilir biraz daha kalsak hapse gireriz " dedi. daha sonra abimlerin hepsi odalarina giderken biz aşağıda kalıp herşeyi anlattık daha sonra odalarımıza çıkıp üstümü değiştirip makyajlarımızı çıkardık.

 

 

 

 

Kimse odalarından çıkmamıştı. Büyük ihtimalle valizleri topluyorlardi. Bende bunaldığım için orman tarafına olan kapıdan dışarı çıktım biraz yürümeye başladım kendimi yere bırakıp öylece derin düşüncelere daldım adım sesiyle gelene baktım şuan görmek istediğim en son kişiydi. Sezgin hemen kalkıp gitmeye çalıştıgımda daha önce hiç duymadığım ses tonuyla 'dur Melis kaçma konuşalım" dedi.

 

 

Bende "doğru söylüyorsun Neden kaçıyorum ki artik sona geldik dimi bari sana hissettiklerimi söyleyim" dedim

 

 

oda "neden bahsediyorsun anlamıyorum" dedi bende "tabi anlamazsın sen sadece beni anlamıyorsun sadece beni görmüyorsun sana nasıl baktığımı görmüyor musun sana baktığımda gözlerimin nasıl parladığını sesini duyduğumda nasıl heyecanlandığımı beni görmüyor musun Sezgin "dedim

 

 

"yapma Melis bunu bize yapma kardeşim dediğim adama bunu yapamam seni sevemem seni bana güvenerek emanet eden Abine ihanet edemem yapamam" dedi

 

 

"doğru söylüyorsun senin sevdiğin imkansız aşkın sedef vardı dimi" dedim. "bunun onla bir alakası yok" dedi.

 

 

"Tamam Sezgin abi ben seni anladım bundan sonra senin istediğin gibi olucak herkesin yanında kardeşin dedigin adamın kız kardeşi olarak yanlizken birbirimizi hiç tanımıyormuşuz gibi davranıcam" dedim ve oradan uzaklaştım direk odama çıktım.

 

 

gözlerimden yaşlar firar ediyordu. Odaya girdiğimde kızlar "ne oldu" diye soru yağmuruna tuttu herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlattım.

 

 

 

 

Ceren "oha yani abimin aşık olduğu kişi gerçekten sedefmi" kafa saklamakla yetindim

 

 

Senada "ve gözünün önünde öpüştüler" dedi. tekrar kafa salladım

 

 

Cerende "bunu kabul edemem ben seni istiyordum görümce olarak" dedi.

 

 

Bende "maalesef bizden olmaz ceren artık vazgeçiyorum onun hayatında biri var bende kendi hayatıma devam edip birini bulucam" dedim.

 

 

Eminim Kızların kafasında binlerce soru vardı. Ama ceren bugün daha fazla konuşamayacağımı anlayıp "bugünlük bu kadar yeter zaten yarın sabah geri dönüyoruz erken kalkıcaz yatın hadi" dedi.

 

 

Senada onayladıktan sonra hepimiz yattık kendimizi uykunun kollarına bıraktık.

Loading...
0%