Yeni Üyelik
14.
Bölüm

13.Bölüm

@pnrkynk20

Sevda gelir gelmez öyle bir konuşmaya başladı ki hâlâ susmadı. Herşeyde beni azarlayıp 'nasıl bana söylemezsin'diye cümlesini bitirip tekrardan başlıyordu. Sanırım susmıcaktı ve nerdeyse uykudan göz kapaklarımı bant lamak istiyordum. İki saattir sormadığı soru yoktu ben cevap veremeden de diğer soruya geçiyordu. Ateş Oda'da sessiz duruyordu belkide uyumuştu.

 

"Suuu kızım ben kime diyorum yaaaa cevap versene" dediğini duyduğum an gözlerimi Sevda'nın gözleriyle birleştirdim.

 

"Noldu canım dalmışım yaaa "

 

"Diyorum ki kankks aldığın o köpek nerde çok mu korkunç"

 

"Haaa benim odamda sen korkma diye orda duruyor" diyip nabzını yoklamak için "istersen getiriyim kocaman, simsiyah,kısa sürede bana alıştı ama sana karşı nasıl olur bilemem dur ben getiriyim" diyip ayağa kalkar kalkmaz kolumu tuttu. Bunu yapıcağını biliyordum çünkü;küçüklükten travması vardı.

 

"Saçmalama yaaaa zaten ne gerek vardı o köpeğe kesin ben gelmiyim diye aldın değil mi? Korktuğumu biliyordun. Evinin anahtarını banada ver dediğim zaman nasıl oluyorsa arayıp sormadın, bide eve köpek aldın"

 

"Olur mu hiç öyle şey? Herşeyi böyle yanlış anlayıp alınganlık mı göstereceksin? "

 

"Sağol kanks yaaa bi alıngan olmadığımız kalmıştı gerçekten sağol" diyip kollarını göğsünün üzerinden bağladı. Bana dönüp 'hı'gibisinden bir ses çıkarıp tekrardan kafasını çeviriyordu benim gerçekten sevda'dan kurtuluşum yoktu.

 

'Sevdaaa"diyip kolunu dürt tüm

 

"Hmm" diyip bana dönmeden cevapladı. Böyle çok komik duruyordu ama gülersem daha çok kızardı ve ben bunu riske atamazdım.

 

"Sana kahve yapıyım mı özür dilemek için hani? "

 

"Haaaa hani sen bana kahve yapmazdın misafir olmadığım için kendi kahvemi kendim yapıyordum kahvenin yerini biliyordum ya sonuçta" diyip kaşlarını kaldırıp alnını kırıştırarak konuştu.

 

"Tamam o zaman bende üşenmiştim zaten git kendi kahvemi kendin yap" diyerek koltuğa iyice yayıldım.Ciddi olduğumu görünce masum masum"bana kahve yapmıcak mısın şimdi? "diyip gözlerini doldurdu.

 

" Yapma dedin ya Sevda "diyerek bağırıp" Kızım sen regl falan mısın yaaa ne bu alınganlık"

 

"Suuğğğ" diyerek bağıra bağıra ağlamaya başladı. Hemen bana sarıldı. Gözlerimi kocaman açarak Sevda'ya bakmaya başladım.

 

"Noldu şimdi yaaa ağlıcağın naptım ben yine"

 

"Canım ağlamak istedi. " diyip burnunu çekip konuşmaya devam etti."Bir erkekten uzun zamandır hoşlanıyorum , beni sanırım sadece birlikte olmak için kullanıyor. Sevgilisi var ama bırakmıyor o kızı hayır güzel birşey de değil "diyip elin'yle vücudunu gösterip " Beni nasıl sevmez "diyip ağlamaya devam etti. Dediklerinden sonra şaşkınlıktan kocaman gözler ve açık ağzımla Sevda'ya bakmaya başladım.

 

" Bunu neden bana söylemedin " dedim ve biraz daha sıkı sarılmaya başladım.

 

"Ama görüceksin o kız onu bırakmak zorunda kalıcak ne gerekiyorsa onu yapıcam görürsün"

 

"Kim bu adam, neden bana söylemedin ve tanıdığımız biri mi? "

 

"Yok kuşum tanımazsın sen boşver"

 

"Neden birlikte oldun Sevda sevgilisi olduğunu bildiğin halde"

 

"Offf bilmiyorum çekildim sanırım sonuda mağlum, yatak'ta bitti" diyince tiksinir eşine yüzümü buruşturdum."Neyse kuzu yaa benim gitmem lazım bu arada kahve yapamadan bile affettim seni"diyerek yanağımdan bir makas alıp,göz kırptı ve gitti.

 

Hala anlattıklarının şokundaydım nadıl böyle birşey yapardı. Böyle şeyleri insan sevgilisiyle bile yapmazken , Sevda nasıl onu sevmeyen bir adamla böyle birşey yapardı. Bana böyle şeyler o kadar saçma geliyordu ki...

Düşüncelerimi bölen şeyse Ateş'in sesi oldu.

 

"Sonunda yaaa ne bağrış çağrış konuşuyorsunuz öyle mahalle duydu mahalle" diyip yanıma oturdu.

 

"O kadar yüksek sesli mi konuştuk yaaa? "diyince kaşlarını çatıp yüzüme daha dikkatli bakmaya başladı.

 

" Evet de senin halin ne böyle...sanki evin barkın yıkılmış gibi"diyince istemeden de olsa kahkaha atmıştım. Bu halime kaşlarını yukarı kaldırıp bakmaya başladı.

 

"İyiyim iyiyim hani mahalle duymuştu... Sen hemen yan odadaydın duymuşsundur zaten" diyip kahkaha atmaya devam ettim.

 

"Aslında haklısın" diyip elleriyle sakallarını kaşıyor günü yapıp gözünü kısarak yukarı bakmaya başladı, elini sallayıp şıklatarak"Neydi o ya ha hatırladım"diyerek işaret parmağını yüzüne çıkarıp bana korku bir şekilde sırıtmaya başladı. "Kocaman ve simsiyah olup senin odanda olan köpek... Bak bunu duydum haklısın" diyince burdan çeviremezdim ne dıcektım şimdi gerçekten Ateş'i köpek gibi göstermiştim."Haa bide neydi kısa zamanda sana alışmış ama ona nasıl olucağını bilemezmişsin... Bunuda doğru hatırlıyor muyum? "diyince gerçekten başıma bela aldığımı anladım bana şuan öyle tehlikeli bakıyordu ki bana da öyle geliyor olabilirdi tabi ama ne olursa olsun gönlünü almam lazımdı. Hemen ayağa kalkıp çocuk gibi elimi önümde birleştirip dikilmeye başladım.

 

" Ş.. Şeyyy Ateşşşş"

 

"Ne Ateş, söyle bekliyorum işte " hafiften korkmaya başlamıştım ama belli edicek de değildim. Tekrar oturup bana kıyamıcağını düşünerek tatlı olduğunu düşündüğüm bir şekilde gülmeye başladım. "Bir de şey vardı istersen getiriyim demiştin, değil mi? "diyince haklı olarak kızmıştı. İstemeden de olsa ona böyle birşeyi ima ettiğim için kendimden utanıp gözlerimin dolmasına engel olamamıştım. Hemen başımı eğdim. GöLerimin dolduğunu anlayınca kaşlarını çatıp " Noldu şimdi , neden gözlerin doldu senin "diyip işaret parmağını kıvırıp çenemin altından başımı kaldırdı. " Neden gözlerin doldu senin"

 

"B..ben çok özür dilerim gerçekten seni böyle bir duruma sokmak istemezdim " diyip ağlamaya başladım. Gözlerine bakınca bana karşı büyük bir şefkatle baktığını gördüm şimdiye kadar bana zarar vericek hiçbirşey yapmamıştı ama istemsizce korkuyordum. Öyle ifadesiz bakıyordu ki...

 

"Sana inanamıyorum" diyerek bir anda büyük bir kahkaha attı. "Kusura bakma ama çok komik " diyerek kahkaha atmaya devam etti. "Bunun yüzünden ağlanmaz ama kızım yaaa" diyip beni kendisine çekerek sarıldı. Şaşkınca kollarının aradında hareketsiz bekliyordum. Hala kahkaha atıyordu . Ne yapıcağımı şaşırmıştım. Beni kendinden uzaklaştırken bile ben hala şaşkınca duruyordum. "Su eğer özür dilemek istiyorsan bana o tatlıdan yapar mısın? Özür dilemek istemiyorsanda sen bilirsin tabii" diyip gülmeye devam etti. Başımı aşağı yukarı sallayıp mutfağa doğru gittim. Arkamdan baktığını hissediyordum.

 

            

 

                                🪐

 

Bir kase tatlı yapıp Ateş'in yanına gittim. Bir ayak bileğini diğer bacağının diz kısmına koyup koltukta yayılmış bir şekilde dizinin üzerine parmaklarıyla vurarak ritim tutuyordu. Önüne gelip Kase'yi bıraktım ve ayakta beklemeye devam ettim. Kaşlarını çatıp başını koltuğun boş kısmına doğru otur dercesine savurdu. Başımı sallayıp oturdum.

 

"Kendine neden yapmadın" diyip yüzüme bakmaya başladı. "Ben ikimize yaparsın beraber yeriz diye düşünmüştüm"

 

"Sen ye benim canım istemiyor " diyerek gülmeye çalıştım. Başını sallayıp ağzına bir kaşık tatlı götürdü. Hemen yüzünü buruşturdu. Sanki çok kötü birşey yiyordu.

 

"Kızım istemiyorsan yapmasaydın direk veni öldürmek istiyorsun sanırım " diyip öksürmeye başladı.

 

"Hayır imkansız bu tatlıda yanlış yapmam tek iyi yaptığım şey bu" diyip elinden kaşığı alıp biraz tatlıdan alarak ağzıma götürüp, yedim.

 

"Eeee bunun tadı gayet iyi ama"

 

"Bakıyım " diyip elimden kaşığı alıp tatlıdan biraz alıp ağzına götürdü. "Bak şimdi daha güzel olmuş eline sağlık " diyip göz kırpıp, bir kendi yiyor bide kaşığı bana uzatıyordu.

 

"Barıştık mı? Affettin mi beni? "

 

"Küs müydük ki"diyince derin bir nefes alıp " Teşekkür ederim " diyip boynuna sarıldım. Elini bel boşluğuma koyup benim sarılmama karşılık verdi.

 

"Bana kızıcaksın affetmiceksin diye çok korktum Ateş " diyerek ağlamaya başladım. Burnunu saçlarıma bastırıp nefes aldıktan sonra "Ben sana ne zaman kızdım ya da ne zaman küstüm küçük hanım" diyip saçlarımı okşamaya başladı. "Biraz daha boynumu sıkarsan fazla yaşamam zaten " diyince hemen ellerimi gevşettim hemen uzaklaştım yanından burnumu çekerek "Özür dilerim " dedim.

 

"Kızım bu ne yaaa ağlak mısın sen? " diyerek gülmeye başladı. Sevda'ya alıngan mısın derken benim böyle durup durup ağlamam şoku...

 

"Haklısın" diyip bende gülmeye başladım.

                             

 

                            

 

 

                                   🪐

 

 

 

 

 

 

 

🖤Selamlar🖤

Ben geldimmm fazla bekletmemek için hemen yeni bir bölümle geldim sizde umarım oy ve yorumlarınızı esirgemezsiniz

😘 Sizi çok seviyorum😘

Kısa zamanda görüşmek dileğiyle

 

 

Loading...
0%