Yeni Üyelik
17.
Bölüm

16.Bölüm

@pnrkynk20

Hala atlatamadığım gerçek ve kırmızı yanaklarımla beraber banyodan çıkmaya karar verdim. Ne kadar yüzümü yıkasamda geçmemişti bir türlü....

 

Bir de kalbimin atışları vardı tabi... Sakinleşmek için ne kadarda beklesem boştu. Kalp atışım her yavaşladığında o anların aklıma gelmesiyle yine hızlanıyordu. Kısır bir döngüye girmiştim sanki...Bir gerçek vardı ki oda mutlu olmam hatta çok çok fazla mutlu olmam vardı...

 

Keşke o yatakta sevgilisi olarak uyansaydım belkide karısı Allah'ım ne güzel hayallerdi bunlar ama sadece bir hayal tabii...

 

O seni napsın kızım boy pos desen var, gözler kapkara baktıkca bakasın geliyor, kirpikleri ok kalbine hançer sanki, hele ki o gamzeleri ahhh beni benden alıyor, kaslı, heybetli.... Say say bitmez bide aynaya bakalım...

 

Aynaya bakınca Siyah ,uzun saçlar, onun kadar olmasada siyaha yakın gözlerim vardı benimde ama tabiki de onunla kıyaslanmazdı, dolgun dudaklarım vardı ve burnum biçimliydi... Boyum ortanın üstüydü... 1,60 değil ama 1,70'de değildim , ince belim vardı ama spor takılır ve bol parçalar tercih ederdim...

 

O öyle mi ama? Ahhh aklımı başımdan alıyordu... Daldığım düşüncelerden sıyrılıp elimi banyonun kapı kolundan çektim. Bir kez daha yüzümü yıkayıp , saçımı biraz düzelttikden sonra sonunda çıktım banyodan... Mutfaktan bazı sesler geldiği için mutfağa doğru adımladım. Ateş çoktan başlamıştı kahvaltı hazırlamaya yanına gidip naptığına baktım. Geniş bir tabakta yumurta çırpıyordu.

 

"Ben ne yapıyım " diyerek bakışlarını üzerime çevirmeyi başardım. Dudaklarındaki sırıtışla bana bakıyordu. Çok güzeldi , hemde çokkkk....

 

"Bilmem, sana birşey kalmadı... Hmm bence sen masayı hazırla"

 

"Hani beraber hazırlıcaktık yaaa"bu söylediğimle burnuma bir fiske vurdu.

 

" Onu tam tamına elli dakika banyoda olmadan önce düşünecektiniz küçük hanım"

 

"Ne elli dakikası ya sallama on dakika bile olmadı ki daha" diyip gözlerimi devirdim. Evet haklıydı ama kabul edicek değildim heralde...zaten ispatlayamazdı da.

 

"Bunu diceğini bildiğim için telefonundan kronometre'yi başlattım. Git bak istersen" dediklerine tabiki inanmıcaktım . Odaya gidip telefonumu elime aldım şifreye girip kaç dakika olduğuna baktım... Evet haklıydı şuan 1 saat 1 dakika 32 saniye olarak gösteriyordu. Ama kabul edicek değildim. Sıfırladım ve ayarlardan on dakikadan sonra başlamadı için kurdum. Tekrardan başlattığımda on birinci dakikasında Ateş'in yanına gittim... Telefonu ona gösterdim ve yüzüme en masum gülümseme mi takındım.

 

"Bak şuan bile on beş dakika olmamış kalbimi kırdın" diyerek birazcık gözlerimi doldurup yüzüne bakmayı sürdürdüm.

 

"Bak seeen" diyip telefonu eline aldı . "Çok zekisiniz hanımefendi" diyince tebessüm'üm büyüdü. "Amaaa sanırım ben daha zekiyim " diyerek laptop'u açtı ve bana çevirdi. "Tam tamına 1 saat 10 dakika 21 saniyede durdurdu. " Bunun yirmi dakikası oyalanmana sayıyorum, geriye kalan 21 saniyede benden sana... Yani benim için 50 dakikadır banyodaydınız efendim ve bu çok uzun bir süre"

 

Ateş çok zekiydi, onu sevme nedenlerim arasına zekayıda eklemem lazımdı sanırım...

 

"Birşey sorabilir miyim beyfendi"

 

"Tabiki buyrun lütfen " diyerek söz hakkını bana verircesine elini bana doğru uzattı.

 

"Siz bunların şifrelerini nerden biliyorsunuz"diyince erkeksi gür bir kahkaha attı. Allahım gülüşü bile beni benden alıyordu.

 

"Birincisi;telefondan şifreni açmadan kilitli ekran üzerinden kronometre açılıyor... İkincisine gelirsek laptop'un şifresini denemek istedim. Hastaneye gidince kimlikte doğum tarihini görmüştüm. İlk denemede açıldı zaten. 21 mayıs 2000 'de doğmuşsun. " diyerek beni şaşırtmayı başardı... Kocaman gözlerle ona bakarken bir kahkaha daha attı...

"210500 denedim ve açıldı. Ben napabilirim ki"diyip ocağa doğru ilerleyip altını açtı. Tavaya biraz yağ ekleyip yumurtayı ekledi ve tekrar bana döndü" Bence zeki olduğumu kabul etmelisin"

 

"Tamam haklısın telefon şifrem de aynı zaten onada girebilirsin... Saklıcak birşeyim yok ki ama bir dahakine kronometre'ye parmak izi ekliyim not aldım bunu" cümlemi bitirince yine o güzel kahkahasını bana sundu. O böyle gülücekse ben her zaman böyle inatlaşırdım hiç sorun değildi.

 

"Doğum gününü bilen herkes şifreni çözer ama olmaz öyle değiştir bence"

 

"Başka ne koyucam ki benim böyle sevgili olduğumuz tarihi, tanışma tarihi, bilmem doğum gününü koyucağım bir sevgilim olmadı "

 

"Aaa Koray beyi unuttunuz " diyince yüzüne baktım. Yüzümde ne gördüyse kaşları havalandı. "Ne yalan mı? Koray senin sevgilin değil miydi? "

 

"Sevgilim olsaydı sen beni onun elinden kurtarırken bana zarar vermez ne olursa olsun seni uzaklaştırırdı. " dedim yüksek sesle"hayır en çokta şuna kızıyorum yaaa... Belkide sen kötü biriydin, belkide bana zarar vericeksin yaaa...gel al dedin ve gelmeyip iki birşey geveledi ve evden çıktı. Sonra aramadı da... Sence bu bir ilişki miydi? "

 

"Haklısın " Yumurtayı karıştırmaya başladı.

 

"Sen olsan izin verir miydin Ateş? "

 

"Neye izin verir miydim?"

 

"Sevgilinin başka bir adamın yanında kalmasına, hani sevgiliymişiz ya biz koray'la"

kaşlarını çatarak bana döndü.

 

"Şaka yapıyorsun sanırım... Böyle şeye ben izin verir miyim sence? "

 

"Bilmem... Öyle bir'sevgilin sonuçta'dedin ki belki sende bırakırsın diye düşünmüştüm"

 

"O zaman sen düşünme Su" gözleri resmen daha da kararmıştı yüksek sesle"beni bu kadar mı tanımadın Su? Gerçekten mi? "ilk defa bana yüksek sesle konuşuyordu. Ne kadar şaşırsamda bozmadım. Bana ne kadar daha yüksek sesle konuşcağını merak etmiştim o an için...

 

"Tanıdığım için soruyorum zaten Ateş"

 

"Tanıdığına emin misin? Ben seni herkesden kıskanırdım tamam mı? Yanına erkek sinek bile yaklaşamazdı" diyerek göğsüne vurarak bana doğru adımlamaya başladı. Korktum ama yine üstüne gitmekten geri durmıcaktım.

 

"Anladım o zaman koray'dan olmaz ben kendime beni kıskancak birini bulmam lazım sanırım" diyip elimi çenemin altına koyup düşünür gibi yaptım.

 

"Ha bulcaksın yani seni kıskanan başka bir erkek... Oda seni benim yanımdan almaya cesaret edicek öyle mi? " Hala üzerime doğru yavaş yavaş adımlıyordu. "Sen gidicek misin peki onun yanına? Benim arkama saklandığın gibi onunda arkasına saklanacak mısın mesela? "

 

"Sen hatırlamıyorsun ki hiçbirşeyi...belki de sevgilin var, belki nişanlın, evli bile olabilirsin"

 

"Su sana birşey sorucam yaaa neden hep ki'li konuşuyorsun... Kaç defa dicem öyle konuşma diye"

 

"Neden ki... Beni ki'lerimle bile sevicek birini bulurum belki "

 

"Ha bide sen onada böyle konuşcaksın yani öyle mi? "Tam önümde durup başını eğdi aramızda 5 santim anca vardı belkide daha az... Umursamazca konuşmaya devam ettim.

 

" Evet böyle konuşcam heralde beni sever koray gibi bırakıp gitmez"

 

"O şerefsiz doğru olanı yaptı... Seni kimse benden alamaz artık"

 

"Ben bulurum tamam mı? "

 

"Hiçbir erkeğin ölmek istediğini düşünmüyorum"

 

"Belki benim için ölümü bile göze alan biri vardır? Olamaz mı yaaa" gözlerim dolmuş ve sesim titriyordu artık "o kadar mı sevilmicek biriyim ben? Gerçekten böyle mi düşünüyorsun? "

 

"DÜŞÜNDÜĞÜM ŞEYLERİ SÖYLEMEMİ GERÇEKTEN İSTİYOR MUSUN SU! " demesine ne kadar şaşırsamda başımı aşağı yukarı salladım. Tehlikeli bir şekilde sırıtmaya başladı.dudaklarıma doğru"Duyucağın şeylerden sonra herşey için çok geç olur? Yinede duymak istiyor musun? "

 

"Ateş" Diye fısıldadım.

 

"Söyle " diyip dudaklarıma bakmayı sürdürdü.

 

"Ocağın altını açık unuttun yumurta yanar bak" diyerek yanından uzaklaşmaya çalıştım ama tekrar kolumdan tutup beni duvarla arasına aldı.

 

"Ocağın altını yanına gelmeden önce kapatmıştım " Başını daha çok eğdi cevap versem dudağım dudağına değicekti. Susmaya karar verdim. "Nerde kalmıştık. Ha duymak istiyor musun? Düşündüğüm şeyleri" Nefesi nefesim oluyordu. O kadar yakındı ve onu öpmeyi o kadar çok istedim ki... Başımı biraz geri çekip başımı salladım olumlu anlamda...

 

"Sen Benimsin... Duydun mu beni? Benim tuttuğum eli kimse benden koparıp alamaz"belimden tutup kendine biraz daha çekti.

 

" İyi yeni bulcağım sevgilime de böyle dersin o zaman oldu mu? İyi test olur benim için "başımı biraz daha ona yaklaştırıp saçlarımı kulağımın arkasına sıkıştırdım. Nefesi yüzümü yakıyordu. " Beni senden alırsa testi geçmiş ol-"cümlemi tamamlayamadan dudağıma çarpan dudaklarla kaldım öyle... Hareket etmiyordu, sadece bekliyordu, anlamamı ister gibi...

 

Dudaklarını benden ayırıp gözlerime baktı "Tekrardan söyle kim seni benden alıyordu..."

 

"Sevg-"demeye kalmadan tekrardan öpmeye başladı. Konuşmama izin vermiyordu,Harekette etmiyordu, sadece bekliyordu... Hissetmek ister gibi dudaklarını tekrardan benden kopardı.

 

" Cesaretin varsa tekrardan söyle kim seni benden alıyordu? "derin bir nefes içime çektim.

 

" Sevgi-"yine dudaklarıma yapışmıştı ama bu sefer hareket ediyordu ve hareketleri çok sertti. Belimi biraz daha kendine çekti diğer eliyle de ensemden tutarak öpmeye devam etti.

 

Nefes nefese benden ayrıldığında

"Seni Seviyorum " dedi ve Alnını alnıma yasladı . "Yanaklarımı tutarak " Hemde çok seviyorum, herkesten herşeyden kıskanıyorum seni,duydun mu beni? bırak görmeyi, duymaya bile tahammülüm yok... Nolur beni kalbimden hançerleme Su...

Ölürüm..Sensiz olmaz artık, kokun olmadan olmaz, yalvarırım bana böyle birşey söyleme güzelim"cümlesini bitirmesiyle dudaklarına bu sefer de ben yapıştım. Ellerimi ensesine sarıp onu öpmeye devam ettim.

 

Ne olursa olsun değerdi. Pişman olmıcaktım. Onu seviyordum. Allahım şuan dudaklarım dudaklarının üzerindeydi... İlk ve sonmuş gibi öpmeye devam ettim çok geçmeden oda karşılık vermeye başlamıştı. Nefessiz kalınca ne kadar istemesemde dudaklarından kopardım dudaklarımı ,ellerimi ensesinden çekmedim.Gözlerinin içine bakarak konuşmaya başladım. Tepkisini görmek istiyordum.

 

"Bende Seni Seviyorum, hemde çok Seviyorum" diyip boynuna sarıldım. Kulağına"Sen benimsin, sadece bana ait "dedim ve boynuna bir öpücük kondurdum." Kokun da benim, bedeninde benim, ruhunda..."diyerek kulağına fısıldayıp ondan uzaklaştım.

Gözlerinin içi gülüyordu.

 

Dudaklarıma yavaş yavaş yaklaşıp bir buse kondurarak uzaklaştı"Seninim... Aynı seninde Benim olduğun gibi... "diyip şahdamarımın üstünü öpmeye başladı... " Her zaman benimle,yakınımda olucak, benim günışığım olup karanlığımdaki güneş olcaksın... Kalbimdeki yerine, Evine Hoşgeldin sevgilim"diyip bana sıkıca sarıldı.

 

Bu gerçek miydi... Şuan rüyaysa burda kalıyım Ateş beni sevdiğini söyledi... Kalbimin sesini Ateş'in duyduğuna emindim. Onu öpmüştüm. İlk o bana açılmıştıııı... On dakika önce bana böyle deseler inanmazdım ama gerçekti bana sevgilim demişti... İmkansız aşkım, benim kaderimdi... O benim, ben ise onundum artık... İlk öpücüğümün sahibi... Kalbimdeki Kara Sızım..... Bize bizden başka yol yoktu.

 

 

🪐

 

 

Loading...
0%