Yeni Üyelik
2.
Bölüm
@poltasia

"Salla lan. Ne olacak sanki?"

Cidden lan ne olabilirdi ki?. En fazla soluğu nezarette alırdım. Orası da ikinci evim olduğu için bi sorun olmazdı.

Ela kolumu ittirmeye devam etti. "Hem belki bulursun hayatının aşkını." Ona kusarmış gibi bir hareket yaptım.

Gerçek aşk diye birşey yoktu. Hiç de var olmamıştı. Ela müthiç bir şekilde gözlerini devirdi ve o da bana kusarmış gibi bir hareket yaptı ve elinde tuttuğu kitabı okumaya devam etti. "Onu bunu boş ver de pizza mı söylesek?" diye konuştu Ela.

Masanın üzerine koyduğum kitabı yeniden alarak ayağa kalktım. Bu sallama işini bir bunu düşünmem lazımdı.

"Ben odamdayım." diye seslendim Ela'ya kendisi ne bok yerse yesindi.

"Bekle lan!" diye ayağa kalkarak peşimde koşmaya başladı. "Seni gönderdiğimi görürse Leyla teyze beni öldürür."

Ah anam, canım anam. Sen asla benim arkadaşlarımı korkutmazdın değil mi? Ee evin tek kızı olmakta bunu gerektirirdi. Mükemmel kıskanç bir baba ve korumacı anayı.

"Öl de kurtulayım senden." diye dalga geçtim Ela yine mükemmel bir şekilde gözlerini devirdi ve birden sırtıma atladı. Kollarını boynuma doladığında sağ kolunu ısırarak üzerimden yere atlamasını sağladım.

"Kuduz köpek." diye hayıflanarak benim odama daldı. En yakın arkadaşım olmak bunu gerektirirdi alışması gerekirdi. Ben de Ela'nın arkasından odama daldım. Abur cubur zulamı bulmuş benden gizli bir şeyler aşırıyordu. Ne kadar gizli olduğu tartışılırdı.

"Lan!" diyerek abur cuburlarıma abanan kişinin üzerine atladım. Kız korkuyla kucağında poşeti kollarıyla sararak geriye kaçtı ama arkasındaki yatağın farkına varmadığı için yatağın üzerine düştü elinden poşeti aldıktan sonra bir kenara dikkatlice koydum ve Ela'nın üzerine atlayarak onu gıdıklamaya başladım.

Kahkaha atarak beni üzerinden atmaya çalışan kız gözüme çok tatlı geldiği için sağ gözünden damlayan bir damla yaşa kıyamadım ve onu bıraktım.

Elinden tutarak Ela'yı yatağımdan kaldırdım ve yatağım sonunda bir parazitten temizlenmiş oldu.

Ellerimi hadi hadi yallah der gibi bir işaret yaptım. "Hadi görüşürüz, hadi hadi yallah. Yarın okul var."

Ela oflayarak makyaj masamın üzerine yayılan eşyalarını toplamaya başladı. Aynaya bakarak rujunu tazeledi ardından rujunu da çantasına atarak çantanın cırcırını kapattı. Ceketini giydikten sonra çantasını omzuna asarak bana bir dil çıkardı ve kapıyı çarparak evden çıktı.

Göremeyeceğini bilsem de arkasından bende ona dil çıkardım. Salak bu kız ya.

Yeniden odama girerek abur cubur zulasından bir cips aldım ve yatağa atlayarak telefonumu elime aldım. Telefona girerken cips paketini açtım ve yemeye başladım. Acaba birini işletse miydim, yoksa huzurla hayatıma devam mı etmeliydim?

Bence birincisi.

Sallamaya başlayalım bakalım. En sevdiğim sayı ne? 6.

3, 2, 1 yapalım.

6'dan 1 çıkar kaç kalır? 5.

05.

5'ten 2 çıkarsa kaç kalır? 3.

053..

​​​​​​3'ten 3 çıkarsa kaç kalır? 0.

0530...

Ve bu şekilde devam edelim. İşimi bitirdiğimde anonim yazarak kişiyi kaydettim. Profil resmine baktığımda yan açıdan deniz kenarında sigara içerken çekilen bir fotoğraf olduğunu gördüm. Kişinin kapuşonu çekiliydi, yüzüde denize dönüktü ama cüssesinden bir erkek olduğu anlaşılıyordu. Bi 5 dakika ekrana boş boş baktıktan sonra bir anlık gelen cesaretle parmaklarım klavyeye dokundu.

 

 

 

 

 

Defne:

 

 

 

 

 

Kim olduğunu bilmiyorum.

 

 

 

 

 

Kim olduğumu da bilmiyorum.

 

 

 

 

 

Ama emin olduğum tek birşey var.

 

 

 

 

 

Sen bana aitsin...

Telefonu biraz kendimden uzaklaştırarak yarattığım şahesere baktım. Gülerek yerimde biraz daha yayıldım ve ağzıma biraz daha cips attım.

Biraz zaman geçti. Ne kadar geçtiğini bilmiyorum. Ama bayağı bir süre cevap gelmemişti. Ne kadar geçtiğini ne siz sorun, ne ben söyleyeyim? Ne kadar cips yediğimi de ne siz sorun ne ben söyleyeyim? Tam çocuk fakir çıktı, internet alamıyor diye üzülürken elimde duran telefon titredi.

Kafamı iki yana sallayarak aklımdaki düşüncelerden sıyrıldım. Ela iyice aklıma sokmuştu şu sözde hayatımın aşkını. Bu saçma sapan düşüncelerden kurtulmam gerekiyordu.

Çocuk da zaten fakir değilmiş. Herhalde işi vardı.

Kafamı tekrar salladım.

'Beyin misin nesin sus artık!'

Kapanan telefonumu parmağımı okutarak açtım ve anonimden gelen mesaj sekmesine girdim.

Anonim:

What the fuck!

Çocuk İngiliz çıktı iyi mi?

 

 

 

Loading...
0%