Yeni Üyelik
8.
Bölüm
@pwrettis

"Egemen, seninle bir konu hakkında konuşabilir miyim?" Dedim kendimi toparlayarak.

Hala kafedeydik ve ona bugün, burada herşeyi açıklamak istiyordum. Daha fazla saklayacak birşeyim yoktu, ona sakladığım herşeyi söylecek sonra da bir daha karşısına çıkmayacaktım.

"Olur." Dedikten sonra ayağa kalktı. Bende arkasından ayağa kalkıp kapıya doğru ilerledim. Kafeden çıkıp merdivenlerden aşağı indikten sonra ormanda yan yana yürümeye başladık.

"Bugün için teşekkür ederim." Dedim Egemen ile son kez konuşmamın verdiği hüzün ile.

"Ne demek," dedi gülümseyerek. Hafifçe başımı eğip parmaklarımla oynamaya başladım. Hem yürüyor hem konuşuyorduk.

"Aslında, sana söylemek istediğim şey çok farklıydı." Dedim konuya bir an önce giriş yapmak için. Gözlerini bana çevirip "söylemek istediğin şey ne peki?" diye sordu büyük bir dikkat ile.

Zoraki bir şekilde gülümseyerek kafamı kaldırdım. Gözlerimi Egemen'e çevirip "aslında," diye mırıldandım.

"Ben..." Normalde bu konuşmanın basit olacağını düşünüyordum fakat gerçekten zordu.

"Eee?" Dedi konuşmam için. Birkaç saniye bekledikten sonra "anonimin kim olduğunu biliyorum." dedim. Kurduğum cümle ile birlikte durdu.

"Kim?" diye sordu meraklı bir şekilde. "Bunu çok mu erken söylüyorum veya geç mi, yoksa tam zamanı mı bilmiyorum. Madem konuşmamız kesildi kim olduğumu da bilmen lazım." Dedim.

Birkaç saniye söylediklerimi idrak etmeye çalıştı. Anladıktan sonra şaşkın bakışlarını bana çevirdi. "Sen..." Diye mırıldandı ilk önce. Devamını getiremediğinde "evet," diye mırıldandım.

"Anonim benim." Ne diyeceğini bilmiyordu, bende birşey söylemesini istemiyordum zaten.

Herşeyin sona yaklaştığını hissediyordum.

"Seni kullanmış olduğum için üzgünüm, Egemen. İlk başta seni sadece arkadaşım olarak görüyordum. Herşey sonradan gelişti..." Devamını getiremeyecek gibi hissetsem bile konuştum.

"Yine de seni kanka diye kullandığım için üzgünüm. Seni daha fazla kullanmış gibi olmamak için iletişimimizi tamamen keseceğim."

Bu sözleri söylemenin benim için ağırlığı çok fazla olsa bile rahatsız olmuştu bir kere. Bu yüzden de onu daha çok rahatsız etmeye hakkım yoktu.

"Umarım ben gittiğimde sevdiğin kız ile güzel bir yaşantınız olur. Tekrardan... Seni kullanmış gibi gözüktüğüm için üzgünüm."

Ve koca bir kalp kırıklığı.

Aga bee :')

(Son kısımda koca bir kalp kırıklığı yazan taraf Sena'nın hissettikleri için geçerli, bunu Egemen'in duyguları olarak yazmadım.)

Loading...
0%