Yeni Üyelik
1.
Bölüm
@pwrettis

Başlama tarihleriniz?

(Bir giriş bölümü olduğundan ilk bölüm kısa olacaktır.)

"Kabak gibi ortadayız, farkında mısın?" İkra omuz silkip telefonuma hattı yerleştirirken ilerideki şezlongta abim ile güneşlenen Kuzey Abi'ye baktım.

Siyah ve dalgalı saçlarına güneş vururken etraftaki çoğu kızın odaklandığı Kuzey Abi'nin kasları ortadaydı.

Hemen yanında da kumral saçlı abim şezlongta yayılmış, elindeki içeceği yudumlayarak Kuzey Abi'ye birşeyler anlatıyordu.

Biz ise bikinilerimizi giyip en arkadaki şezlongların birine oturmuş, sıkıntıdan patladığımız için birer hat alıp abilerimizi işletmeye karar vermiştik.

Farklılık olsun diye ben Kuzey Abi'yi işletirken İkra da abimi işletiyordu.

İkra ikimizin de hatlarını telefonlara taktığında elinden kendi telefonumu alıp ezberimde olan numarayı girip Dingil diye kaydettim.

İkra kaydetme şeklimi görünce ufak bir kahkaha attı. "Cuk diye oturmuş." Onun kahkahası bana da bulaşırken çoğu erkeğin bize baktığını gördüm.

Abilerimiz artık nasıl fark ettiyse aynı anda bize dönmüş, o meşhur öldürücü bakışlarını kafamıza fırlatmışlardı.

"Buradan uzaklaşmadığımız sürece abilerimizin tepkilerine gülemeyeceğiz." Dedi İkra. Başımı salladıktan sonra ayağa kalkıp üzerime bol elbisemi giydim.

Eğer altıma sadece şort atsaydım abim beni yok ederdi herhalde.

İkra altına şortunu giydiğinde somurttum. "Senin abin kıyafetlerine karışmazken benimkisi capriye bile kızıyor. Allah'ın mağara ayısı." İkra kısık sesle hitap şeklime güldüğünde göz ucuyla abimlere baktım.

Şükür, bu sefer bize bakmıyorlardı.

Elimizde telefonlarla birlikte eşyalarımızı toparlayıp kaldığımız yazlığa doğru ilerledik.

Bahçeye girdiğimizde abilerimizin bizim için şişirdiği iki deniz yatağını havuza attım. İkra keyifli bir şekilde kıkırdayarak kenarıdaki bara doğru ilerledi.

Alkollerin hemen yanında duran vişne sularımızı büyük bardaklara doldurup içine bolca buz attı. Şekilli bir pipeti içine koyduğunda yine kıkırdamaya başladı.

Bende kıkırdadım. "Manyak." Ona manyak dememe alınmadan elindeki içecekleri masaya koyduktan sonra altındaki şortu çıkartıp kenarı koydu.
Bende elbisemi çıkardığımda kendi bardağımızı alıp şişme yataklarımıza uzandık. Şişme yatakların kendine özgü bardak koymak için yapılan çukuruna bardaklarımızı bırakıp telefonlarımızı çıkarttık.

Birbirimize bakıp kafa salladıktan sonra içeceklerimizi yudumlayıp profilimize nude fotoğrafı koyduk.

Fotoğrafları internetten bulmuştuk tabii.

İçime derin bir nefes çektikten sonra o klasik girişi yaptım.

Siz: Pışt yakışıklı,

Siz: N'aber?

***

Kurgu dan diye aklıma geldi ve kitap kapağı da fazlasıyla hoşuma gitti. Bölüm biriktirmeden ilk bölümü yazdığım gibi attım.

Umarım güzel bir kurgu olur.

Ama ondan önce,

Kurgu boyunca benimle misiniz?

Yorumlara yazın lütfen.

 

Loading...
0%