Yeni Üyelik
5.
Bölüm
@pwrettis

Günün ikinci bölümü, öncekini okumayı unutmayın!

İkra
Yemeklerimizi yedikten sonra tabaklarımızı tezgaha bıraktığımız gibi Leyal ile birlikte üst kata çıktık.

Leyal bir çığlık attığında endişeyle vücudunu süzdüm. "Bir yerine birşey mi oldu Leyal?" Dedim korku dolu bir şekilde onu süzerken.

Leyal elini omuzlarıma koyduktan sonra beni sarstı. "Dingil benim engelimi kaldırmış!" Endişemin yerini bir gülme isteği aldığında dudaklarım titremeye başladı.

Gözlerime eğlence parıltıları yayıldığında aynı anda Leyal'le kahkaha atmaya başladık.

Bizde böyle dengesizdik vesselam.

***

Leyal ile ikimiz beraber yattığımız yatağa yayılmış, dedikodu ediyorduk. Ben bizim sınıftaki gıcık Seyran'ın Çeşme'ye, yani buraya tatile gelmesinden söz ederken Leyal ise çiğdemini çitleyerek dikkatle beni dinliyordu.

"O zargana pick me buraya mı geliyormuş? Hemde bizim yazlığın olduğu siteye?" Bıkkın bir nefes verip başımı olumlu anlamda salladım. Leyal oflayarak çilekli limonatasından içti.

"Gördüğü her erkeğe ve hatta erkek sineğe bile cilve yapan bir kızdan söz ediyoruz. Özellikle abilerimize kafayı takmış bir pick me'den." Başımı salladım. "Tatil tatillikten çıkacak, abilerimizi Seyran'dan saklamak zorunda kalacağız resmen." Bu sözlerimden sonra gözleri ışıldadı. "Bir fikrim var." Dedi daha rahat bir pozisyon alarak.

Hızlı hızlı çiğdemini çitlemeye başladıktan sonra sırıtarak bana baktı.

"Madem abilerimizi bu deliden saklıyoruz, sevgili rolü yapalım? Abilerimiz bu kızın ne kadar pislik olduğunu biliyorlar. Bence bu oyunumuzu seve seve kabul ederler."

Gözlerimi kaçırdım. Deniz Abi hiç öyle bir insan değildi. Dişi sineğe bile yavşayan Deniz Abi eminim ki bu kızın cilvelerine karşılık verecekti.

Ama yine de, rol olsa dâhi Deniz Abi ile sevgili olmak nasıl bir his merak ediyordum.

Şansım var mıydı gerçekten?

***

Sen bir kitap karakterisin İkra, eninde sonunda sevgili olacaksınız uzatma.

Yarın akşam görüşmek üzere ballarım!

 

Loading...
0%