Yeni Üyelik
2.
Bölüm

2. Bölüm

@q_oylesinebiri

hayatta kalmak için kendini parçalayan bir insani kaybetmekle korkutamazsın

Sora sora sınıfımı bulduktan sonra cam kenarına en arkaya geçip oturdum , biraz sınıfta göz gezdirdim sıkılınca telefonumu çıkarıp oynamaya başladım . Masaya düşen karartı ile bakışlarımı başımda dikilen kişiye çevirdim . Ara sokakta dikizlediğim çocuk karşımda dikiliyordu .

“ Bir sorun mu var ? “

“ Evet var küçük hanım , önce beni dikizle sonra da gel benim sırama otur tamam yakışıklıyım gözlerini benden alamıyorsun ama yerimden ne istiyorsun “

Bana küçük hanım mı demişti o tamam bende uzun ama o kadar da değil ya . Ayağa kalkıp karşısında durdum , bu sırada bütün sınıfın ve arkadaşlarının gözleri bizdeydi .

“ Birincisi seni dikizlemedim egoist bey ikincisi nerden bile bilirim senin sıran olduğunu üçüncüsü artık burası benim sıram gidebilirsin “

Herkes ağzı açık bir şekilde bana bakıyorlardı , ne bakıyorlarsa alt tarafı ağzının payını birazcık vermek istedim . Yüzüne baktığımda sinirden belli olan adem elması ve damarlarının gözüme batmasıyla , yutkunup istemeden dudaklarımı yaladım , bakışları aniden dudaklarıma dönerken hızlıca kalktığım yere oturup telefonuma bakmaya başladım . O bakışlardan sonra korkmuştum istemeden . Sınıftan çıkan oooo seslerini duymamazlıktan gelmeye çalıştım .

Yanıma çantasını atıp hızlıca sınıftan çıktı . Onun çıkmasıyla arkadaşları çantalarını koyup yerleşmeye başlamışlardı. Önüme oturan deve gibi çocuklarla ofladım ben nasıl tahtayı görücektim şimdi . Tam önümde oturan çocuğun arkasını dönmesiyle irkildim .

“ Selam Taha ben az önce kaba konuşan arkadaşımın adı da Yağız sen onun kusuruna bakma odundur biraz “

“ Aden bende memnun oldum tanıştığıma Taha , o egoistin adına özür dilemene gerek yok “

“ Egoist kelimesinden nefret eder bu arada “

“ bunu bildiğim iyi oldu sağ ol “

“ çok iyi anlaşıcaz seninle “

Cevap verme gereği duymadan kafamı salladım gözlerimi tekrar telefonuma çevirdim . Okulun ilk günü düşman mı yoksa dost mu edindim bilmiyorum . Dersin başlamasına 20 dakika olduğunu görünce tuvalete gitmek için sınıftan çıktım , zor da olsa sonunda bulmuştum .

İçeri girdiğimde bir grup kız kendi aralarında konuşuyorlardı beni görünce susup tip tip bakmaya başladılar , kavga istiyor canları herhalde . Aynadan saçımı düzeltmeye başladım aralarındaki sarışın yanıma gelip yüzüme iğrenircesine bakınca kendimi tutamayıp gülmeye başladım bana attıkları mal mısın bakışlarını es geçip sınıfa gittim .

Sınıfa gittiğimde Yağız sırada oturmuş Taha ve adını bilmediğim iki kişi ile konuşuyordu . Yanına gidince kafasını kaldırdı bana baktı geçmem gerektiğimi söyleyince çekildi bende sırama oturdum dersin başlamasını bekledim .

Yorucu bir okul günü olmuştu benim için şuanda son dersteydik , bütün gün Yağızın benimle uğraşmasıyla Taha ile konuşmamla geçmişti.

Ders tarihti ve ben çok sıkılmıştım gözlerimi yan tarafımda ki egoiste çevirdim , kafasının altına kolunu koymuş yüzü bana dönmüş bir Yağızla karşılaşmak şaşırtmıştı beni . Bende aynı onun gibi yüzümü ona dönecek şekilde sıraya kafamı koydum . Boşta kalan elime bir tutam saç alıp boynuna değdirmeye başladım huylandıkça küçük mırıltılar çıkarıyordu hoşuma gittikçe daha çok yapmaya başladım . Bir anda gözlerini açıp bana bakmaya başladı , masum bir şekilde gülümseyip gözlerimi kapattım . Güldüğünü hissettiğimde bende gülümsemiştim .

Dersin bitmesiyle eşyalarımı toplayıp eve gitmeye başladım . Eve gelince üstüme değiştirip yemek yedim biraz annemle sohbet ettikten sonra kitap okumak için odama geçtim .

 

 

 

 

 

 

 

 

bir sonrakı bolumde gorusmek uzere

oy vermeyı unutmayın

:) :) 

 

Loading...
0%