Yeni Üyelik
11.
Bölüm

11. Bölüm

@queenwx2

-"Siz kimsiniz?"

 

Diye sorduğum da erkek olan benim yanıma geldi ve elini uzattı.

 

-"Merhaba ben Batu (koltukta uyuyan kızı gösterdi) bu Nisa (onun yanında uyuyan kızı gösterdi) bu da Melek."

 

Bunlar benim soruma bir cevap değildi tekrar sordum.

 

-"Siz kimsiniz?"

 

-"Biz seninle 8 yaşında bir parkta tanıştık. Ben senin arkadaşınım ama bana sorarsan biz arkadaştan öte kardeş gibiyiz,Nisa onunla ortaokulda tanıştık aynı şekilde onunla da kardeş gibiyiz, Melek onunla aslında sen tanıştın hastaneden mi nerden hatırlamıyorum dönerken bağırışma sesleri duymuşsun meğersem kocası olacak adam onu dövüyormuş sen Melek'i kurtarıp o şerefsizi de hapse tıktırmışsın. O günden beri Melek bizimle yaşıyor bu arada boşandı."

 

Melek hakkında kardeşim dememişti ayrıca o adamdan bahsederken elleri yumruk olmuş ama onları saklamaya çalışmıştı. Acaba ne iş yapıyordum bir ailem varmıydı? Hiçbirini hatırlamıyorum ayrıca ben buraya neden geldim, noldu bana?

 

Soru işaretleriyle yüzüne baktığımı anlamış olacak ki tekrar konuşmaya başladı:

 

-"Buraya neden geldiğini merak ediyorsundur ben söyleyeyim nasıl anlatıcam emin ol bilmiyorum ama şimdi senin 20 yaşına kadar yaşadığın ailen gerçek ailen değilmiş sonra senin gerçek ailen bulundu ve ben Berke'ye yani biyolojik abine sinirlendiğim için onu dövmeye gittik biraz patakladık sonra sen sinir krizi geçirdin ve bayılırken kafanı çarpıp hafızanı kaybettin."

 

-"Peki eski ailem bana nasıl davranıyordu, kaç kişiydiler?"

 

-"3 tane abin vardı. Emre Ege ve Eymen abin ama sen bir tek Eymen abinle konuşuyordun. O da senin gerçek kardeşin olmadığını öğrenince seni engelledi bir daha da konuşmadınız. Bu arada bir tek Eymen abin ile konuşmanın nedeni de baban sana tecavüz etmiş ve bunu annen bilmesine rağmen sesini çıkarmamış evden çıkıp gitmişti Emre abin ise onu aramana rağmen sana inanmamıştı. Ege o sıralar arkadaşlarıyla gezmekten eve bile uğramıyormuş Eymen abin bunu öğrenince o adamı polise şikayet etmiş ve 3 yıl içeride yatmış."

 

Bunlar nasıl insanlardı böyle cidden ben bunca yıl bunlarla mı yaşamıştım. Peki gerçek ailem onlar?

 

-"Son bir sorum var. Gerçek ailem onlar nasıl insanlar?"

 

-"Abilerin yani 4 tane abin var bir ikizin bir de ikiz erkek kardeşlerin var. Abilerin sana ön yargılı davranıyor ikizin ve kardeşlerin şuan nötrler annen ve baban sana iyi davranıyor."

 

-"Teşekkürler Batu."

 

-"Lafı mı olur kraliçem."

 

-"Kraliçem?"

 

-"He sen onuda hatırlamıyorsun şöyle diyim ben sana hep böyle seslendim, hep de böyle seslenicem."

 

Sakin koçum.

 

Gözlerim ağırlaşmaya başladı bende direnmeden kendimi uykunun kollarına bıraktım.

 

~Batu Anlatımı ~

 

Aradan yaklaşık iki saat geçti. Bu sürede kızları zorda olsa eve yollamayı başardım. Erva hala uyuyordu, beni bizi hiçbir şeyi hatırlamıyordu. Sanki yeni yeni doğmuş bir bebek gibiydi ona her şeyi bıkmadan usanmadan anlatırım yeter ki hatırlasın, yeter ki ona bir şey olmasın.

 

Doktor bir kaç kontrolden sonra çıkabileceğimizi söyledi. Şuan Erva'nın kontrolleri yapılıyordu bende birazdan çıkış işlemlerini yaptıracağım.

 

Kontroller bitmişti bende çıkış işlemlerini yaptıracaktım.

 

~Erva Anlatımı ~

 

Doktorlar bir kaç kontrol yapıp gitmişlerdi. Batu denen çocukta çıkış işlemlerini yaptırıyordu, sorun şu ki ben daha evimi bile bilmiyorum. Herhalde o çocuk biliyordur. Üzerimde hasta kıyafeti vardı bende bir çantanın içinde olan kıyafetleri giydim.

 

Eşofman tarzı takılmıştım. Şuan en rahatı benim için buydu. Hiçbir yerimde yara yoktu tabi kafamdaki kocaman bandajı saymazsak.

 

Odanın kapısı tıklatıldı ve içeri Batu denen çocuk girdi. Batu:

 

-"Hazırsan çıkalım diyecektim."

 

-"Tamam ben hazırım çıkabiliriz."

 

(517 kelime)

 

Kestikkkk

 

Sizce yeni bölümde neler olacak?

 

Erva'nın hafızası ne zaman düzelecek ya da düzelecek mi?

 

Instagram: queenwx02

 

Tiktok: queenwx2

 

Yeni bölümde görüşmek üzere 👋

Loading...
0%