Yeni Üyelik
13.
Bölüm

13. Bölüm

@queenwx2

"Tamam anlamında kafamı salladım ve odasından çıkıp kendi odama girdim"

 

Yatım saat kadar telefon ile oyalandım ama şarjım bitmek üzere olduğu için şarj aletimi aramaya başladım masamda yoktu dolaba baktım yoktu en son komedininimde ki çekmeceyi açtım ve bingo burdaydı. Şarj aletimi alırken gözüme hemen yanında duran siyah defter çekti. Açıp bakıyım sonuçta benim çekmecemdeydi.

 

Defteri alıp yatağıma geri oturdum tam kapağı açacaktım ki kapı çaldı. Defteri geri yerine bıraktım ve "gel" dememle içeriye Nisa denen kız geldi.

 

-" Uyuyacak mıydın? Ben rahatsızlık vermiyim o zaman."

 

Diyerek arkasını dönüp gitmeye yeltendi.

 

-" Yok uyumayacağım gel."

 

Anında arkasını dönüp yatağımın üstüne oturdu hayır oturmadı benim dizime yattı pardon da ben bu kadar samimi olduğumuzu hatırlamıyorum tanımıyorum da neci ne yapar bilmiyorum da. Tam kalkması için bir şey söyleyecektim ki yine konuşmaya başladı.

 

-" Nasıl tanıştığımızı hatırlıyor musun?"

 

Sonra saçma bir soru sorduğunu düşünmüş olmalı ki devam etti:

 

-" Ben sana anlatayım. Liseye gidiyorduk hepimiz aynı sınıftaydık ben o zamanlar biraz kötüydüm.

 

(söylemeye çekiniyor gibiydi)

 

Ben o zamanlar biraz asosyal biriydim hani sınıfta en arkada en köşede tek oturan biri olur ya o bendim işte biraz da agresiftim şuan olduğum kızla hiç bir alakam dahi yoktu ben senin sayende bu kadar mutlu bu kadar huzurlu bir insana dönüştüm iki kere intihara kalkıştım, bağımlıydım ben yine senin sayende bıraktım tabi ki de Batu da var ama sen bir başkasın be kızçem.

 

O zamanlar çok zorluydu benim için aile hayatım, okul hayatım, üstüne aşk hayatım iyice her şey bok yoluna gidiyordu benim annem de bağımlıydı, onlar çalarak içiyordum gerçi çalmasam görsede bir şey demezdi.

 

Bu arada hala krizlerim bitmiş değil arada devam arıyor ama bıraktım senin sayende Sen olmasan belki ben şuan bok yoluna gitmiştim belki haberlere çıkardı " ŞOK ŞOK ŞOK BAĞIMLI OLAN GENÇ KIZ SOKAKTA ÖLÜ BULUNDU. "

ya da kimse bilmeden bir köşede ölüp giderdim artık ceketim çürür kalan etleri de hayvanlar yerdi kim bilir. Benim annem de bağımlılıktan öldü.

 

Bir tane kardeşim var Doruk şuan 13 yaşında orta sona gidiyor, buraya onu getiremeyeceğin için teyzemde kalıyor teyzem annemin aksine çok nazik kibar neşeli bir kadın onunda üç çocuğu var bir tanesi Doruk ile yaşıt onunla oynuyor Duru.

 

Babam ise babam hiç tanımadım kendisini kimdir ne yapar bilmiyorum Doruk da üvey annem başka bir adamdan yapmış ama o da benim gibi babasını hiç tanımadı ama biliyor musun Doruk benin için her zaman öz kardeşim olan ne kötü davrandım ne bir şey yaptım ben onun bir nevi annesi oldum bende anne yarısı teyzeler değil ablalardır. Ne kadar babalarımız farklı olsa da ne kadar üvey olsak da Doruk benim öz kardeşim biliyor musun küçükken bana anne diyor du. Büyüyünce ona anlattım her şeyi. Neyse konudan çok saptık şimdi ne diyordum. Heh hatırladım ben en arkada oturuyordum Sen geldin yanım bana " Ben dün yoktum sende tarih notları var mı?" Diye sordun benim derslerle alakam yoktu zaten sırf devamsızlık için geliyordum okula ben ise sana cevap vermeden kafamı diğer taraf...

 

İçeriden bir çığlık sesi geldi...

 

(485 kelime)

 

Kestikkkk

 

Sizce neler oluyor?

 

Bu bölüm Nisa'nın geçmişini öğrendik.

 

Böyle olduğunu bekliyor muydunuz?

 

Instagram: queenwx02

 

Tiktok: queenwx2

 

 

 

 

 

 

Loading...
0%