Yeni Üyelik
3.
Bölüm

3. Bölüm

@queenwx2

Uyandığımda saat 12'ydi şimdi kahvaltımı ettim üstümü değiştirdim ve hastaneye gitmeme 15 dakika vardı. Yakın olduğu için 5 dakikada varırım şimdi ise koltukta oturmuş boş boş tavana bakıyordum ya yine beni sevmezlerse ya o adam gibi davranırlarsa bana bunları düşünmekten kafayı yiyeceğim.

 

 

Erva kombin (Saçları açık)

 

Neyse artık gitme vakti geldi, motora atlayıp sürmeye başladım hastaneye varınca bahçeye drift atarak girdim. Bahçedeki insanların bakışları bana kaymıştı. İçeri girip danışman yazan yere gidip kadına Aysun hanımın odasını sordum.

 

-"3.katta soldan sonuncu oda"

 

Asansör korkum var evet yanlış duymadınız koskoca mafya oldum asansöre binmeye korkuyorum. Neyse ya merdivenlere yöneldim ve çıkınca odanın kapısını tıklayıp içeri girdim. İçeride orta yaşlarda bir tane kadın yanında ki adamda büyük ihtimalle ondan bir iki yaş büyüktü yanlarında ise iki tane birbirine çok benzeyen erkek çocukları vardı, yanlarında da benimle yaşıt o adamla kadına benzeyen bir kız vardı, Birde yanlarında sözde bana anne babalık yapan şahıslar vardı, yanlarındada abilerim Eymen abimle göz göze gelince gözlerinde bir hüzün vardı, üzüldüğüm tek şey Eymen abimin gerçek abim olmadığıydı ama ne olursa olsun o benim öz abimdenden de öteydi. Ben içeri girince Aysun Hanım konuşmaya başladı;

 

-"Evet Erva hanım da geldiğine göre testlere başlayabiliriz."

 

Kadın:

-"Tamam doktor hanım Beren Kızım hadi geç bakalım."

 

Beren:

-"Tamam annişim ama ben korkuyorum. "

 

Kadın:

-"Annecim yok bebeğim sinek ısırığı hadi benim elimi tutabilirsin canım kızım."

 

Beren denen kız sedyeye oturunca annesi elinden tuttu ve saçlarını okşamaya başladı. Daha iğneyi görür görmez kız çığlık atmaya başladı arkadaki çocuklarda kulaklarını kapatıyorlardı. Berenden test alınınca Aysun Hanım bendende kan aldı Berenin babası beni dikkatle izliyordu her hareketimi. Aysun Hanım testlerin normalde bir kaç güne çıktığını ama Poyraz bey (Berenin babası) sayesinde 2 saate çıkacağını söyleyince dışarı çıktım ve bahçedeki banklardan birine oturdum. Batuyu aradım.

 

Aslanım:

-"Oooo sen beni ararmıydın ya hanımefendi yine ne işin düştü?"

 

Sen:

-"Ben bu aralar fazla müsait değilim de o yüzden neyse ben gelince sana anlatırım şimdi istediğim şeye gelirsek Poyraz KARAHAN evli kızı var ismi Beren iki tane dağa oğlu olduğunu biliyorum daha fazla çocuğuda olabilir bilmiyorum bana bunları araştırır mısın? He bu arada benim bilgilerimi gizle sadece beni üniversiteye giden birisi sansınlar."

 

Aslanım:

-"Tamam kraliçem bir saate elinde olur bilgiler. Seninkileri de hallederim."

 

Sen:

-"Eyvallah."

 

Aslanım:

-"Yine mahalle kekosuna dönüş yaptığına göre ben kaçayım. "

 

Sen:

-"Siktir git."

 

Aslanım:

-"Uy kraliçe sinirlendi hadi görüşürüz ben kaçam."

 

Deli çocuk ya ha bu arada Batu benim arkadaşım benim için kardeşten öte kendisi babam beni dövdüğünde ağlamama da kızdıkları için odamın penceresinden dışarı kaçardım giriş katta oturduğumuz için bişey olmuyordu ya da beni evden kovar sabaha kadar eve almazlardı bunları Eymen abim bilmiyor bilse de izin vermezdi zaten yine o günlerden biri 8 yaşındaydık galiba. Evin biraz uzağında bir park vardı oda geceleri kimse olmuyordu o gün ise sadece Batu vardı. Bankta oturmuş boş boş parkı izliyordu gittim bende yanına oturdum bana baktı sonra önüne döndü hiç konuşmadı aradan yarım saat falan geçti artık benimde canım sıkılmaya başladı. Batuya döndüm ve

 

Sen:

-"Sen neden bu parktasın?"

 

Batu:

-"Babam evden kovdu bende eve yakın diye buraya geldim."

 

Sen:

-"Niye kovdu ki?"

 

Batu:

-"Yemek yedim diye kendisi yiyecekmiş bende mutfakta gördüm dedim herhalde annem bana koydu da seslenmeyi unutmuş yedim bitirdim sonra babam gördü önce dövdü sonra evden kovdu neyse sıkıntı yok ben alıştım zaten sen neden buradasın?"

 

Sen:

-"Beni de babam kovdu. Beni döverken ağladım diye ama ben bişey yapmadım ki odamda boyama yapıyordum sonra bi anda babam geldi beni dövdü ağladım diyede evden kovdu offf soğukmuş Eymen abim beni farkedene kadar burdayım ben şimdi uyumuştur sabaha kadar burda kalmak zorundayım ayyy çok soğuk."

 

Batu ceketini çıkardı ve benim üstüme örttü.

 

Sen:

-"Ama sen üşürsün."

 

Batu:

-"Yok ben alışkınım boşver beni sen üşüme. Ha bende babam işe gidene kadar burdayım yani bende sabaha kadar burda kalmak zorundayım."

 

Sen:

-"Adın ne peki?"

 

Batu:

-"Benim adım Batu. Senin adın ne peki?"

 

Sen:

-"Benim adım da Erva. Batu arkadaş olalım mı?"

 

Batu:

-"Olalım kraliçem."

 

Sen:

-"Neden öyle dedin?"

 

Batu:

-"Ne demişim?"

 

Sen:

-"Kraliçe dedin."

 

Batu:

-"Tancın var tanç takanlar prenses olur ama sen kraliçesin."

 

Sen:

-"Ben neden kraliçeyim?"

 

Batu:

-"Çünkü sen onca şeye rağmen hep güldüğün için kraliçesin sevdim bunu bundan sonra sana kraliçe diyeceğim. "

 

Sen:

-"Tamam bende sevdim (ayağa kalktım ve etrafımda dönmeye başladım.) Batu bak ben kraliçeyim."

 

Batu:

-"Evet öylesin."Bunu derken birlikte kahkaha atıyorduk.

 

O gün ilk defa o kadar gülmüştüm sabaha kadar kahkaha attık bende Batu ya ben kraliçeysem sende kral ol dedim ama kabul etmedi senin kralın başkası olacak akıllım biz arkadaşız demişti bende biraz düşündükten sonra ona aslanım demiştim ne alaka bilmiyorum ama bi an aklıma o geldi ve bende öyle seslendim Batuya sorduğumda onunda beğendini ona böyle seslene bileceğimi söylemişti. Sabah olunca Eymen abim beni almaya geldi Batu da kendi evine gitti.

 

Artık hep karşılaşır olduk hatta pencereden camı gözlüyorum ne zaman parkta olursa koşarak babamı annemi umursamayarak Batunun yanına gidiyordum. Artık büyüdük ve hala yakın arkadaşız hiç koymadık ve hiç te kopmicaz bu hep böyle oldu bundan sonrada böyle olacak o bana abilerimin yapmadığı abiliği yaptı olmayan kardeşim oldu ve hepte olacak buna adım kadar eminim ama bu aralar işlerim yoğun olduğu için ona çok vakit ayıramadım alınmış biraz neyse dönünce gönlünü alırım.

 

Aradan bir saat geçmiş ve telefonuma bir mesaj geldi.

 

Aslanım:

-"Kraliçem istediğin bilgiler bunlar. Poyraz KARAHAN 46 yaşında evli 7 erkek 1 kız çocuğu var, karısı Emek KARAHAN 45 yaşında, en büyük çocuk Barlas KARAHAN 27 yaşında spor hocası ikinci çocuk Barkın KARAHAN 25 yaşında avukat , üçüncü çocuk Barış KARAHAN 23 yaşında mimar, dördüncü çocuk Berke KARAHAN 22 yaşında öğretmenlik okuyor. Beşinci çocuk Baran KARAHAN bunun ikizi var 20 yaşında tercümanlık okuyor, altıncı çocuk Beren KARAHAN Baran'ın ikizi 20 yaşında güzel sanatlar okuyor, yedinci çocuk Berkay KARAHAN 18 yaşında ikizi var lise son sınıf öğrencisi, sekizinci çocuk Berkan KARAHAN 18 yaşında Berkay'ın ikizi lise son sınıf öğrencisi."

 

Yanıma bir tane hemşire geldi ve beni beklediklerini söyledi. Yine merdivenlerden yukarı çıktım ve odanın önüne gelince kapıyı tıklattım içeriden gelen "gel" sesiyle içeri girdim Aysun Hanım konuşmaya başladı.

 

Aysun Hanım:

-"Evet Erva hanımda geldiğine göre artık sonuçları açıklayabilirim."

 

Elinde tuttuğu zarfı yavaş yavaş açmaya başladı, kağıdı açtı ve okumaya başladı.

 

Aysun Hanım:

-"Yapılan DNA testine göre Poyraz KARAHAN ve Erva KAYA arasında ..."

 

(955 kelime)

 

Kestikkkk

Sizce Erva gerçek ailesini buldu mu?

 

 

Loading...
0%