Yeni Üyelik
4.
Bölüm

4. Bölüm

@queenwx2

Aysun Hanım:

-"Yapılan DNA testine göre Poyraz KARAHAN ve Erva KAYA arasında %99.9 bağ vardır."

 

Duyduklarımla birlikte ayağa fırladım ve kapıya doğru yürüdüm tam dışarı çıkacakken Poyraz bey konuşmaya başladı.

 

-"Erva biraz konuşabilir miyiz?"

 

Sen:

-" Tabi şu köşeye geçelim" diyerek koridorun sonundaki boş alanı gösterdim. Bişey demeden beni takip etmeye başladı. Geldiğimizde tekrar konuşmaya başladı.

 

Poyraz bey:

-" Anladım galiba bizi istemiyorsun ama..."

 

Derken sözünü böldüm.

 

-" Ben mi sizi istemiyorum kusura bakmayın Poyraz bey ya da bakın babane sabahtan beri karınız sanki bir orospuymuşum gibi bana bakıyor beli istemiyor beni oğullarız desen bana bakarak fısıldaşıp duruyorlar siz ise sabahtan beri sapık gibi her hareketlerimi izliyorsunuz ben anlamadım hayatınızda hiç mi insan görmediniz hani kıyafetlerim yüzünden bana orospu muamelesi yapıyorsanız kapı orada siktirip gidebilirsiniz!"

 

Poyraz bey:

-" Biraz sakin lütfen ben senin nasıl birisi olduğunu çözmeye çalışıyordum öyle bir amacım yok hatta kızıma hiç yok oğullarım desen yıllardır abla dedikleri kişinin aslında ablası olmadığını öğreniyorlar tabikide seni merak edip aralarında konuşabilirler bence karıma gelirsek o öyle birisi değildir sadece Berene fazla düşkündür o yüzden sende belliki bakışlarını yanlış anlamışsın bizim hiç birimizin öyle bir amacı yok sadece yıllardır kızım diye bildiğim kişi aslında kızım değilmiş tabikide hala şaşkınım şu olayların hiçbiri gerçekmiş gibi gelmiyor. Tamam senide anlamaya çalışıyorum kızım bari numaranı ver?"

 

Sen:

-" Tamam yazın 0537......." Numaramı verdikten sonra arkama bakmadan çıktım ordan. Yaşadıklarım artık çok ağır gelmeye başladı, artık geri dönmek istiyorum uçak biletine baktığımda perşembe günü vardı bende hemen aldım 2 gün vardı gitmeme oturup saatlerce Batuyla dedikodu edip kahkahalara boğulmayı çok özledim. Ah be Batum keşke seni çanta gibi her yere götürebilsem aslında istesem şuan özel uçağa atlayıp hemen gelirdi, belki bencillik diyeceksiniz ama ben şuanda Batuyu arayıp buraya çağırıyorum.

 

Aslanım:

-"Alo kraliçem?"

 

Sen:

-"Koçum senden bişey isteyecem."

 

Aslanım:

-"Acaba yine noldu neyse gönder gelsin."

 

Sen:

-" Hani biz neredeyse 1 aydır görüşmüyoruz ya."

 

Aslanım:

-" Evet çıkar bakalım ağzındaki baklayı."

 

Sen:

-"Buraya gelsene."

 

Aslanım:

-" Nereye Orduya mı bişey mi oldu kraliçem?"

 

Sen:

-" Yok yok telaşlanma koçum sadece birazcık ucundan seni özlemiş olabilirim azcık ama minnacık."

 

Aslanım:

-" He öyle desene ben yarım saate hazırlanır gelirim napalm artık kraliçemiz bizi özlediyse özel uçaklada koşa koşa da gideriz neyse benim kapatmam lazım hazırlanayım bari."

 

Sen:

-" Tamam koçum görüşürük."

 

Aslanım:

-" Hade görüşürük bay bay."

 

Sen:

-" Bay bay"

 

Ayyyy çok heyecanlandım, noluyo lan bu sesler ne hemen yan sokaktan bir kadın bağırışma sesleri geliyordu. Hemen o tarafa doğru koşmaya başladım. Vardığımda bi tane adam kadını dövüyordu kadın da avazı çıktığı kadar bağırıyor ve engellemeye çalışıyordu dışarıdaki insanlar ise sanki film izliyormuş gibi izliyorlar. Koşa koşa gittim ve konuşmaya başladım.

 

-" Noluyo lan burda."

 

Adam:

-" Sanane başına vazife olamayan şeylere burnunu sokma ayrıca karım değil mi ister döverim ister severim adamım lan ben istediğimi yaparım hadi bacım kış kış hadi siktir olup git yoksa bu işin sonu kötü olur."

 

Sen:

-" Ne demek ister severim ister döverim malın lan sen bu sırf karın diye dönemezsin sadece karını değil hiçbir kadına elini bile kaldıramazsın ayrıca adamlık böyle olmuyor yalnız (arkama döndüm ve bağırdım) adamlık böylede olmuyor sırf önünüzde 2 santimlik şey sallanıyor diye kendinizi adam mı sanıyorsunuz lan siz haysiyetsiz şerefsizler."

 

Lafımı bitirmemle adamın üstüme doğru yürümesi bir oldu.

 

-" Noldu lan beni de mi dövecen hadi bekliyorum sıkıyorsa vursana." Demem ile arkadan sesleri gelmeye başladı.

 

-" Hadi bekliyorum gelsene niye kaldın orda aaaa çok üzülürüm amam lütfen benide döv ağlarım bak."

 

Polisler mahalleye giriş yapmışlardı. Adam kaçmaya çalıştı ama ben ondan önce davranıp yakalamayı başardım ve polislere teslim ettim. Polisler onlarla gelmemi ve karakolda ifade etmem gerektiğini söylediler bende onların gidebileceğini bende arkalarından takip edeceğimi söyledim. Hala aynı yerde duran kadına döndüm ve konuşmaya başladım.

 

Sen: 

-" İsminiz nedir acaba?"

 

Kadın:

-" Melek benim adım Melek."

 

Sen:

-" Tamam Melek benim adımda Erva korkmana gerek yok ama seninle karakola gitmemiz gerekiyor ifade verecekmişiz bak korkma her şeyi anlat tamam mı bundan sonra ben varım sana hiç kimse hiç bir şey yapamaz."

 

Melek:

-" t-t-tamam abla gidelim o zaman."

 

Sen: 

-" Motora binebilir misin korkmazsın demi?"

 

Melek:

-" Yok abla sorun yok korkmam binerim."

 

Sen:

-" Tamam benim motorum biraz aşağıda gel beraber yürüyelim.

 

Dedim ve beraber yürümeye başladık üstü başı yırtılmış dudağı patlamıştı. Motora vardığımızda arkama bindi ve bana tutundu yanımda o olduğu içi fazla hız yapamadım ama en yakın karakola gittik ve ifade verip çıktık. Bu sırada Batu gelmiş ve beni aramıştı bende önce emlakçiya gidip bir ev aldım konumunu Batuya attım.

 

 

                                   Ev 

 

Şuan doldurmaya zamanım olmadığı için eşyalı bir ev aldım bu arada Meleği bende kalması için ikna etmiştim, başta itiraz etse de sonradan gidecek bir yeri olmadığı için gelmek zorunda kalmıştı bu arada adamı tutukladılar ve pazar günü davası vardı benimde davaya katılmam gerekiyordu Meleği yalnız bırakamam o yüzden biraz daha burda kalıcam.

 

Beraber eve gittik ve gitmeden önce Melekle beraber alışveriş yaptığımız için gittim pijamalarımı giydim.

 

 

Erva pijama

 

 

Melek pijama

 

Pijamalarımızı giyindik ve Meleğe bir arkadaşım geleceğini söyledim ve sorun olmayacağını söyledi 5 dakika sonra kapı çaldı koşarak kapıyı açtım Batuyu görünce boynuna atladım. Arkadan bir ses geldi.

 

-" Oooo hanfendi Batu geldi diye mübarek beni gözünüz görmüyor."

 

Bu tabikide Nisaydı o da gelmişti.

 

Sen:

-" Aaaa sende mi geldin?"

 

Nisa:

-" Gidiyim mi?"

 

Sen:

-" Git." Dememle arkasını döndü ve gitmeye kalkıştı.

 

Sen:

-" Deli kız nereye sadece bi an şok oldum seni görünce geleceğini söylemedin?"

 

Nisa: 

-" Sürpriz olsun istedim eeee çok ısrar ettin geleyim bari."

 

Sen:

-" Gel gel."

 

İçeri girdiler ve koltukta oturan Meleği görünce ikisi de şaşırdı çünkü onlardan başka arkadaşım olmadığını biliyorlardı "sonra anlatırım " dedim ve Meleğin yanına oturdum. Hadi üstünüzü değişinde gelin dedim.

 

İkiside aynı ayna "Tamam anneeee" dediler ve bavulları alıp üst kata çıktılar.

 

 

Nisa pijama

 

 

Batu pijama

 

Salona geldiler ve 1 saat daha oturup yordun olduklarını söyleyip uyumaya gittiler bu süre içinde Meleklede çok iyi anlamışlardı Batunun bir bakışları değişikti ve arada da Meleğin kaçamak bakışlarla Batuya baktığını gördüm bunların arasında bişey olacaktı ama hadi hayırlısı inşAllah bizde Melekle kısa bir süre oturup odalarımıza çıktık ve ben kendimi uykunun kollarına bıraktım

 

(1003 kelime)

 

Kestikkkk

 

Hade bakalım sizce ileriki bölümlerde Erva'yı neler bekliyor olacak?

 

Yeni ailesi Erva'ta nasıl davranacak?

 

Poyraz'a dediklerinde haklımıydı?

 

Batuyla Melek arasında neler olacak?

 

Diğer bölümde görüşmek üzere bay bay.

 

 

Loading...
0%